Chelsea Londyn - TUTAJ WSZYSTKO !
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja już nie raz mówiłem że wątpię że Romek to uczciwy człowiek i to się potwierdziło.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Johnny777
- Juventino
Nic mnie ta informacja nie zdziwiła - jak większości... Tylko że facet ma tyle kasy teraz że może się śmiać ze wszystkich sądów które chciałyby mu położyć na niej łapy... :x Póki trzyma się z dala od Juve to go toleruję ale wiadomo - nie wszystko można kupić.. :twisted:
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Niestety w niedawnym wywiadzie Abramovicz rozszierdzony slowami, ze "nie wszystko mozna kupic" powiedzial, ze jak mu sie zachce to kupi sobie real madryt albo... Juventus.Johnny777 pisze:Nic mnie ta informacja nie zdziwiła - jak większości... Tylko że facet ma tyle kasy teraz że może się śmiać ze wszystkich sądów które chciałyby mu położyć na niej łapy... :x Póki trzyma się z dala od Juve to go toleruję ale wiadomo - nie wszystko można kupić.. :twisted:
- MoreLL_FTL
- Juventino
No to ładnie. Ciekawe co teraz bedzie? Kręcił wałki w Rosji to i w Angli bedzie.
- RuTeK
- Juventino
Szczerze mówiąc to ja mu zazdroszcze....
A czemu by nie bo kto by z was nie chcial miec takich wygód no i miec swoj klub sportowy
A czemu by nie bo kto by z was nie chcial miec takich wygód no i miec swoj klub sportowy
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- cybul
- Tifoso ManU
no ja bym chcial sobie kupic MU i sie chwalic kolegom, ze jestem jego wlascicielemFanJuventusu pisze:Szczerze mówiąc to ja mu zazdroszcze....

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Właściciel Cheslea Londyn Roman Abramowicz doskonale wie o tym, że AS Roma ma poważne kłopoty finansowe. Rosjanin chce pomóc Włochom w ich rozwiązaniu i gotowy jest kupić znakomitego Francesco Tottiego.
Według angielskiej prasy Abramowicz szykuje się do ofensywy finansowej i gotów jest zaoferować Romie za Tottiego 20 milionów funtów. Włoskiemu klubowi bardzo by się taka kwota przydała, gdyż w tym roku boryka się on z poważnymi trudnościami finansowymi.
Wspomniana kwota pozwoliłaby Romie zatrzymać Emersona i Jonathana Zebinę, którzy są gotowi zostać w Rzymie, ale klub nie ma gotówki aby skusić ich do odrzucenia ofert pewniejszych finansowo.
źródło:lechsport.pl
Ciekawe czy to prawda, ale mnie i tak sie wydaje że Roma nie sprzeda swojej najwiękrzej gwiazdy.
Według angielskiej prasy Abramowicz szykuje się do ofensywy finansowej i gotów jest zaoferować Romie za Tottiego 20 milionów funtów. Włoskiemu klubowi bardzo by się taka kwota przydała, gdyż w tym roku boryka się on z poważnymi trudnościami finansowymi.
Wspomniana kwota pozwoliłaby Romie zatrzymać Emersona i Jonathana Zebinę, którzy są gotowi zostać w Rzymie, ale klub nie ma gotówki aby skusić ich do odrzucenia ofert pewniejszych finansowo.
źródło:lechsport.pl
Ciekawe czy to prawda, ale mnie i tak sie wydaje że Roma nie sprzeda swojej najwiękrzej gwiazdy.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
- Yari
- Juventino
Już kiedyś pisałem że Abramowicz mnie nie obchodzi , byleby tylko nie pchał sie do serie A. Roma jest rywalem Juve fakt , ale nie lubie jak sie osłabia serie A. i zgodze sie z Adamem że roma napewno nie sprzeda tottiego , on dla nich jest jak Alex dla nas.
- Desperado---ALEX
- Juventino
No dosc ciekawy artykuł ale ja sam sie bardzo zastanawiam czy Roma sprzedałaby swojego najlepszego zawodnika 

- JuveQL
- Juventino
Ach, ale ten Abramowicz jest dobry, jakie on ma wielkie serce, chce uratowac biedna Rome :twisted: :twisted: :twisted:
A tak na serio to watpie ze Roma pusci swojego najlepszego zawdonika. W zasadzie Totti to nie tylko najlepszy zawodnik, ale takze symbol klubu. Tak samo jak Raul dla Realu. Dlatego wydaje mi sie, ze Romek bedzie mogl tylko pomarzyc o sprowadzeniu pomocnika Romy...
A tak na serio to watpie ze Roma pusci swojego najlepszego zawdonika. W zasadzie Totti to nie tylko najlepszy zawodnik, ale takze symbol klubu. Tak samo jak Raul dla Realu. Dlatego wydaje mi sie, ze Romek bedzie mogl tylko pomarzyc o sprowadzeniu pomocnika Romy...
- Peja48
- Juventino
Fajny emblemat a co do topicu to Roma za nic nieodda TottinyDesperado---ALEX pisze:No dosc ciekawy artykuł ale ja sam sie bardzo zastanawiam czy Roma sprzedałaby swojego najlepszego zawodnika
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- adinockm
- Juventino
Roma nie odda najlepszego zawodnika. Francesco Totti jest jednym z najlepszych piłarzy we Włoszech i podporą repy Włoch. A on sam by nie chiał chyba zmienić miejsca, ze słonecznej Italii na deszczową Anglię 8) 8)