Wszystko o Milanie
- Winner
- Juventino

Patrząc na te video to wygląda że Pazzini trzyma kolesia(nie wiem czy obrońca też go trzyma), po chwili już na pewno oboje się trzymają i gdyby nie teatralny upadek to raczej karnego by nie było.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Vimes
- Juventino

- LordRahl
- Juventino

Obstawiłem 1-1, więc też się ciesze, strata pkt Milanu + udany typ :-DVimes pisze:Mam mieszane uczucia, bo odniosłem korzyść z wałka Pazziniego, ponieważ w typerze obstawiłem, że to właśnie on zdobędzie pierwszą bramkę. Wynik końcowy 1:1 też mnie zadowala, Milan nabije mi parę punktów, więc już nie strzelać panowie 8).
- Castiel
- Juventino

Można się dowartościować. Mecz oglądam od 65 min i widzę, że nasze przygotowanie fizyczne jest przynajmniej klase wyżej. Co najśmieszniejsze to Bologna lepiej się prezentuje. Nie wiem jak w pierwszej połowie.

No i po Twoim kuponieVimes pisze:Wynik końcowy 1:1 też mnie zadowala, Milan nabije mi parę punktów, więc już nie strzelać panowie 8).
- roccoco23r
- Juventino

Błazenada. Miszcz minet strzela 2 fartowne gole. Niewiarygodne!
- bendzamin
- Redaktor

- mazi12
- Juventino

A co ciekawego pokazał w tym meczu? Jakis ladny strzal czy piekny drybling? Musialem przegapicyamakasi pisze:jeszcze ktoś sie śmieje z Pazziniego??? kupa kibiców płakała żeby czasem do Juve go nie kupili...
- Wojtek
- Juventino

Kiedy debiutował w interze to też strzelił dwie bramki a potem co? Spokojnie jeszcze wszystko wróci do normy;)yamakasi pisze:jeszcze ktoś sie śmieje z Pazziniego??? kupa kibiców płakała żeby czasem do Juve go nie kupili...
Ten karny to przesada :roll: Jeśli cały sezon przeciągną na takim farcie to spokojnie zajmną miejsce w pierwszej trójce
- Dante93
- Juventino

Pazzini to parodia nie piłkarz. Z jego gry nic nie wynika. A to, że wymusił karnego którego potem koledzy dali mu strzelić+ wykorzystał błąd bramkarza z rodzaju tych co to sie raz przez 25 lat kariery zdarzają niczego nie zmienia. To nadal ogórek jest :lol: Więc już nie płacz, Milan cały sezon farta mieć nie będzie. Pazzini też nie.
- Castiel
- Juventino

Te sytuacja miał wyjątkowo szczęśliwe. Chociaż był tam gdzie być powinien. Jedyne chyba co zasługuje na +yamakasi pisze:jeszcze ktoś sie śmieje z Pazziniego??? kupa kibiców płakała żeby czasem do Juve go nie kupili...
No nie...trzeci gol. Tego już za wiele...
Ostatnio zmieniony 01 września 2012, 22:28 przez Castiel, łącznie zmieniany 1 raz.