Liga Mistrzów 2012/13
- Skibil
- Redaktor
Wątpię, że jakikolwiek mecz grupowy Juventusu będzie w TV. Duńczyków trzeba obowiązkowo objechać dwa razy, bo wyjazd do Doniecka i oba mecze z Chelsea będą chooolernie ciężkie i wcale bym się nie zdziwił gdyby te trzy spotkania dały nam tylko jeden punkt.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Też mi się wydaje, że pokuszą się o pokazanie pojedynku Juventus - Chelsea.
Bardzo udane losowanie. Bałem się D, bo tam jest jakaś masakra, ale ostatecznie naprawdę pozytywnie się dla nas skończyło. Lekceważyć nie można nikogo, ale możemy się nawet pokusić o wyjście z pierwszego miejsca. Szanse na awans bardzo duże.
Bardzo udane losowanie. Bałem się D, bo tam jest jakaś masakra, ale ostatecznie naprawdę pozytywnie się dla nas skończyło. Lekceważyć nie można nikogo, ale możemy się nawet pokusić o wyjście z pierwszego miejsca. Szanse na awans bardzo duże.
- pezet1988
- Juventino
Zapewne Drughi Polska zorganizuje wyjazd do Doniecka bo jest ku temu okazja 
Pytanie z innej beczki: Nsport pokazuje równolegle kilka meczów na kilku kanałach? Ile jest tych meczów? Wszystkie czy tylko wybrana liczba zależna od liczy kanałów??

Pytanie z innej beczki: Nsport pokazuje równolegle kilka meczów na kilku kanałach? Ile jest tych meczów? Wszystkie czy tylko wybrana liczba zależna od liczy kanałów??

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
W Doniecku i Londynie w pape, u siebie dwa remisy bo przy zdominowaniu rywali będzie brakowało wykończenia i będziemy się już mogli zastanawiać jaką grupę dostaniemy za rok i czy nas puszczą w TVP żeby przypomnieć milionom polaków że Conte razem z Bonuccim i Pepe ustawiali mecze 

Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2012, 19:00 przez Ouh_yeah, łącznie zmieniany 1 raz.
- wtulazel
- Juventino
W tamtym sezonie na Nsport były 4 mecze każdego dnia + multiliga (pasek z wynikami wszystkich meczów i pokazywane najciekawsze akcje). Tylko, że teraz nie wiem, bo w kwalifikacjach były tylko 3 mecze każdego dnia.
- pezet1988
- Juventino
To jakoś na dniach powinno się okazać wszystko. Mam nadzieję, że chociaż będzie można obejrzeć Juve na Nsport.wtulazel pisze:W tamtym sezonie na Nsport były 4 mecze każdego dnia + multiliga (pasek z wynikami wszystkich meczów i pokazywane najciekawsze akcje). Tylko, że teraz nie wiem, bo w kwalifikacjach były tylko 3 mecze każdego dnia.

- Winner
- Juventino
Niektórzy strasznie marudzą z niebieskich grup ta jest najłatwiejsza, ogólnie łatwiejsza dla nas mogłaby być tylko A. Jeśli każdego dnia na n będzie jeden mecz z grupy to powinniśmy 2/3 mecze obejrzeć na tvp może jeden mecz z Chelsea.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- FelekJUVE
- Juventino
Czemu mówicie że TVP nas nie pusci? Nasze mecze nie beda w ten sam dzien co grup od A do D. Więc konkurować z nami może Ewentualnie Bayern - Valencia! Wiec mam nadzieje, że Chelsea - Juve zobaczymy;p
P.s Krystyna jaka niezadowolona, ze nagroda dla Iniesty;p
- ewerthon
- Juventino
Oł_je niepoprawny optymista.Ouh_yeah pisze:W Doniecku i Londynie w pape, u siebie dwa remisy bo przy zdominowaniu rywali będzie brakowało wykończenia i będziemy się już mogli zastanawiać jaką grupę dostaniemy za rok i czy nas puszczą w TVP żeby przypomnieć milionom polaków że Conte razem z Bonuccim i Pepe ustawiali mecze
Na szczęście Juve nie jest już tym zlepkiem piłkarzy za Ferrary czy Del Neriego i szanse na awans mamy naprawdę duże. Przy odrobinie szczęścia może uda się nawet ograć Chelsea.
- Monte Cristo
- Juventino
Ooooj, nie zdziwilo by mnie gdyby TVP zamiast Juve - Chelsea puscilo Benfica - Barcelona = )FelekJUVE pisze:Czemu mówicie że TVP nas nie pusci? Nasze mecze nie beda w ten sam dzien co grup od A do D. Więc konkurować z nami może Ewentualnie Bayern - Valencia! Wiec mam nadzieje, że Chelsea - Juve zobaczymy;p
- Bartek88
- Juventino
Chyba tylko Real ma dosc trudną grupę.Spokojnie mozemy zając 2 miejsce.
Marotta pewnie juz mysli, ze dobrze zrobil bo do stycznia wytrzymamy bez napastnika. (tak jak to juz kiedys bylo :lol: )
Marotta pewnie juz mysli, ze dobrze zrobil bo do stycznia wytrzymamy bez napastnika. (tak jak to juz kiedys bylo :lol: )
- Krystek
- Juventino
Ej, właśnie sobie przypomniałem, że oprócz TVP ma też TVN mecze pokazywać, więc sądzę, że nie będą tych samych meczów pokazywać. Więc jednak jest duża szansa że będzie mecz z Chelsea w TV. Oby na Juventus Stadium.
Forza Juve!
- squinter
- Juventino
Moim zdaniem niezła grupa ale nie popadajmy w huraoptymizm. Z Chelsea może być bardzo ciezko, jesli tylko utrzymaja swoja obecna forme z Hazardem na czele. Szachtaru nam nie wolno lekcewazyc, bo z nimi mozemy miec mecze o awans. Dunczykow powinnismy rozjechac zarowno u nich, jak i w Turynie, innej opcji nie widze. Nie mozemy sobie pozwolic na strate punktow z takimi ogorkami, nie w LM.
W ogole, patrzac na niektore grupy szczerze zaluje, ze LM nie sklada sie z 16 druzyn...
W ogole, patrzac na niektore grupy szczerze zaluje, ze LM nie sklada sie z 16 druzyn...
- Adi666666
- Juventino
grupa w miarę fajna, Chelsea fajnie, że mamy ich to przynajmniej na nich później nie trafimy , Szachtar ograć u siebie tam jakiś remis i jest git z Duńczykami wiadomo 6 pkt nie inaczej.
p.s nie podali terminów spotkań oraz kolejności ich rozgrywania , co jest bardzo ważne w zestawieniu z kalendarzem Serie A ... wie ktoś kiedy to info się pojawi ?
p.s nie podali terminów spotkań oraz kolejności ich rozgrywania , co jest bardzo ważne w zestawieniu z kalendarzem Serie A ... wie ktoś kiedy to info się pojawi ?
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2012, 19:21 przez Adi666666, łącznie zmieniany 1 raz.
Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!