Mercato (2012-2014)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
mazi12

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2012, 12:16

Marzenia o topie powoli zanikają. O LO już nie wspomnę, bo ten Peluso w ogole mnie nie przekonuje :( Jak zwykle tylu się w plotkach przewinęło i nic nie wypaliło. Chociaż liczę jeszcze. Może w ostatnich dniach mercato...
Co do Lichta to wara od niego. W końcu znaleźliśmy dobrego obrońcę i szkoda by było go teraz sprzedawać. Chyba, że rozmowy zaczniemy od 20mln.

PS: Taki mały offtop. ePilka.pl robi konkurs na drużynę z największą ilością kibiców. Dzisiaj I runda - kluby włoskie. Pomóżmy Juve i dajmy lajka przy zdjęciu :D

http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 942&type=3

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2012, 12:25

MishaAveJuve pisze:Ale by były jaja jakby się okazało że kupimy Llorente i Jovetica in do tego pozbędziemy się FaQ :D
Skonczy sie potem na jakims Berbatovie czy innym Negredo i bedzie placz, ze Marotta taki niedobry, bo moglo byc dwoch kozakow, a jest jedna niewiadoma.

W sprawie lewej strony prasa podaje dzisiaj nazwisko Cissokho. Mamy tez sprobowac wejsc interowi w parade i zwinac im Pereire.

Tuttosport podaje, ze kolejne alternatywy w ataku to... Bojan, Osvaldo i Cardozo :doh:

Obrazek
alina

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2012, 12:31

Masi oficjalnie w 100% nasz:
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=106976

2. połowa poszła za połowę De Silvestro. Nice.

Medzeer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2012, 12:33

Z tego co mówił agent Pereiry, to wprawdzie Inter był pierwszym zainteresowanym, ale to my prowadzimy bardziej zaawansowane rozmowy. Byłby to na pewno transfer na duży +, ale... Kolarov to nadal marzenie. Naprawdę szkoda, że Marotta nie zajął się tematem LO troszkę wcześniej, teraz mimo jak najlepszych chęci ( przynajmniej taką mam nadzieję) może po prostu nie wystarczyć czasu na załatwienie wszystkich pilnych spraw.

Napastnik, LO, załatwienie sprawy z naszymi młodzikami - Naprawdę wiele pracy czeka naszego menadżera.

Co do Jojo, to obawiam się, że transfer Czarnogórca może okazać się zbyt kosztowny. Jeśli wierzyć plotkom to M.City złożyło ofertę opiewającą na 30 mln Euro. A może to sam Jojo zablokował transfer? Na pewno, po wielu kontuzjach jest głodny gry, a w City, nie umniejszając jego talentu, raczej grzałby ławę.

wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2012, 12:34

19 pisze:Piszecie tak jakby wyciągnięcie Joveticia to była bułka z masłem. Jego transfer jest trudniejszy niż inne. Fiorentina opiera na nim budowanie nowego zespołu i nie muszą się nawet zgodzić na 30mln
30 mil za Jovetica ?
spytajcie Fiorentiny ile teraz wart jest Vargas :whistle:
19 pisze:Dzisiaj na TVP1 leci mecz Sporting Braga z Udinese, jeśli Armero zagra to będzie można o nim zapomnieć
a ten znowu swoje :doh:
19 pisze:wagner
o co Ci chodzi?
o to że całego Udine nie wykupimy ? :doh:
bendzamin pisze: Tuttosport podaje, ze kolejne alternatywy w ataku to... Bojan, Osvaldo i Cardozo :doh:
:shock:

I love Matri <3 : *
alina pisze:Masi oficjalnie w 100% nasz:

teraz tylko stawiać na niego (bardziej niż na Lucio?) :think:
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2012, 12:46 przez wagner, łącznie zmieniany 1 raz.

strong return

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2012, 12:36

Cardzozo za 15 mln, to nie wiem, czy bym nie wziął z tej desperacji nad stanem naszego ataku. Chociaż Matri w formie mógłby być lepszy. Tylko musiałby do niej Włoch dojść.
Reszta - it must be joke. A w ogóle, to pewnie jedna z wielu plot. Osvaldo nie zostanie zapewne oddany.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2012, 12:37

bendzamin pisze:Tuttosport podaje, ze kolejne alternatywy w ataku to... Bojan, Osvaldo i Cardozo :doh:
Panie kochany, tu nic z porządnego napastnika nie wyjdzie. Czas zawijać swój mandżur i wynosić się z tego pokoju

Obrazek
MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2012, 12:58

bendzaminie powiem Ci szczerze że jak skończymy z Berbatovem to ja tam bede się cieszył. Choć na pierwszy rzut oka Vucinic I Berbatov mogą wygladać jak dwie niedorajdy na boisku - przez to jak sie na nim poruszają:)
Dimitar to z pewnością było by wzmocnienie do naszej najsłabszej formacji. Jak mam wybierac Berbatov albo nikt czy te tuzy które wymieniłeś powyżej to z pewnościa bulgar !

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2012, 13:24

No tak, jak mamy schodzic kolejna 'poleczke' w dol, to tez najbardziej chcialbym z niej Berbatova. Nie bedzie nas kosztowal duzo (bo za takiego Cardozo czy Negredo pewnie okolice 15 milionow trzeba zaplacic), a jako rozwiazanie tymczasowe powinien sie sprawdzic. A za rok kolejna 2-miesieczna telenowela.

Ja jednak wciaz licze na Llorente. Chociaz wedlug LGDS, na chwile obecna dzieli nas od niego az 7 milionow &#8364;... Dajemy 18 + bonusy, a Baskowie chca 25 + bonusy. Dzisiaj ma sie odbyc spotkanie miedzy kierownictwem klubu, a przedstawicielami pilkarza i moze po nim Athletic troche obnizy swoje zadania.

Obrazek
jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2012, 14:25

Plota z LGDS: Chyba mamy ochote zaoferowac 22m i Quagliarelle w zamian za Joveticia.

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2012, 14:27

jakku1 pisze:Plota z LGDS: Chyba mamy ochote zaoferowac 22m i Quagliarelle w zamian za Joveticia.
Nic z tego nie będzie.

Jeśli nie przyjdzie Llorente, wzmocnień w ataku nie będzie

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2012, 14:30

Lypsky pisze:
jakku1 pisze:Plota z LGDS: Chyba mamy ochote zaoferowac 22m i Quagliarelle w zamian za Joveticia.
Nic z tego nie będzie.
Jeśli nie przyjdzie Llorente, wzmocnień w ataku nie będzie
Skąd wiesz. Wydaje mi się, że to w miarę sensowna oferta i do zaakceptowania przez Viole. Sprawa Llorente mocno ucichła. Możliwe, że nawet umarła.

francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2012, 14:31

alina pisze:Masi oficjalnie w 100% nasz:

Teraz to na ławkę na pewno się zmieści :D
Akt desperacji? W tej chwili to najbardziej prawdopodobny wydaje mi się Llorente. Jeśli on nie przyjdzie to zostaniemy z tym, co mamy. Gorzej będzie, jeśli ściągniemy jakiegoś leszcza na sztukę...

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2012, 14:32

Castiel pisze:]Skąd wiesz.
Marotta mi powiedział, satysfakcjonuje Cię taka odpowiedź?

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
strong return

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2012, 14:38

Fiora może mieć własne ambicje w tym sezonie. Zrobili kilka ciekawych transferów. Jak oddadzą Joveticia, to im się wszystko rozpiździ. Trudno będzie o godnego następce na koniec Mercato. A oferta też szafałowa nie jest. Praktycznie gołe 22mln.
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2012, 14:54 przez strong return, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany