Liga Mistrzów 2012/13

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2012, 21:43

Taka mnie naszła refleksja - sposób na Chelsea? Falcao w ataku. Tylko czy nasz SuperBendtner podoła zadaniu :D?

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
Antek666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2012, 22:02

eeeee,nie. Całe atletico gra b.dobrze,nie tylko Radamel,bo ten to gra <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.

ale myślę,że chyba jednak nie można powiedzieć,że to sam Falcao rozmontował te chelsea :wink: w sumie pierwsza połowa mogła się skończyć i 5-0,gdyby tylko troszkę więcej szczęścia mieli madrytczycy.

Jak w meczu z nami Cech będzie tak "bronił" to nawet i bendtner czy inny matri mu ze 2 pyknie :prochno:

a jeszcze dobę temu u nas kibice cfc uparcie twierdzili jak to chelsea pięknie gra w tym sezonie i jacy dobrzy oni nie są,buehehehehhe

jareckik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2012, 22:06

A mnie refleksja naszła, żeby wygrany w Lidze Europejskiej miał szanse gry w eliminacjach do LM, jak tak się patrzy na Atletico... Na pewno coś takiego by podniosło rangę tego turnieju, bo taki Inter czy inny Lpool nie lali by na turniej cieplym moczem...

Obrazek

http://zmieleni.pl/ - postaw na jednomandatowe okręgi wyborcze!
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2012, 22:11

jareckik pisze:jak tak się patrzy na Atletico...
... to ciężko dojść do tego, jak oni mogli w lidze zdobyć mniej punktów niż Juventus Del Neriego :D

Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2012, 22:15

Wie ktoś jak gra ten niby genialny dzieciak z Brazylii? Oscar mu było?

Antek666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2012, 22:19

jareckik pisze:A mnie refleksja naszła, żeby wygrany w Lidze Europejskiej miał szanse gry w eliminacjach do LM, jak tak się patrzy na Atletico... Na pewno coś takiego by podniosło rangę tego turnieju, bo taki Inter czy inny Lpool nie lali by na turniej cieplym moczem...
wpierw tak czytając to co napisałeś się tym "podnieciłem" i w ogóle,że świetny pomysł ale z drugiej strony...kolejny klub wtedy musiałby się poczuć jak Tottenham po ostatnim finale champions league,a to już dobre by nie było,hmm..
Castiel pisze:Wie ktoś jak gra ten niby genialny dzieciak z Brazylii? Oscar mu było?
nie wie nikt,bo on nie gra,chyba na ławie siedzi(?)

Adams7175

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2012, 22:23

Castiel pisze:Wie ktoś jak gra ten niby genialny dzieciak z Brazylii? Oscar mu było?
nie wie nikt,bo on nie gra,chyba na ławie siedzi(?)[/quote]

Wszedł na murawę nawet oddał strzał, ale Chelsea nie ma dnia, nie gra drużyna. Nawet Hazard dużo nie zawojował nie mówiąc o Torresie , którego prawie nie widzę na murawie.

"Jak już coś robisz, to rób to porządnie"
8 lat... Forza Juve
mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2012, 22:56

Mecz Chelsea - Juventus będzie można zobaczyć na TVP. Przed chwilą w coś takiego powiedział prowadzący studio.

:wink:
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2012, 22:56 przez mateelv, łącznie zmieniany 1 raz.

Myzarel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2012, 22:56

W studiu TVP po Superpucharze Erłopy zapowiedzieli że pokażą mecz Chelsea - Juventus :-D

karwasz mateelv mnie ubiegł :wink:

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2012, 00:16

Myzarel pisze:W studiu TVP po Superpucharze Erłopy zapowiedzieli że pokażą mecz Chelsea - Juventus :-D
karwasz mateelv mnie ubiegł :wink:
mateelv pisze:Mecz Chelsea - Juventus będzie można zobaczyć na TVP. Przed chwilą w coś takiego powiedział prowadzący studio.
Bardzo fajnie, ale na miłość Boską, niech zaproszą jakiegoś eksperta od włoskiej piłki, tj. Bońka, bo nie zdzierżę Trzeciaka opowiadającego dyrdymały w stylu:
-Buffon nie posiada refleksu,
-Conte typował mecze swoich drużyn u bukmacherów,
-Giorgio Bonucci, brat Bonucciego, cały sezon przygotowawczy spędził lecząc kontuzję, więc jego forma stoi pod znakiem zapytania
-Del Piero rozwiązał kontrakt z Juventusem, widząc, że nie ma dla niego miejsca w Turynie.
Coś czuje, że będziemy świadkami takich "wisienek"

Myzarel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2012, 09:20

annihilator1988

A to się zgadzam zdecydowanie, też czuję że komentarz będzie na "poziomie" Euro, jak nie gorszym. Ja i tak pewnie będę oglądał w pubie więc na komentarz nie będę zwracał uwagi.
Ale zawsze to, zakładając że wypadniemy nieźle, szansa by pokazać szerszej polskiej widowni że te nasze remisy z Lechem i nie wychodzenie z grupy LE to dawno i nieprawda :wink:

Swoją drogą pierwsze minuty wczorajszego studia, prawie na dzień dobry, mniej więcej taki tekst padł:
"Będzie to pojedynek klubów w których grają ostatni genialni piłkarze nie grający jeszcze w Realu i Barcelonie, mowa oczywiście o Falcao i Hazardzie." :shock: :angry:

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2012, 09:57

Myzarel pisze:"Będzie to pojedynek klubów w których grają ostatni genialni piłkarze nie grający jeszcze w Realu i Barcelonie, mowa oczywiście o Falcao i Hazardzie." :shock: :angry:
Oni mają jakąś obsesję na punkcie Realu i Barcelony albo po prostu wiedzą o piłce tyle co ja o robieniu makijażu. Komentarz w meczu o Superpuchar był tak mdły, że aż poszedłem spać.

Jeszcze zrozumiem te zachwyty nad Barceloną ale Real? Co on takiego osiągnął? W ciągu ostatnich 10 lat nie wygrał CL i nawet nie doszedł do finału a 6 razy nawet nie wszedł do ćwierćfinału. Ledwie 4 razy wygrali ligę. I to wszystko przy wydaniu miliardów euro.......

Co do Barcelony, to z kolei drażni mnie nazywanie ich bez przerwy od jakichś 3-4 lat najlepszą drużyną świata nawet kiedy nią nie jest. To zwyczajny brak szacunku dla drużyny, która jest prawdziwym mistrzem świata.

Ja będę oglądał z wyciszonym komentarzem bo zwyczajnie tego nie zdzierżę. Chyba nie stało się dobrze, że CL wróciła do tvp. Kołtoń z Borkiem potrafili być obiektywni, widać po nich, że futbol to ich pasja (drażnił tylko Kowalczyk :D), natomiast tutaj mamy jakichś zupełnie szarych, niewiele wiedzących kolesi co pracę dostali pewnie po znajomości.

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2012, 10:14

Ten ekspert, który stwierdził, że Atletico jest zarządzane jak polskie kluby :lol:

Chelsea odpuściła ten mecz. Jeśli ktoś liczy, że na Stamford nie będzie im się chciało wracać za kontrą... :think:

Montezuma11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2012, 11:42

ja się boje tego meczu z racji transmisji, bo jak cos nie pojdzie i dostaniemy wciry, to znowu janusze będą się rozwodzić i nabąkiwać jakie to juve nie skorumpowane i jaka włoska piłka słaba. (no i koleszkowie beda nasmiewac, to w sumie najgorsze)

FORZA JUVENTUS !!!
Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 25 razy
Otrzymał podziękowanie: 51 razy

Nieprzeczytany post 01 września 2012, 12:19

Montezuma11 pisze:ja się boje tego meczu z racji transmisji, bo jak cos nie pojdzie i dostaniemy wciry, to znowu janusze będą się rozwodzić i nabąkiwać jakie to juve nie skorumpowane i jaka włoska piłka słaba. (no i koleszkowie beda nasmiewac, to w sumie najgorsze)

I co w związku z tym ? Przejmujesz się opinią innych ? Mi tam mogą mówić, że Juve jest beee, że jest słabe i skorumpowane, a ja leje na takich ciepłym moczem.

Zablokowany