Liga Mistrzów 2012/13
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
jak sobie pomysle, ze Udinese bylo o krok od duzej kasy i koleś chcial byc drugim Pirlo i Ramosem.. to az krew mnie zalewa... moze nawet jakby trafil, to koniec koncow by odpadli, ale nie wiem co ten koleś chcial... nie lubie Udinese, ale zyczylem im awansu jako wloskiej druzynie..
- Marian.
- Juventino
Pfff, przyszedł jakiś murzyn i gwiazdeczkę z siebie struga. Do Pirlo to mu jeszcze dużo brakuje. No, cóż Udinese zaprzepaściło kolejną okazję na grę w piłkarskim raju, ale prawda jest taka, że samo sobie są winni. Grali dziś słabo, mnóstwo, mnóstwo niedokładnych podań, a jak mieli jakąś dogodną okazję to nie potrafili jej wykorzystać.

- bendzamin
- Redaktor
Jednak mialem troche racji, nazywajac kiedys Armero czarnym Krasiciem
Majkuzel, tys nie Pirlo, takie zabawy to nie dla ciebie :doh: Najbardziej mi szkoda Di Natale, nalezalo sie gosciowi na koniec kariery jeszcze w LM pilke pokopac. Plus taki, ze chlopaki z Udine beda mieli 2 godziny w nogach i porazke w glowach przed meczem z nami.

Majkuzel, tys nie Pirlo, takie zabawy to nie dla ciebie :doh: Najbardziej mi szkoda Di Natale, nalezalo sie gosciowi na koniec kariery jeszcze w LM pilke pokopac. Plus taki, ze chlopaki z Udine beda mieli 2 godziny w nogach i porazke w glowach przed meczem z nami.
- mateo369
- Juventino
najlepszy był rosyjski komentator: jeścio niet Andrea Pirlo :lol:
włoska piłka schodzi na psy, na szczęście jest Juventus
włoska piłka schodzi na psy, na szczęście jest Juventus
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Hubert_bn
- Juventino
Armero zjadł stres. Zawalił 3 "setki". Szkoda wielka dla Calcio. No ciekawe jak w obliczu dzisiejszej porażki zaprezentują się w 2 kolejce SerieA.
Też oglądałem po rosyjsku
"kak tak można, Armero"
Też oglądałem po rosyjsku

Ostatnio zmieniony 28 sierpnia 2012, 23:31 przez Hubert_bn, łącznie zmieniany 1 raz.
- rammstein
- Juventino
dokladnie, takiego tylko mozna nazwac murzynem... nie powienien sie obrazic, za to co zrobil dla calej wloskiej pilki... chociaz akurat to nie jego wina, bo rownie dobrze moglo byc 2;0 2;1 czy tam ile i nie byloby zadnej dogrywki i karnych. ale jednak cegielke dolozyl do nie awanswoania..
- slay_mac
- Juventino
Nie ogarniam tych szlochów, co najmniej jakby Juve odpadło :o taka jest prawda, że Udine może zdecydowanie więcej ugrać dla włoskiej piłki w LE niż LM. Wystarczy popatrzeć jak szwaby wdrapały się na 3 miejsce w rankingu.
- rammstein
- Juventino
mnie chyba najbardziej wkurza, ze 2 raz mieli szanse i znowu jej nie wykorzystali, co w tym sezonie moze tez niech na farcie znowu zajmą 3 miejsce, sprzedadza 2-3 zawodnikow i papa LM.. heh
- Il Fenomeno
- Juventino
Raz, że za awans są jakieś bonusowe punkty dla ligi. A dwa - to nie, Udinese nic nie ugra w LE. W LM stawialiby 1 składy, wywalczyliby kilka pkt, może stamtąd spadliby do LE. Tymczasem w LE, będzie grał 2 garnitur. Tragedia, 2 drużyny w LM: Juventus i najsłabszy Milan od lat. Nigdy więcej, nie chcę widzieć Udinese w obrębie miejsc dających nadzieje na LM.slay_mac pisze:Nie ogarniam tych szlochów, co najmniej jakby Juve odpadło :o taka jest prawda, że Udine może zdecydowanie więcej ugrać dla włoskiej piłki w LE niż LM. Wystarczy popatrzeć jak szwaby wdrapały się na 3 miejsce w rankingu.
Ostatnio zmieniony 28 sierpnia 2012, 23:42 przez Il Fenomeno, łącznie zmieniany 1 raz.

- bendzamin
- Redaktor
Wystarczy popatrzec na wystepy wloskich klubow w poprzednich edycjach LE, zeby wiedziec, ze tak sie nie stanie. Udinese bedzie walczyc o jak najlepsza lokate w lidze, a w Europie pewnie grac rezerwami, ogrywajac tych Majkuzelow i Łyliamsow.slay_mac pisze:Udine może zdecydowanie więcej ugrać dla włoskiej piłki w LE niż LM. Wystarczy popatrzeć jak szwaby wdrapały się na 3 miejsce w rankingu.
Jak ktos nie widzial:

- bianconeristy
- Juventino
Panowie, to od razu było wiadomo, że będzie tragedia jak Udinese osiągnęło 3. miejsce w lidze. Nie od dziś wiadomo, że oni wychowują "gwiazdy" i sprzedają. Handanovic, Isla, Asamoah, Inler, Sanchez... tak ten zespół mógłby naprawdę coś powalczyć.Nedved1983 pisze:Udinese znów się kompromituje3 zespół serie a odpada z Bragą :rotfl:
dlatego wielka szkoda że to nie Napoli było 3 w zeszłym sezonie. teraz nam pozostaje nadrobić straty, na Milan raczej nie ma co liczyć. chora polityka transferowa Udinese i widać skutki
Hmm niestety znając włoskie kluby, to oleją tą LE i tylaMyzarel pisze:To ten Maicolusel czy jak mu tam zrobił :doh:
Pytanie czy Udine i spółka oleją LE czy coś tam pograją...

Miejmy nadzieję, że w tym sezonie jakość przede wszystkim będzie się liczyła, a nie ilość, jeśli chodzi o udział włoskich drużyn w LM. Hmm wychodzi też na to, że na Juve spadła niesamowicie wysoka presja...
ManUtd,Ajax,Juve,Dortmund. Grupa marzeń?:>Ivory pisze:Dzisiejszy awans Bragi wiąże się z następującym skutkiem: Borussia Dortmund spada z trzeciego koszyka do czwartego.
Ostatnio zmieniony 28 sierpnia 2012, 23:47 przez bianconeristy, łącznie zmieniany 1 raz.