Mercato (2012-2014)
- Simi
- Qualità Juventino
Berbatov to nie jest wcale zła opcja, wg mnie lepszy od Quaga i Matriego (tak.. lepszy bo potrafi coś wykończyć). Jest tylko jeden minus Berby, z tego co pamiętam to jest on bardzo leniwy na treningach, ale ile w tym prawdy ? 

- strong return
- Juventino
Jeszcze sobie nie użyję, ale w trakcie sezonu wezmę na warsztat z pewnością.Vimes pisze:Zapomnij o tap plejerze, na pocieszenie mam dla Ciebie nowy awatar.strong return pisze:Błagam Marotta, daj tego napastnika.
Myślę, że Ci się spodoba. Federica wierzy, uwierz i Ty.

Berba, o rety... Opcja na rok, góra dwa, zagra w tym sezonie,ł tyle co kot napłakał i grozi samowypaleniem się. Potem, żeby go sprzedać, trzebaby jakichś wujków z Arabii poprosić. Mimo wszystko doświadczeniem w pucharach przewyższałby naszych o pare ładnych długości,
Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2012, 16:27 przez strong return, łącznie zmieniany 1 raz.
- incubus7
- Juventino
Czy jesli Llorente dziś zagra w pucharze UEFA, to Juve moze już zamknąć temat?
- _Piotrek_
- Juventino
Nie. Po pierwsze Llorente wystąpił już w tej edycji Ligi Europy. Po drugie nie ma go w kadrze na dzisiejszy mecz. Po trzecie zasady się zmieniły (od czasów Aquilaniego, Quagliarelli, czy Forlana w Interze) i gra w eliminacjach LE nie przeszkada w późniejszej grze w Lidze Mistrzów w barwach innego klubu w tym samym sezonie.incubus7 pisze:Czy jesli Llorente dziś zagra w pucharze UEFA, to Juve moze już zamknąć temat?
- incubus7
- Juventino
hmmm, to lipa, nawet nie bylibyśmy w stanie sprowadzić Łukasza Gikiewicza z miszcza Polski, bo zagra w pucharze z Hannoverem! krótko mówić, zostajmy bez top napastnika na LM! 
EDIT: to Piotrek mnie pocieszył

- Pabloz9
- Juventino
Kontynuując moją krucjatę, zapraszam do zapoznania się z regułami j. polskiego!incubus7 pisze:hmmm, to lipa, nawet nie bylibyśmy w stanie sprowadzić Łukasza Gikiewicza z miszcza Polski, bo zagra w pucharze z Hannoverem! krótko mówić, zostajmy bez top napastnika na LM!
Co do Berbatova, to jestem na tak! Doświadczony w LM, potrafi strzelać bramki, sprawdził się w wielkich klubach. 32 lata to nie piłkarska emerytura.
EDIT:
@down
Za rok może się okazać, że na rynku wyrósł nowy top, którego będziemy próbowali pozyskać.
Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2012, 17:19 przez Pabloz9, łącznie zmieniany 1 raz.
"I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego."
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego."
- filippo
- Juventino
A gdyby Llorente do nas przyszedł i zajelibyśmy (odpukać) trzecie miejsce w grupie, to mógłby grać z nami dalej w pucharze UEFA? To dopiero zagwostka._Piotrek_ pisze:Nie. Po pierwsze Llorente wystąpił już w tej edycji Ligi Europy. Po drugie nie ma go w kadrze na dzisiejszy mecz. Po trzecie zasady się zmieniły (od czasów Aquilaniego, Quagliarelli, czy Forlana w Interze) i gra w eliminacjach LE nie przeszkada w późniejszej grze w Lidze Mistrzów w barwach innego klubu w tym samym sezonie.incubus7 pisze:Czy jesli Llorente dziś zagra w pucharze UEFA, to Juve moze już zamknąć temat?
- mateusz6
- Juventino
Okienko, w którym do Realu przychodzi Lass i Hunter. Obaj grali w Pucharze Uefa. Real może zgłosić tylko jednego zawodnika do CL. Wybiera Lassa. Dobrze pamiętam?
Berbatov na te 2 lata mógłby przyjść. Potem mielibyśmy Ciro
Pyknęło już 10000 postów. Czy którykolwiek temat był aż tak długi?
Berbatov na te 2 lata mógłby przyjść. Potem mielibyśmy Ciro

Pyknęło już 10000 postów. Czy którykolwiek temat był aż tak długi?
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.