Serie A 12/13 (2): Udinese 1-4 JUVENTUS
- Mate.G
- Juventino
Nie został powołany, a więc nie.
Dzisiaj dwa fajne mecze można oglądnąć, bo jak My skończymy to gra Inter z Romą. Stawiam na Rzymian.

Dzisiaj dwa fajne mecze można oglądnąć, bo jak My skończymy to gra Inter z Romą. Stawiam na Rzymian.
Ostatnio zmieniony 02 września 2012, 13:33 przez Mate.G, łącznie zmieniany 1 raz.
- mateusz6
- Juventino
Najmocniejszy skład jaki ma do dyspozycji Conte. Oczywiście poza dwiema zagadkami, czyli Islą i Bendtnerem. Myślę, że takie 2-0 powinno spokojnie być dla Juve.
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.
- bendzamin
- Redaktor
Carrera sie wypowiadal ostatnio na konferencji, ze pozwolimy mu spokojnie sie przystosowac do nowego otoczenia i musimy jeszcze zrobic jakies dodatkowe badania, zeby ocenic jego forme fizyczna. Na reprezentacje nie jedzie, bo dostal majtkowego bana, wiec bedzie trenowal w klubie - dobry dla nas zbieg okolicznosci.Vimes pisze:Czy nasz "danisz loł kost tap strajker" dzisiaj chociażby usiądzie na wydłużonej ławie czy trzeba będzie poczekać do następnej kolejki?
To chyba dobrze, ze maja zaczac Matri i Vucinic. Ten pierwszy, jak ostatnio z nimi gralismy, wsadzil im dwie bramki - oby dzisiaj powtorzyl dobry wystep i zaczynal budowac forme i pewnosc siebie, bo bedzie nam bardzo potrzebny.
- Kubas
- Juventino
Najnowsze newsy wskazują, że w pierwszym składzie Gio-Mirko. Zastanawiam się...czy Seba tak dobrze prezentuje się na treningach i Conte tak bardzo w niego wierzy, czy może forma Matriego i Fabio to jedna wielka porażka? :roll:
Liczę, że nasi będą prowadzić mecz i zagrają na wyższych obrotach niż z Parmą. Przeciwnik pomimo ostatnich niepowodzeń nadal jest naprawdę wymagający, a szczególnie Basta i Di Natale. Wypadałoby rozjechać się na mecze reprezentacji z kompletem 6-ciu pktów na koncie. Forza Juve
Liczę, że nasi będą prowadzić mecz i zagrają na wyższych obrotach niż z Parmą. Przeciwnik pomimo ostatnich niepowodzeń nadal jest naprawdę wymagający, a szczególnie Basta i Di Natale. Wypadałoby rozjechać się na mecze reprezentacji z kompletem 6-ciu pktów na koncie. Forza Juve
- pumex
- Juventino
Faktycznie, niektóre media awizują do gry duet napastników Mirko-Seba, np Sky.szczypek pisze:Jakie newsy? Gdzie?Kubas pisze:Najnowsze newsy wskazują, że w pierwszym składzie Gio-Mirko.
Jeszcze godzinę temu, gdy wklejałem grafikę właśnie ze Sky, miał grać Matri, teraz się zmieniło, ale pierdziele, nie zmieniam

- rosomak
- Juventino
Na Matriego strasznie licze.
Facet nosa do strzelania bramek ma tylko czasami jak dostanie pilke to tak jak by nie myslal.
Te dwie bramki z Malaga[chyba znimi dwie strzelil] pokazaly ze strzelac potrafi.
W Cagliari gral naprawde bardzo dobrze.
Liczylem ze unas sie rozwinie.
Ktos te bramki musi strzelac.
Facet nosa do strzelania bramek ma tylko czasami jak dostanie pilke to tak jak by nie myslal.
Te dwie bramki z Malaga[chyba znimi dwie strzelil] pokazaly ze strzelac potrafi.
W Cagliari gral naprawde bardzo dobrze.
Liczylem ze unas sie rozwinie.
Ktos te bramki musi strzelac.
- Mate.G
- Juventino
Ciekawe, kiedy dostaniemy koszulki bez naklejekArty83 pisze:Ciekawe czy Pirlo się ogolił a Mirko zgolił borrielowski wąs...

Nie mówcie mi, że będziemy grali z zaklejonymi gwiazdkami w LM :rotfl:
- Alfa i Omega
- Juventino
Marco miał taki mały wąsik, a'la Rhett Butler (vide: mój av), a Miras konkretny, jak Jerzy Engel. Wygląda jak wiejski Freddie Mercury z nim :<Arty83 pisze:Mirko zgolił borrielowski wąs...
Generalnie miło byłoby zobaczyć Matriego na boisku.
Boję się o komplet punktów.
A o tych gwiazdkach, to chyba w sumie nikt prócz kibiców Juve się nie kapnął. No, chyba, że interowskie szpicle podgapiały nasze forum

- filippo
- Juventino
http://www.youtube.com/watch?v=GHHSVoiTwRgArty83 pisze:Ciekawe czy Pirlo się ogolił a Mirko zgolił borrielowski wąs...
a gdybym zgolił wąs... czy byś poznała...czy byś poznała...moja miła
Ja jestem jakoś spokojny o wynik dzisiejszego meczu, patrząc na to co Udinese pokazało z Bragą. Jednocześnie mam przeczucie, że Pirlo nas dzisiaj znów poratuje jakimś rzutem wolnym
- Pan Mietek
- Juventino
Też tego słuchasz na okrągło?filippo pisze:http://www.youtube.com/watch?v=GHHSVoiTwRgArty83 pisze:Ciekawe czy Pirlo się ogolił a Mirko zgolił borrielowski wąs...
a gdybym zgolił wąs... czy byś poznała...czy byś poznała...moja miła

Ja też. Poprzednio wygraliśmy grając padakę, teraz chciałbym obejrzeć trochę dobrej gry. Aczkolwiek uważam, że Udinese z czasem się rozkręci - znowu pozbyli się kluczowych piłkarzy i budują od nowa. A kilka potencjalnych gwiazd (Muriel, Basta) już widać, że dobrze zastąpi tych co odeszli.filippo pisze:Ja jestem jakoś spokojny o wynik dzisiejszego meczu, patrząc na to co Udinese pokazało z Bragą. Jednocześnie mam przeczucie, że Pirlo nas dzisiaj znów poratuje jakimś rzutem wolnym