WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Myzarel
- Juventino
Pozwolę sobie, ze względu na specyfikę sytuacji, napisać post pod postem.
Panowie, Pedobar jest absolutnym Pedobarem, dzisiaj ludzie jak gdyby nigdy nic tańczyli obok nas, oglądających mecz. Jednym słowem będzie przeciekawie jak trafią się mecze z interami i innymi Milanami
Panowie, Pedobar jest absolutnym Pedobarem, dzisiaj ludzie jak gdyby nigdy nic tańczyli obok nas, oglądających mecz. Jednym słowem będzie przeciekawie jak trafią się mecze z interami i innymi Milanami

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- B@mbus
- Juventino
Jakoś 14/15 września będę się sprowadzał do Wrocka (: Jak jest u was z oglądaniem meczów ? Jakiś ciekawy lokal i spora ekipa co weekend ?? Po przeprowadzce będę się starał wpadać na jak największą ilość meczów, jeśli będzie mógł ktoś tylko pomóc z ogarnięciem komunikacji miejskiej i ogólnie samego miasta byłbym wdzięczny :-D
- Myzarel
- Juventino
Ekipa jest, może nie wielka (na "co weekend") ale wesoła
lokal też jest, na Serie A niestety bardzo mocno taki se, na LM pewnie znajdziemy coś lepszego. A dojazd komunikacją miejską raczej bezproblemowy jest, zazwyczaj oglądamy w pobliżu centrum albo dworca, przystanków i autobusów sporo tam jeździ rzecz jasna.
Jakby co służę pomocą

Jakby co służę pomocą

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- Myzarel
- Juventino
Daleko do Felicita mieć nie będzieszB@mbus pisze: Ja będę mieszkał niedaleko rynku, na ulicy Św Antoniego.
Też się piszę na mecz z Udine.
- jareckik
- Juventino
LM rozlosowana, ciekawe jakie są szanse na dostanie biletu na Juve-Chelsea, bo właśnie sprawdziłem bilety, które można nabyć za 50zl z Wroca i 4euro z powrotem do Warszawy
wylot 19 a przylot 21 więc tylko jedna nocka spania i jedna nieprzespana na lotnisku
Da się wyżyć, na pewno byśmy stracili mniej kasy niż ostatno, ale wiadomo bilety na mecz będzie jeszcze trudniej niż na głupie chievo ostatnio...

- jareckik
- Juventino
Z wroclawia jest za 50zl dzien przed meczem a powrot nastepnego dnia za 4euro do warszawy. Mozna zaryzykować ale na 99% nie dostaniemy biletu na Chelsea bez membera. Już jak tak ryzykowac to z warszawy jest tez dzien przed meczem za 20 zl wiec 36 mozna zaryzykowac:D. Druga rzecz myslalem tez o meczu na san siro z Mediolanem, ale to juz trzeba 3 dni siedziec tam i czekac na mecz... Odpada. Mozemy cos zorganizowac na mecz w bergamo, w tedy jak sie dorwie bilety za >50 to mozna pojechac na wyjad :] nawet na pociagi nic nie wydamy :] Co wy na to zbierze się 4 chętnych na maj ?
- jareckik
- Juventino
Nie, ale jak mam za 50 zl lot z wroclawia to po co mam jechac do berlina czy do pragi i wydawac kase na bilety ?royal'ek pisze:Wy się ograniczanie na loty tylko z Wrocławia? Ja tam latam z Pragi lub Berlina. Problemów nie ma nigdy.