Wszystko o Interze
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Mam w głębokim poważaniu ilość punktów, jakie zdobędą Włosi. Jeśli będziemy grać swoje, to i tak zawsze będziemy się łapać do LM. Wolałbym, żeby tamta drużyna upadła, a w Europie niech grają Milan, Roma, czy Napoli.Dzięcioł pisze:Dlaczego szkoda?? Mocny Inter to ciekawsza liga, a i szansa na dobry występ w LE. (...) Włości w końcu mogą zrobić w pucharach więcej punktów niż Niemcy.yanquez pisze:No i stało się.
Cassano w tej drużynie. Kurde mają teraz bardzo mocny pierwszy skład. Myślę, że to będzie nasz główny rywal do Scudetto.
Ofensywna czwórka Cassano, Senijder, Palacio i Milito na szpicy, za nimi Guarin i Gargano. Na budzie Handanović.
No, no... nieźle... szkoda.
- Łoles
- Juventino
W sumie jak tak o tym myślę to Milan czy Napoli mogą śmiało zastąpić inter w lm - w obliczu tytułu zapomniałem trochę o 2006 roku ale dziękuje wszystkim tym którzy mi o tym przypomnieli ;pyanquez pisze:Mam w głębokim poważaniu ilość punktów, jakie zdobędą Włosi. Jeśli będziemy grać swoje, to i tak zawsze będziemy się łapać do LM. Wolałbym, żeby tamta drużyna upadła, a w Europie niech grają Milan, Roma, czy Napoli.Dzięcioł pisze:Dlaczego szkoda?? Mocny Inter to ciekawsza liga, a i szansa na dobry występ w LE. (...) Włości w końcu mogą zrobić w pucharach więcej punktów niż Niemcy.yanquez pisze:No i stało się.
Cassano w tej drużynie. Kurde mają teraz bardzo mocny pierwszy skład. Myślę, że to będzie nasz główny rywal do Scudetto.
Ofensywna czwórka Cassano, Senijder, Palacio i Milito na szpicy, za nimi Guarin i Gargano. Na budzie Handanović.
Do romy miałem neutralny stosunek ale teraz jest tam zeman także zarówno czarno-niebieska część mediolanu jak i prowadzona przez zdenka "nic nie wygrałem ale co z tego zawsze mogę poobrażac Juve" zemana roma moga, jak jeden mąż, iść się bawić w piłkę do serie z.
Zresztą zgodnie z filozofia klubu który to ma być zwycięski a nie przyjemny powinienem wstydzić się za siebie, co tez publicznie czynię.
"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- Dzięcioł
- Juventino
A przestań...pojedynki Interu i Juve to wydarzenie na które czeka się całą rundę. Mecze określane mianem Derby Italia. Nie wyobrażam sobie, żeby ich miało nie być. Nie powiem, Inter mógłby doświadczyć upokorzenia w postaci gry w Serie B, ale żeby życzyć im "upadku".yanquez pisze:Mam w głębokim poważaniu ilość punktów, jakie zdobędą Włosi. Jeśli będziemy grać swoje, to i tak zawsze będziemy się łapać do LM. Wolałbym, żeby tamta drużyna upadła, a w Europie niech grają Milan, Roma, czy Napoli.Dzięcioł pisze:Dlaczego szkoda?? Mocny Inter to ciekawsza liga, a i szansa na dobry występ w LE. (...) Włości w końcu mogą zrobić w pucharach więcej punktów niż Niemcy.yanquez pisze:No i stało się.
Poza tym, teza o graniu swojego też jest mocnym nadużyciem. Przypomnę Ci, że rok i dwa lata temu kończyliśmy ligę na 7. miejscu. Więcej pokory. 4 miejsca w LM to coś co Serie A powinna sobą reprezentować, choćby z uwagi na wartość medialną ligi.
Żywot studenta prawa, żywotem lirycznym jest...
- De Rossi
- Juventino
Pierwsze słowa Cassano: "Dziękuję, minęła wieczność zanim mogłem dołączyć do drużyny której kibicuję. Dla mnie to ważne jeśli wspierasz drużynę a następnie przybywasz tam aby dać z siebie wszystko i grać z najlepszymi. Na mojej twarzy znów zagości uśmiech. Debiut? Rzeczą ważną jest walka o miejsce w składzie, już w Pescarze. Numer na koszulce? 99, rozmawiałem już o tym z Brancą i Ausilio. Jestem podekscytowany. Wiadomość do kibiców? Pozdrawiam wszystkich Interistów, takich jak ja."
Bardzo kibicuję im w LE. INTEEEEEEEEEEEEEEEEEER <3
Pypek, prosiłeś o kogoś z Interu w podpisie - będzie Cassano.
Bardzo kibicuję im w LE. INTEEEEEEEEEEEEEEEEEER <3
Pypek, prosiłeś o kogoś z Interu w podpisie - będzie Cassano.
Nie.Lypsky pisze:Pokazał "klasę". Jeśli kibicujesz im to zmień sobie rangę.
Wiem.Castiel pisze:Zaraz zlecą się sprawiedliwi by rzucić kamień albo każą ci zmienić rangę itp. Inter chyba od lat nie przeprowadził tak dobrego mercato.
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2012, 14:23 przez De Rossi, łącznie zmieniany 3 razy.

- Dante93
- Juventino
A myślałem, że Cassano w Milanie sie w pewien sposób 'ustatkowal' pod względem psychiki. A tu o, drugi Ibra.
Interowi życze wszystkiego najgorszego.
Złe forum wybrałeś.
Zmiana rangi jak najbardziej wskazana. Ale wątpie, żeby interiści chcieli mieć takiego 'kibica' w swoich szeregach.
Interowi życze wszystkiego najgorszego.
De Rossi pisze:Bardzo kibicuję im w LE. INTEEEEEEEEEEEEEEEEEER <3

Lypsky pisze:Pokazał "klasę". Jeśli kibicujesz im to zmień sobie rangę.

Bo to o trolling zaczyna zahaczać. Sory memory nie istnieje coś takiego jak kibcowanie (prawdziwe, z serca) i Juve i Interowi.Castiel pisze:Zaraz zlecą się sprawiedliwi by rzucić kamień albo każą ci zmienić rangę itp. I
- Castiel
- Juventino
Polaczki...Polaczki...poluźnijcie trochę gumki od majtek. Strasznie was uciskają...
Palcio, Guarin, Cassano...jak jeszcze ściągną De Jonga to będzie to chyba ich najlepsze mercato w historii.
Palcio, Guarin, Cassano...jak jeszcze ściągną De Jonga to będzie to chyba ich najlepsze mercato w historii.
Ja im nie kibicuje z serca, ale zawsze jakoś tak sympatyzowałem za włoskimi klubami w europejskich pucharach.Dante93 pisze:Sory memory nie istnieje coś takiego jak kibcowanie (prawdziwe, z serca) i Juve i Interowi.
- Dante93
- Juventino
Specjalnie dla Ciebie to zrobieCastiel pisze:Polaczki...Polaczki...poluźnijcie trochę gumki od majtek. Strasznie was uciskają...

Polaczki? Co nasz pogląd na te sprawe ma do narodowości?

Co do mercato Interu to cóż jestem pod wrażeniem, ale to i tak będzie za mało na Juventus. O ile oczywiście Juventus nie zaliczy dużego spadku formy.
Ja również, ale Inter to coś innego niż zwykły szeregowy przeciwnik z ligi.Castiel pisze:Ja im nie kibicuje z serca, ale zawsze jakoś tak sympatyzowałem za włoskimi klubami w europejskich pucharach.
Napoli, Fiorentina, Milan, Roma, Udine- ok, mimo że z niektorymi z tych zespołów przyjacielskich kontaktów nie mamy to w jakiś sposób zawsze im w Europie zwycięstw (umiarkowanych) życze. Ale Interowi? To już przesada.
- Castiel
- Juventino
Lepsze to niż Twoje przepowiednie w transferach. Drugi Jackowski się znalazł.Lypsky pisze: Castiel wziąłbyś się za coś co potrafisz najlepiej - tropienie kupionych/sprzedanych meczów.
Jak bardzo trzeba mieć naryte w bani żeby cieszyć się z cudzych nieszczęść? To jest właśnie cecha główna Polaczka. Nie fapie jak Inter wygrywa, ani jak przegrywa. Nie mam z tym żadnych emocji. Dla mnie Inter nie jest jakimś szczególnym przeciwnikiem. Ot kolejny zespół to pokonania jak każdy inny. Dobrze by było żeby Inter pokazał coś dobrego w LE i żeby w jakiś sposób dzięki temu inni chcieli oglądać naszą ligę, a nie jak dotychczas na myśl o Serie A wszyscy dziennikarze żygają na odległość kilku metrów.
- Donnie
- Juventino
Castiel pisze:Palcio, Guarin, Cassano...jak jeszcze ściągną De Jonga to będzie to chyba ich najlepsze mercato w historii.
Milito, Sneijder, Thiago Motta, Eto'o, Lucio. Kiepskawą masz pamięć. Niemniej ich tegoroczne mercato robi bardzo pozytywne wrażenie.
- Winner
- Juventino
Najlepsze mercato to mieli jak nas ograbili po Calciopoli z Vieiry i Ibry kupując dodatkowo paru innych piłkarzy (np. Maicon). Dobrze byłoby jedynie aby awansowali do grupy LE, pieniądze żadne a zawsze się pomęczą trochę, co nie zmienia faktu że mogliby wszystkie mecze w grupie przegrać bo mnie żadne rankingi nie interesują. A co do transferu to nie wiem jak Galliani zgodził się na tą dopłatę:think: , może weźmie od nas Martineza lub Iaquinte na wymianę i też dopłaci 7 mln.Castiel pisze:Polaczki...Polaczki...poluźnijcie trochę gumki od majtek. Strasznie was uciskają...
Palcio, Guarin, Cassano...jak jeszcze ściągną De Jonga to będzie to chyba ich najlepsze mercato w historii.Ja im nie kibicuje z serca, ale zawsze jakoś tak sympatyzowałem za włoskimi klubami w europejskich pucharach.Dante93 pisze:Sory memory nie istnieje coś takiego jak kibcowanie (prawdziwe, z serca) i Juve i Interowi.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Cały problem tkwi w tym, że jesteś zapewne sporo młodszy (mangowe awatary, krótka pamięć i używanie słowa "polaczki") od większości użytkowników forum i dlatego mamy inne zdanie na niektóre tematy.Castiel pisze:Lepsze to niż Twoje przepowiednie w transferach. Drugi Jackowski się znalazł.Lypsky pisze: Castiel wziąłbyś się za coś co potrafisz najlepiej - tropienie kupionych/sprzedanych meczów.
Jak bardzo trzeba mieć naryte w bani żeby cieszyć się z cudzych nieszczęść? To jest właśnie cecha główna Polaczka.
Mówiłem - młody jest.Donnie pisze:Milito, Sneijder, Thiago Motta, Eto'o, Lucio. Kiepskawą masz pamięć. Niemniej ich tegoroczne mercato robi bardzo pozytywCastiel pisze:Palcio, Guarin, Cassano...jak jeszcze ściągną De Jonga to będzie to chyba ich najlepsze mercato w historii.
Dokładnie. Mam identyczne zdanie. Widzisz Castiel? - Dołączył .... 2004r. Zakładam, że dla Ciebie to wczesna podstawówka. Em Aj rajt?Winner pisze:Dobrze byłoby jedynie aby awansowali do grupy LE, pieniądze żadne a zawsze się pomęczą trochę, co nie zmienia faktu że mogliby wszystkie mecze w grupie przegrać bo mnie żadne rankingi nie interesują. .
Nie przeprowadzam na Ciebie żadnego ataku - chcę jedynie wyjaśnić skąd rozbieżności w zdaniach na, wydawać by się mogło, oczywiste kwestie.
- Castiel
- Juventino
W ogólnym pojęciu jestem "młody" ale nie aż tak. Wy natomiast jesteście "starsi" a niektóre poglądy wywodzą się chyba z gimnazjum i siedzą w was do dziś. Nienawiść do obcych klubów? Tylko chyba w piłce nożnej coś takiego jest. Na mecz piłki nożnej strach zabrać dziecko na stadion. Nie to co żużel czy siatkówka. Wpajana jakaś durna nienawiść...co to w ogóle jest? Chodzicie w ogóle wyprostowani? Na JP jestem praktycznie od samego początku, ale na forum od niedawna. To ma być jakiś wyznacznik czegokolwiek?yanquez pisze: Cały problem tkwi w tym, że jesteś zapewne sporo młodszy (mangowe awatary, krótka pamięć i używanie słowa "polaczki") od większości użytkowników forum i dlatego mamy inne zdanie na niektóre tematy.
A tak poza tym to prędzej wy jako kibice Juve czepiacie się Interu...miałem okazje być kilka razy we Włoszech i mąż kobiety u której mieszkałem jest kibicem Interu, a oni przede wszystkim nienawidzą - Romy. Nie Juve.
W 2004r byłem już w szkole średniej.
- bendzamin
- Redaktor
Nie wiem, czy zauwazyles, ale to jest forum o pilce noznej, a nie o zuzlu czy siatkowce. No, chyba ze swoimi durnymi wpisami w temacie o interze starasz sie zmienic jeden z elementow kultury kibicowskiej. W takim razie pozostalo mi zyczyc powodzenia :lol:Castiel pisze:Nienawiść do obcych klubów? Tylko chyba w piłce nożnej coś takiego jest. Na mecz piłki nożnej strach zabrać dziecko na stadion. Nie to co żużel czy siatkówka. Wpajana jakaś durna nienawiść...co to w ogóle jest?
To, co powiedzial Ci jakis Giuseppe, nie zmienia faktu, ze oba kluby (nie tylko kibice, ale i osoby nimi zarzadzajace czy bardziej oddani barwom pilkarze) nie darza sie sympatia i jakbys powiedzial komus pod stadionem w Turynie, ze w Europie to w sumie kibicujesz interowi, to by Cie w najlagodniejszym przypadku wysmial.Castiel pisze: A tak poza tym to prędzej wy jako kibice Juve czepiacie się Interu...miałem okazje być kilka razy we Włoszech i mąż kobiety u której mieszkałem jest kibicem Interu, a oni przede wszystkim nienawidzą - Romy. Nie Juve.
De Rossi pisze: Bardzo kibicuję im w LE. INTEEEEEEEEEEEEEEEEEER <3