Camoranesi przedłużył umowę z Juventusem
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Bardzo dobrz już długo na to vzekałem teraz czekam aż Trezeguet, Zombi i Biri się zgodzą.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- JuveQL
- Juventino
Hmmm...ciesze sie ze podpisał kontrakt, ale w sumie to zadne zaskoczenie. Nie dopuszczałem do siebie mysli, ze moze od nas odejsc i prawdopodobnie dlatego nie jestem teraz tym kontraktem zdziwiony. Niech sobie pogra, pobiega i pokaze na co go stac 
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
To bardzo dobra wiadomość. Camoranesi to naprawdę wartościowy gracz co udowodnił tuż po przejściu do nas. Jest nam naprawdę bardzo potrzebny, jego pozycja na prawej pomocy jest nipodwarzalna
Przecież jakby nie było zmusił Lippiego by przesunął Zambrottę do obrony. Potrafi znkomicie przedryblować rywali (Mmmmm!
), dośrodkować, pięknie podawać. Tacy jak on są potrzebny. Od razu gdy do nas zawitał zdobył moje zaufanie, a o to nie jest tak łatwo
Jedyny problem jaki u niego dostrzegam to stabilizacja formy. Gra rewelacyjnie by za tydzień zagrać fatalnie. Ale teraz już dostrzegam u niego same dobre występy. Tak dalej Camor!

Jedyny problem jaki u niego dostrzegam to stabilizacja formy. Gra rewelacyjnie by za tydzień zagrać fatalnie. Ale teraz już dostrzegam u niego same dobre występy. Tak dalej Camor!