Jak radzą sobie byli Juventini
- deszczowy
- Juventino
Nawet jak chodzi to wygląda jakby stał i był zmęczony

No ale Poulsen przeszedł tylko przez to, ze Secco przepłacił za Amauriego i juz zabrakło kasy na Alonso.pumex pisze:Ranieri do flopów transferowych też ponoć dołożył swoje trzy grosze. Molinaro i Poulsen to podobno widzimisię Tinkermanapan Zambrotta pisze:Ranieri był idealny na dwa sezony po powrocie do Serie A. Odbudował drużynę idealnie, zarząd też wyprowadził na prostą sytuację finansową. Mankamentem były transfery secco
- Dante93
- Juventino
Tylko jaki z Molinaro flop?pumex pisze:Molinaro i Poulsen to podobno widzimisię Tinkermana

Eh. a za czasów jego gry w Hiszpani nawet uważałem go za dobrego DM-a. Skończył jak skończł, niestety.leito1344 pisze:A propos Poulsen podpisał kontrakt z Ajaxem jako wolny zawodnik. Powodzenia.
- Alfa i Omega
- Juventino
Jak po prawej flance wtedy Grygera biegał... :roll: A potem mieliśmy takich artystów jak Traore czy Motta... To i nawet ten typ wydaje się okej.Dante93 pisze:Tylko jaki z Molinaro flop?pumex pisze:Molinaro i Poulsen to podobno widzimisię TinkermanaPatrząc z perspektywy czasu to on taki najgorszy wcale nie był
W dodatku udało go sie opchnąć i to z zyskiem.
No ale w VfB w sumie widziałem go kilka razy i nieco się wyrobił.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Zwłaszcza jakoś niedługo po transferze grał w LM przeciwko Barcelonie bardzo dobry mecz. Nikt nie przeszedł po jego stronieAlfa i Omega pisze:No ale w VfB w sumie widziałem go kilka razy i nieco się wyrobił.

- Dante93
- Juventino
Nie przecze, że wybitny to on nie był, ale nazywanie flopem jego transferu to gruba przesada, bo Krystek kosztował nas zdaje sie jakieś 2-3 mln. Więc gdzie on, a gdzie np MottaAlfa i Omega pisze:Jak po prawej flance wtedy Grygera biegał... A potem mieliśmy takich artystów jak Traore czy Motta... To i nawet ten typ wydaje się okej.
- Dante93
- Juventino
Nie zrozumiałeś kolego :lol:Hoffman pisze:Motta kosztował 3,5mln, faktycznie niebo a ziemia ;p
Molinaro był podstawowym zawodnikiem który gral mimo wszystko powyżej tego czego sie spodziewaliśmy po nim. Wybitny nie był, ale zaliczał solidne występy również w LM. Co do Motty każdy jakieś tam nadzieje miał, tymczasem okazał sie być on całkowitym ogórkiem. Przy czym ten pierwszy kosztował nas mniej niż drugi. Widzisz róznice czy rozrysować?
- bianconeristy
- Juventino
Z tego, co pamiętam jak grał Molinaro, to niesamowite psy na nim wszyscy wieszali. Z resztą ja też, należało mu się. Może faktycznie miewał przebłyski, nie przypominam sobie, ale każdy wiedział, że to jest piłkarz nienadający się do Juventusu :naughty:. Jak przyszedł Motta mający zastąpić również genialnego
Grygerę, to już myślałem, że nigdy nie będziemy mieć dobrych boków obrony... Wiele stresu mnie kosztowała gra wszystkich wyżej wymienionych piłkarzy i myślę, że nie tylko mnie. Tak dla mnie przedstawia się aspekt sportowy odnośnie tej trójki, co do finansowego się nie wypowiadam :doh:

- pumex
- Juventino
Molinaro ile by nie kosztował, to był po prostu piłkarzem co najwyżej średnim. Gdy przybywał liczono, że będzie grał lepiej niż Balzaretti. A jakie wspomnienie po nim zostało? Bluzgało się go, zresztą słusznie, bo jego technika, dośrodkowania i pomysł na grę wołały o pomstę do nieba. Ja zapamiętam go z jednego dobrego dośrodkowania na 4 spotkania i z kosmicznie śmiesznego tricku

- bendzamin
- Redaktor
Molinaro przyszedl do nas za darmo, sprzedalismy jego polowke do Sieny za 500€ (:lol:), a potem odkupilismy ja za 2.5 mln €. Potem za wypozyczenie dostalismy 0.5 mln €, a za transfer 4 mln.
Wypozyczenie Motty kosztowalo nas 1.25 mln €, potem wykup 3.75 mln €. W zeszlym sezonie byl wypozyczony do Catanii, ale chyba za darmo - pewnie oplacili jego kontrakt (800 tysiecy €, co na male kluby Serie A jest suma bardzo duza). Teraz poszedl do Bolonii, maja prawo do wykupu polowki karty.
Wypozyczenie Motty kosztowalo nas 1.25 mln €, potem wykup 3.75 mln €. W zeszlym sezonie byl wypozyczony do Catanii, ale chyba za darmo - pewnie oplacili jego kontrakt (800 tysiecy €, co na male kluby Serie A jest suma bardzo duza). Teraz poszedl do Bolonii, maja prawo do wykupu polowki karty.