Serie A 12/13 (1): JUVENTUS 2-0 Parma
- bianconeristy
- Juventino
Na pewno nie nami. W poprzednim sezonie Siena, Napoli, Palermo, Fiorentina i Udinese też grali z trójką obrońców. Jedynie Montella z Catanią grał inaczej. Mają dobrych zawodników do tego ustawienia, to tak grają. Z resztą, szczególnie Napoli i Udinese kojarzą mi się z tym, że grają 3 w obronie już od długiego czasu.Hubert_bn pisze:Napoli, Palermo, Udinese, Fiorentina oraz Siena również wychodzą w 3-5-2. Ciekawe kim się inspirują
- Montezuma11
- Juventino
Napoli jak był jeszcze Lavezzi to robiło furorę dzięki 3-4-3, teraz dopiero przeszli na 3-5-2 bo widać jeszcze Insigne, który miał zastępować Lavezziego nie jest gotów do gry na takim poziomie, ale sądzę, że wrócą do tego ustawienia i będą wystawiać Insigne.
FORZA JUVENTUS !!!
- MCL
- Juventino
Jesteśmy jeszcze mocniejsi niż rok temu, a Parma jeszcze słabsza
nie przewiduje wyniku mniejszego niż 4-0, to jest Juve, tu się niszczy :twisted:

http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty 

- M-Juve
- Juventino
Jestem podobnego zdania co kolega, mimo że pierwszy mecz w sezonie to zawsze niewiadoma. Licze jednak na pewne zwycięstwo Juve po dobrym meczu.MCL pisze:Jesteśmy jeszcze mocniejsi niż rok temu, a Parma jeszcze słabszanie przewiduje wyniku mniejszego niż 4-0, to jest Juve, tu się niszczy :twisted:
Od jutra nie będę już piłkarzem Juventusu, ale bądźcie pewni - na zawsze pozostanę jednym z Was. - Alessandro Del Piero
- Pan Danielek
- Juventino
bedzie 2:0 2 razy matri 

- xam
- Juventino
http://forhost.pl/?go=news/6
Chyba będzie ;]
----
Cóż co do samego meczu musimy pokazać klasę, chodź łatwo nie będzie niestety. Jestem dobrej myśli 2-0 dla nas.
Chyba będzie ;]
----
Cóż co do samego meczu musimy pokazać klasę, chodź łatwo nie będzie niestety. Jestem dobrej myśli 2-0 dla nas.
- pumex
- Juventino
Fakt, coraz więcej zespołów decyduje się na grę trójką w obronie. Nie tylko we Włoszech, bo również City przeszło w pierwszej kolejce na 3-4-1-2. Małpują, dziady jedne.Hubert_bn pisze:Napoli, Palermo, Udinese, Fiorentina oraz Siena również wychodzą w 3-5-2. Ciekawe kim się inspirują
Jest stres, im bliżej meczu, tym większy. Ciekawy jestem naszego ataku. Według mnie duet Vucinic-Matri byłby chyba najlepszy. Chociaż Alessandro upadł w mojej hierarchii bardzo nisko, to jednak po tym, co pokazywał Giovinco w pre-seasonie wolę Matriego w parzę w Mirasem
Wygrajcie Chłopy, dla Antonio! Forza!

- Argonessar
- Juventino
O... Amauri nie zagra. Jak Parma da sobie radę bez niego? On wielkim wojem i nieocenione konary jego. A tak na poważnie to liczę na udany początek sezonu i na to, że Parma nie postawi autobusu już od pierwszej minuty. Myślę że na chwilę obecną atak Vucinic- Matri byłby Ok. Szkoda, że Gigi nie zagra.
- Dante93
- Juventino
Zgodnie z tym co WS podaje ma zabraknąć Chielliniego. W takiej sytuacji JEDYNYM sensownym ustawieniem wydaje się 4:3:3 z Barzą i Bonu w środku obrony, i trójką Vucinic-Matri-Giovinco w przodzie. Ale pewnie i tak będziemy katowani mniej skutecznym w ataku pozycyjnym 3:5:2. Cóż wola trenerów.