Mercato (2012-2014)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 23:19

sFieSu pisze:
Brutalo pisze:
sFieSu pisze:
Ty poważnie wierzysz/wierzyłeś w transfer Jovetica do nas ? Nie bądź naiwny.
W tym mercato nie. W następnym ponoć był nam obiecany, ale wobec dzisiejszej zagrywki Marotty pewnie z tego lipa. Przypuszczam, że to miał pumex na myśli, ale pewnie sam się na ten temat wypowie.
Giovinco-Vucinic-Matri-Quagiarella... Z Bendtnerem będzie gorzej, niż lepiej się prezentować. Potwierdzam info Pana Zambrotty, koniec z top napastnikiem.
Ty sądzisz, że w obliczu np. dobrego sezonu Jovetica i zgłoszeniu się po niego PSG / City, które wyłożyliby te 40-50 baniek, to Fiorentina by go nam sprzedała za 30 ?
Nie, oczywiście że nie. Ponoć w tym mercato oferowaliśmy 30 melonów za Jojo, ale Viola się nie zgodziła. Dzisiejsza piłka to kasa, ale Della Valle czują okazję w Jojo. Pewnie dobrze kombinujesz z wyczekiwaniem na jeszcze lepsze finansowo opcje. Może naiwnie wierzę w umowy słowne między działaczami, ale dzisiaj tuttojuve i sport trąbiły o "obiecaniu" Joveticia w przyszłym sezonie. W obliczu sytuacji z Berbatovem trzeba o tym zapomnieć.
Ostatnio zmieniony 29 sierpnia 2012, 23:21 przez Brutalo, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Dante93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 23:19

Troche szkoda, że Marotta popuścil tak wszystkim dookoła kakowe oko. Oczywiście, głownym winowajcą jest Bułgar który zachował sie jak panna na wydaniu, ale to nie zmienia faktu, że Ślepy obecnie jest w g. po uszy, bo ani nie ma napastnika, ma malo czasu, zamknął sobie droge do kupna Joveticia na amen, i wpędził Juve w głęboki konflikt z Fiorentiną. Sporo jak na jeden wieczór. Marotta: -10 do fejmu :prochno:

lukaszeq

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 23:20

Trzeba bylo brac Buraka za 5mln, na pewno lepiej bylo z nim zaryzykowac niz Borriello.

Osgiliath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 23:23

Dante93 pisze:Troche szkoda, że Marotta popuścil tak wszystkim dookoła kakowe oko. Oczywiście, głownym winowajcą jest Bułgar który zachował sie jak panna na wydaniu, ale to nie zmienia faktu, że Ślepy obecnie jest w g. po uszy, bo ani nie ma napastnika, ma malo czasu, zamknął sobie droge do kupna Joveticia na amen, i wpędził Juve w głęboki konflikt z Fiorentiną. Sporo jak na jeden wieczór. Marotta: -10 do fejmu :prochno:
Wypadałoby poprzeć, choć z newsów wynika, że nasz DS wtrącił się JUŻ PO tym jak Berba odmówił Violi, więc Viola może sobie sama cmoknąć w palnik, bo nie wlexliśmy tam, gdzie nas nie chciano, po prostu skorzystaliśmy z okazji, gdy się okazało, że jednak Dima nie będzie w Violi.

Inna rzecz, że teraz na orbicie jest Boriello, bądź hipster... o ile Marotta nie ściśnie tyłka i nie zrobi coś z bułgarem, to nie ma szans na atakera. blech, a jeszcze godzinę temu byłem happy, bo po grillu a tu zonk... :(

Buzol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 23:26

Osiągnąłem szczyt desperacji, w przerwie superpucharu wszedłem na youtube żeby zobaczyć jakąś kompilacje Bendtnera, załamałem się jeszcze bardziej bo podczas wpisywania Bendtner pierwsze co YT proponuje to Bendtner fail :rotfl:

Kuben

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 23:26

lukaszeq pisze:Trzeba bylo brac Buraka za 5mln, na pewno lepiej bylo z nim zaryzykowac niz Borriello.
:ok:

Z osądami co do mercato w wykonaniu Marotty poczekam do jego zakończenia, ale na chwile obecną oceniam je prze-fatalnie.
Jest też trochę racji co do samego zachowania Berby, bo to kpina ale nie zmienia to faktu, że Marotta się tą zagrywką sfrajerzył...
Teraz za kogokolwiek będą wołać wysokich sum, bo widać jak na tacy, że i ma nóż na gardle i nasrane w gaciach, że kolejny raz wyroluje kibiców.

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Sybir1987

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 23:27

A może jeszcze żeby było ciekawiej to wyjdzie na to że my pozyskamy jednak Berbatova i oddamy go do Violi w ramach rozliczenia za Jojo a do Fulham pójdzie Quaq :rotfl: :smile:

MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 23:28

szczypek pisze: Pumexie litości, co miał zrobić Marotta, żeby przekonać Berbatova, któremu się marzy gra w Fulham? 6 mln pensji? .
Co miał zrobic Marotta? a PRZEKONAC GO, jak można miec w ręku tyle agumentów i przegrac walkę o piłkarza z fulham, ja rozumiem w tamtym roku ale w tym?

Jak możesz w ogóle takiego partacza bronic, pewnie w ogóle to nie jego wina, piłkarze sami powinni zrywac kontrakty z klubami i przychodzic do nas za darmo, grac za darmo, a w lato i tak nie grają to mogą jeździc na ogórki do niemiec albo melony do francji i utrzymywac się z tego przez cały rok jak u nas grają...

Ja nie moge, z RvP też nie miał co zrobic? jakoś ManU wiedziało, z Berbatovem nie miał o zrobic jakos fulham wiedziało... tylko on biedny nigdy nic nie wie, oj przepraszam wie jak wypożyczyc boriello, kupic z hsv rezerwowego za parenaście baniek

Rozumiem jak z Aguero nie wyszło - wolał kase etc, rozumiem że Rossi wolał zostac, rozumiem że RvP wolał ManU, rozumiem że Dzeko nie chcą puścic, ale nie rozumiem jak takie kluby jak FULHAM? mogą z nami konkurowac, jak tak dalej pójdzie to mu z pescara czy z legia będziemy o piłkarzy walczyc...

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
squinter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 23:29

Buzol pisze:Osiągnąłem szczyt desperacji, w przerwie superpucharu wszedłem na youtube żeby zobaczyć jakąś kompilacje Bendtnera, załamałem się jeszcze bardziej bo podczas wpisywania Bendtner pierwsze co YT proponuje to Bendtner fail :rotfl:
made my day :ok:

Szkoda Berby, już się cieszyłem.

logatus

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 23:31

A już chwaliłem Marotte za transfer!.To ten partacz nawet nie potrafi drewna z Man utd zakontraktować bo jakaś dz....a się wtrąca!
MOGGI WRÓĆ!!!!
Marotta zwolnienie dyscyplinarne!!
Patrzcie jak inter czy napoli się genialnie wzmocniło(co zawocowało piękną grą w pierwszej kolejce).A Juve kupuje odpady typu Lucio czy zawodników po cięzkiej kontuzji typu Isla i to dzięki szanownemu panu M.Tragedia,czarno widze LM w tym roku.Będzie jak za Ferrary Juve się z błaźni w grupie i z niej wogóle nie wyjdzie.
Szkoda że nie ma już Moggiego to był genniusz i tyle,potrafił zrobic tak że niemożliwe stało możliwe.
Szkoda mi tylko Conte że musi to wszystko znosić.
Ostatnio zmieniony 29 sierpnia 2012, 23:33 przez logatus, łącznie zmieniany 1 raz.

jareckik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 23:31

Wszyscy płaczą, że Marotta rozpętał wojnę pomiędzy nami i Fiorą. Ludzie kiedy my się z tym klubem lubiliśmy ? Wydymali nas z Mutu, wydymaliśmy się sami z Melo, pewnie tego mercato wydymali już nas z Jove. Ale to i tak Bułgar wydymał wszystkich :C
logatus pisze:A już chwaliłem Marotte za transfer!.To ten partacz nawet nie potrafi drewna z Man utd zakontraktować bo jakaś dz....a się wtrąca!
MOGGI WRÓĆ!!!!
Patrzcie jak inter czy napoli się genialnie wzmocniło(co zawocowało piękną grą w pierwszej kolejce).A Juve kupuje odpady typu Lucio czy zawodników po cięzkiej kontuzji typu Isla.Tragedia,czarno widze LM w tym roku.Będzie jak za Ferrary Juve się z błaźni w grupie i z niej wogóle nie wyjdzie.
Szkoda że nie ma już Moggiego to był genniusz i tyle,potrafił zrobic tak że niemożliwe stało możliwe.
Proponuje zmienić forum na REALMADRITFC czy tez $ITY, bądz ostatnio modne P$G. POzdrawiam

Obrazek

http://zmieleni.pl/ - postaw na jednomandatowe okręgi wyborcze!
Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 23:33

Za bardzo na Marotte nie ma co psioczyć. Gość jest świetnym specem od rynku Włoskiego. Udowodnił to sprowadzając bardzo dobrych zawodników do Juve. Wiadomo, zdarzyły mu się wpadki. Ale kto jest idealny? Moggi też sprowadzał bubel.
Największy minus Beppe to za duży język. Od dwóch sezonów ogłasza wszem i wobec, że sprowadzi top plejera, przysłowiową wisienkę tortową... a wychodzi to co teraz mamy.

Powtórzę się jeszcze raz. Marotta to świetny specjalista od rynku Włoskiego*. Ale na arenie Europejskiej to nadal nie opierzony pisklak.

*(dobra, dobra... sprowadził Vidala i Barza - ale to nie były duże nazwiska)

Zizou_1989

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 23:35

logatus pisze:A już chwaliłem Marotte za transfer!.To ten partacz nawet nie potrafi drewna z Man utd zakontraktować bo jakaś dz....a się wtrąca!
MOGGI WRÓĆ!!!!
Patrzcie jak inter czy napoli się genialnie wzmocniło(co zawocowało piękną grą w pierwszej kolejce).A Juve kupuje odpady typu Lucio czy zawodników po cięzkiej kontuzji typu Isla.Tragedia,czarno widze LM w tym roku.Będzie jak za Ferrary Juve się z błaźni w grupie i z niej wogóle nie wyjdzie.
zaczyna się smęcenie ... zaraz Juve znowu coś wygra i będziesz szczęśliwym kibicem Juve ... zarejestrowaleś się 7 maja 2012 czyżby sezonowy kibic?? jak źle to opluć jak dobrze to się chwalić ? takim ludziom NIE ;) a co do mercato uważam że nie kupimy już żadnego zawodnika w tym mercato ;)

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 23:35

Misha, nie odpowiadaj za mnie bo mi przypału narobisz. Jeszcze pomyślą, że coś nas łączy.
Szczypkowi i innym odpowiem jutro, bo teraz piszę z telefonu.

Kończmy to sfiksowane mercato, bo z działań Marotty z podpaloną głową nic dobrego nie wyjdzie

Obrazek
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 23:37

jareckik pisze:Wszyscy płaczą, że Marotta rozpętał wojnę pomiędzy nami i Fiorą. Ludzie kiedy my się z tym klubem lubiliśmy ? Wydymali nas z Mutu, wydymaliśmy się sami z Melo, pewnie tego mercato wydymali już nas z Jove. Ale to i tak Bułgar wydymał wszystkich :C
:smile:

http://fcjuventustorino.blogspot.com/20 ... t=FaceBook

Marotta jest przekonany, że relacje między Juve a Fiorą są bardzo dobre i nie ulegną pogorszeniu przez sytuację z Berbatovem. :rotfl: Informuje, że Bendtner jest rzeczywiście dostępny, a klub brał go pod uwagę (niestety to bardzo zła dla nas wiadomość, bo nie wiadomo, czy to on nas nie zasili). Sam klub stara się podnieść jakość zespołu, korzystając z okazji... Co do Llorente - możliwość pozyskania go w ostatnich dniach mercato Łysy określa jako "utopię", bo Bilbao nie chce odpuścić i żąda 36 mln za swojego napastnika. On sam może być naszym celem także w kolejnym okienku transferowym (wtedy jednak mamy raczej znikome szanse na jego pozyskanie, jako że za darmo chce go zakontraktować Real).

Słowem KUPA. :smile:

BORRIELLO :dance:

Zablokowany