Mercato (2012-2014)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Qrczak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2012, 14:21

No cóż każdy miał nadzieje na kogoś innego, ale i Bendtnerowi trzeba dać kredyt zaufania.
Mam nadzieje, że akurat liga włoska mu przypasuje i wystrzeli z formą :pray:

Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2012, 14:23

Qrczak pisze:No cóż każdy miał nadzieje na kogoś innego, ale i Bendtnerowi trzeba dać kredyt zaufania.
Mam nadzieje, że akurat liga włoska mu przypasuje i wystrzeli z formą :pray:
A mi się wydaje, że poziom jego gry będzie bardzo podobny do Sprintera z sezonów 08/09 - 09/10

Virgil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2012, 14:24

Krystek pisze:Można się uspokoić z tymi 18mln za Bendtnera. Sky podaje teraz, że przyjdzie za 5mln.
Kolejne 5 przepalone przez Marotte, jakby te wszystkie głupoty pozbierać (nie mówię o nie wypałach tylko o ewidentnych zakupach na oślep albo innych głupich decyzjach)
5 Bendtner
4,5 Elja
4 Motta
10,5 za Quaga po kontuzji
8 Giac
kasa za Toniego i jego kontrakt (przynajmniej to na tyle klasowy facet, że nie był pijawą)
to już jest kasa na niezłego strikera spokojnie.
I proszę bez jaj że Giac to dobry piłkarz i potrzebny, na każdej pozycji na której może grać na dzień dzisiejszy jest 3 do wejścia.

Nie liczę jakiś Martinezów czy przepłaconych zawodników
Marotta siebie ośmiesza dając jakiegokolwiek eurocenta za to DREWNO

19

Juventino
Juventino
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 17 razy

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2012, 14:24

Damiankarol pisze:
Jak dla mnie wielkie nieporozumienie. Ani on perspektywiczny, ani z nadzwyczajnym talentem.
Bendtner to rocznik 88, więc mimo wszystko jest młody i ma perspektywy, nie mówię o talencie w tą część wypowiedzi się nie zagłębiam

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2012, 14:27

Jakie perspektywy? Ma hmm 24 lata :) to faktycznie młody, nieograny talent, który wystrzeli z formą w serie a.
Co do Giaca to tak, jest uniwersalną zapchajdziurą. Nie był błędem.
A Toni był lepszy od Amauriego, tylko nie pasował trenerowi później. Szybko odszedł. Więc nie powinniście go liczyć.

Ivory

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2012, 14:29

Nasz dyrektor sportowy to FRAJER, FRAJER i jeszcze raz FRAJER

Jest organicznie niezdolny do sprowadzenia bardzo perspektywicznego zawodnika, a co dopiero powiedzieć o randze top player?

Lucciano wróć!

Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2012, 14:29

Po co nam ten duńczyk bozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
już wolałbym wyrzucić 1mln euro w błoto i zostać z naszym pięknym atakiem niż kupować to coś...
Gdyby Marotta chociaż był podobny do Moggiego w 10% nie interesowałby się takim wyrzutkiem... Masakra.

Mogliśmy brać Destro lub Immobile :angry:

Virgil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2012, 14:30

Mate.G pisze:Po co nam ten duńczyk bozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
już wolałbym wyrzucić 1mln euro w błoto i zostać z naszym pięknym atakiem niż kupować to coś...
Gdyby Marotta chociaż był podobny do Moggiego w 10% nie interesowałby się takim wyrzutkiem... Masakra.

Mogliśmy brać Destro lub Immobile :angry:
Destro, Immobile to jedno wolę grać za free z naszym Boakye niz z tym "gwiazdorem"

Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2012, 14:31

To już mogliśmy tego Destro sprowadzić...przynajmniej widać u niego talent i mógłby walczyć o 1 skład z Matrim, był na wyciągnięcie ręki bo 2 kluby głownie o niego walczyły: Roma i my, wiadomo kogo by wybrał niestety marzył nam się Cavani, RVP to teraz zostajemy z drzewcem z Danii który w życiu nie strzelił więcej niż 9 bramek w sezonie na dodatek ma gówniany charakter i gwiazdorzy
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2012, 14:32 przez Piti, łącznie zmieniany 1 raz.

kdzr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2012, 14:32

deszczowy pisze:
kdzr pisze:Pamiętam hejty na Vucinica przed jego transferem do Juve, wtedy akurat tego gracza broniłem i nadal bronię, bo jak dla mnie jest fenomenalny. Jednak hejtowanie sprowadzenia Duńczyka... aż sam się przyłączę, NIE ROZUMIEM TEGOOOOO!
Nie zestawiaj Mirko z tym drewniakiem. Co by nie mówić, on był postacią wyróżniającą się w dość silnej mimo wszystko drużynie, jaką jest/była Roma. A Bendtner? No proszę Cię :/
Przyrównuję sytuację z hejtami, a nie zawodników, Łukasz.

Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
Bandiera_Rossa

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2012, 14:33

Śmiać mi się chce jak czytam te Wasze lamenty. Płaczecie, jakby ktoś Wam matkę harmonią zabił.

Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2012, 14:33

Spokojnie, dopóki nie ma oficjala nie możemy płakać :C Nie kupujmy już nikogo. Zostawmy tą kasę na Cavaniego :cry:

19

Juventino
Juventino
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 17 razy

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2012, 14:34

24 lata to fakt już tylko trumna go czeka. Chłopak ma wielki atut jest silny jak byk, jest na zakręcie kariery i uważam że Juve nie powinno ściągać takich piłkarzy z problemami, ale jak już będzie to miejmy nadzieje że chłopak się odrodzi, bo miał dobre mecze.

bramek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2012, 14:34

Jo - jo do City
Dzeko do Arsenalu

Fl do Liver

a do nas , albo lepiej idę się napić za to , żeby nasza pomoc podtrzymała formę strzelecką ;)

Virgil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2012, 14:35

kdzr pisze:
deszczowy pisze:
kdzr pisze:Pamiętam hejty na Vucinica przed jego transferem do Juve, wtedy akurat tego gracza broniłem i nadal bronię, bo jak dla mnie jest fenomenalny. Jednak hejtowanie sprowadzenia Duńczyka... aż sam się przyłączę, NIE ROZUMIEM TEGOOOOO!
Nie zestawiaj Mirko z tym drewniakiem. Co by nie mówić, on był postacią wyróżniającą się w dość silnej mimo wszystko drużynie, jaką jest/była Roma. A Bendtner? No proszę Cię :/
Przyrównuję sytuację z hejtami, a nie zawodników, Łukasz.
Myślę, że wobec transferu Vucinica możemy mówić z pewnym zawodem czy rozgoryczeniem, ale Duńczyk to jakiś żal, jestem zły i zniesmaczony, że kimś takim się interesujemy, przecież Marotta ma oczy widzi jego staty i jak grał może obejrzeć. 5mln ? :angry: Rozumiem za Berbatova, ale on potrafi strzelać i w tamtym sezonie strzelił z ławki chyba 12bramek w wieku 30lat, tyle Bendtnera strzela przez dwa pełne sezony regularnej gry.

Samo jego sprowadzenie nawet za free byłoby śmiechem i porażką, ale dawanie jakiejkolwiek kasy to kpina, frajerstwo i <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.

WHAT ? Arsenal bierze Dzeko ? A Marotta nam załatwia Bendtnera, którego Wenger w żadnym wypadku nie chce, czyli kogo za rok kupimy ? :rotfl:

Zablokowany