Mercato (2012-2014)
- jakku1
- Juventino
No to dorzuce na koniec dnia smutnego newsa, ale w sumie mozna tego sie bylo spodziewac. Di Marzio:
Juventus i City byly w ostatnich dniach zainteresowane pilkarzami Fiorentiny. Juventus zlozyl dzisiaj za posrednictwem agenta Czarnogrca zapytanie i odbyla sie dyskusja z Prade. Wedlug jego slow Jovetic jest nie na sprzedaz za zadna sume. Na tym zakonczylo sie to spotkanie. City natomiast jest zainteresowane Nastasiciem.
Juventus i City byly w ostatnich dniach zainteresowane pilkarzami Fiorentiny. Juventus zlozyl dzisiaj za posrednictwem agenta Czarnogrca zapytanie i odbyla sie dyskusja z Prade. Wedlug jego slow Jovetic jest nie na sprzedaz za zadna sume. Na tym zakonczylo sie to spotkanie. City natomiast jest zainteresowane Nastasiciem.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Osgiliath
- Juventino
Ok, co innego zrobić spam, a co innego podejrzenie, że sam to napisał, choć stron Fernando LL jest kilka, w związku z czym moje stwierdzenie pewnie jest daremne...Pabloz9 pisze:Równie dobrze możemy zrobić spam na stronie Jo-Jo albo Dzeko. To w żadnym stopniu nie jest wyznacznikiem prawdopodobieństwa transferu.Osgiliath pisze:co raz wiecej osób na jego profilu/profilach (?) przebąkuje o Juve. Oby obycos na kształt tap madla by było.
Choć może rzeczywiście trochę to zbyt optymistyczne, ale biorąc pod uwagę realia rynku i naszych attakerów, mogło by się to spełnić

- Gąsior007
- Juventino
Wcale nie musi być tak kolorowobramek pisze: Btw. ktoś orientuje się z tą zasadą fair play przy transferach czy jakoś tak, bo to niby powoli jest wprowadzane, jednak jak na razie nijak to się ma z rzeczywistością. Jakby ktoś znalazł fajny artykuł w prostych słowach to niech podrzuci linkiem. Kiedyś coś czytałem na stronie bodajże Uefa, ale jakoś trochę to było nie jasno tam opisane.

Forza Juve !
- Dybala 4ever
- Juventino
Trzymając się Twojej teorii, że Llorente to tylko haczyk. To wychodzi na to, że jesteśmy bez tego upragnionego napadziora. Ja nadal wierzę, że go kupimy. I wobec takich faktów jaką mamy na chwilę obecną to oby Twoja teoria przynęty w postaci Llorente legła w gruzach i przyszedł Hiszpan do Juve. Jeszcze też mam nadzieję, bo napisałeś że Curva wrócił na VS i że będzie ten napadzior. Oby!jakku1 pisze:No to dorzuce na koniec dnia smutnego newsa, ale w sumie mozna tego sie bylo spodziewac. Di Marzio:

- bendzamin
- Redaktor
W kwestii facebookowej:
- ta strona Fernando Llorente jest jego oficjalnym fanpejdzem na FB - link do niej widnieje na stronie pilkarza, oficjalny profil Athleticu ma go w ulubionych, a sam pilkarz nagral dla tej strony krotkie video w lutym
- owszem, ostatni post z tego konta na tablicy zostal napisany w lipcu, ale ludzie wrzucaja zdjecia na jego profil caly czas, a pod tym pojawil sie komentarz forza Juve, napisany z oficjalnego konta pilkarza na FB
Ktos na ostatnich stronach pisal o Cavanim... Koles ma gotowy nowy kontrakt z zarobkami 4.5 mln € rocznie i klauzula 50-55 mln €.
Del Piero podobno coraz blizej Sionu, gdzie bedzie gral z Gattuso.
- ta strona Fernando Llorente jest jego oficjalnym fanpejdzem na FB - link do niej widnieje na stronie pilkarza, oficjalny profil Athleticu ma go w ulubionych, a sam pilkarz nagral dla tej strony krotkie video w lutym
- owszem, ostatni post z tego konta na tablicy zostal napisany w lipcu, ale ludzie wrzucaja zdjecia na jego profil caly czas, a pod tym pojawil sie komentarz forza Juve, napisany z oficjalnego konta pilkarza na FB
Ktos na ostatnich stronach pisal o Cavanim... Koles ma gotowy nowy kontrakt z zarobkami 4.5 mln € rocznie i klauzula 50-55 mln €.
Del Piero podobno coraz blizej Sionu, gdzie bedzie gral z Gattuso.
- Piti
- Juventino
no i dobrze że zostaje jeszcze na 1 sezon, Marotta miał czas na skadanie propozycji do końca lipca, a przynajmniej zostanie w Violi i niech walczą o wyższe cele niż środek tabelijakku1 pisze:No to dorzuce na koniec dnia smutnego newsa, ale w sumie mozna tego sie bylo spodziewac. Di Marzio:
//
a teraz co wy na to? :

- Gąsior007
- Juventino
Może nie będzie potrzebny jak się nam Gio rozkręcibramek pisze:To teraz LL lub Dzeko , a za rok Jovetić i jest genialnie

EDIT:
Qrczak
Oczywiście, ale miałem na myśli głównie jakość. Bo to, że to są bardzo podobni zawodnicy to jest oczywiste

Ostatnio zmieniony 28 sierpnia 2012, 01:13 przez Gąsior007, łącznie zmieniany 4 razy.
Forza Juve !
- Qrczak
- Juventino
Tak bo to jest ten sam typ zawodnika ...Gąsior007 pisze:Może nie będzie potrzebny jak się nam Gio rozkręcibramek pisze:To teraz LL lub Dzeko , a za rok Jovetić i jest genialnie
My potrzebujemy egzekutora a nie kreatywnosci w ataku .
- Castiel
- Juventino
Myślałem, że Giovinco razem z Mirkiem stworzą niezły duet, a okazuje się że sami sobie przeszkadzają. Aż cięzko przyznać, że z Matrim może być lepiej. Masakra.
Nie wierzę w napastnika...chociaż może mnie Beppe i Andrea zadziwią.
Nie wierzę w napastnika...chociaż może mnie Beppe i Andrea zadziwią.
- Vincitore
- Juventino
Bo ja wiem? Obydwaj indywidualnie w meczu z Parmą byli pod formą. Pamiętam drugą połowę Superpucharu z Napoli i prezentowali się wybornie, szczególnie Miras, ale Seba mu nie ustępował.Castiel pisze:Myślałem, że Giovinco razem z Mirkiem stworzą niezły duet, a okazuje się że sami sobie przeszkadzają. Aż cięzko przyznać, że z Matrim może być lepiej. Masakra.
No, ale co fakt to fakt, potrzeba gościa od wykończeniówki.
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
HEH nie można po jednym - 1 meczu mówic, że nadają się do wspólnej gry czy nie... dajcie im czas, zobaczycie że z pewnością sobie poradza, pierwszy raz ze sobą grają do tego co by nie mówic, Seba jest całkiem nowy, potrzeba czasu.
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- jakku1
- Juventino
Ale to nie jest moja teoria! Ja tylko ja zacytowalem! Wczytaj sie dokladnie w moje posty ; ) Chociaz prawda jest, ze od poczatku do konca mercato utrzymywalem i utrzymuje (za Curvą), ze mielismy 4 cele do ataku: Cavani, Torres, Dzeko, Jovetic. Skoro Cavani i Torres odpadli, to bylo dla mnie oczywiste, ze skoncentrowalismy sie na kims z dwojki: Dzeko/Jovetic. I dalej jesli mialbym obdstawiac, to predzej widze jednego z tych dwoch graczy w Juve, niz Llorente. Ale to tylko i wylacznie moja opinia.Elo Vidal:) pisze: Trzymając się Twojej teorii, że Llorente to tylko haczyk...
Co do pary Giovinco - Vucinic, to ciezko cokolwiek oceniac po 1 czy 2 meczach. Poczekajmy co najmniej do wiosny, a i nawet wtedy jest mozliwe, ze cos zatrybi gdzies w marcu i beda oni ze soba bardzo dobrze wspolpracowac. Vidal mial duzo lepsza wiosne, niz jesien, np.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- @Maras@
- Juventino
Ponoć mamy kolejną "alternatywę" w postaci Bendtnera... to sa jakieś jaja 
Już mnie denerwuje ta gadka o ciagle nowych potencjalnych "wzmocnieniach" w razie niepowodzenia z Baskiem i Bośniakiem. Dżeko albo Llorente i żaden inny. Jeśli nie da się zakontraktować któregos z nich to ja już wolę zostać z Matrim. Wydaje mi się, że lepiej zostać z tym co jest w ataku, kupić Armero lub Kolarova na lewo i poczekać do zimy...

Już mnie denerwuje ta gadka o ciagle nowych potencjalnych "wzmocnieniach" w razie niepowodzenia z Baskiem i Bośniakiem. Dżeko albo Llorente i żaden inny. Jeśli nie da się zakontraktować któregos z nich to ja już wolę zostać z Matrim. Wydaje mi się, że lepiej zostać z tym co jest w ataku, kupić Armero lub Kolarova na lewo i poczekać do zimy...

- pumex
- Juventino
Jak Boga kocham, wolałbym już wypożyczonego Borriello niż kupionego Bendtnera, tfu, tfu.@Maras@ pisze:Ponoć mamy kolejną "alternatywę" w postaci Bendtnera... to sa jakieś jaja
Co to, kurna, za kandydatura w ogóle? :x
LGDS to marne źródło transferowe, ale podaje dziś, że na placu boju zostało dwóch: Llorente i Cardozo. Za tego drugiego mam nadzieję, że podziękujemyjakku1 pisze:dla mnie oczywiste, ze skoncentrowalismy sie na kims z dwojki: Dzeko/Jovetic. I dalej jesli mialbym obdstawiac, to predzej widze jednego z tych dwoch graczy w Juve, niz Llorente. Ale to tylko i wylacznie moja opinia.
Zastępcą Manningera ma być Rubinho
Zostało 3,5 dnia, hej! :lol: