Mercato (2012-2014)
- Spadino
- Juventino
Dokładnie. Lichy musi zostać. Osłabianie się zaraz przed inauguracją sezonu jest kompletną paranoją. Gdyby byli sprawdzeni zmiennicy a nie połamani to jeszcze można byłoby się zastanowić ale ja i tak uważam że lepszego niż on nie znajdziemy a na pewno już nie za te pieniądze bo kompletną głupotą byłoby puszczać go za 15 mln a kupować gorszego za 10/12.
JUVE PER SEMPRE!
- Mate.G
- Juventino
no dobra a co z Alexem Del Piero ?
Nie dużo mu zostało czasu na przejście do klubu...
- Spadino
- Juventino
On akurat w ofertach pewnie przebiera więc może czeka na lepszą i kontrakt podpisze pod sam koniec okna transferowego.Mate.G pisze:no dobra a co z Alexem Del Piero ?
Istnieje też możliwość że zakończy kariere...
JUVE PER SEMPRE!
- daroo89
- Juventino
Alex ma kartę w ręku, więc może podpisać kontrakt z kimkolwiek chce poza okienkiem transferowym. Tak mi się przynajmniej wydaje.Mate.G pisze:no dobra a co z Alexem Del Piero ?
- Medzeer
- Juventino
Nie wiem czy ktoś już o tym pisał, mianowicie Tottenham kupił Adebayora.
Tutaj info : http://www.goal.com/en/news/8/main/2012 ... or-signing
W kontekście transferu Llorente, jest to dla nas wspaniała wiadomość. Raczej nie będą dalej ubiegać się o transfer Hiszpana.
Na horyzoncie został jeszcze tylko Man.City, jednak w obliczu kontuzji Aguero, nie wydaje mi się, aby szukali oni gracza o charakterystyce baska. Tutaj bardziej realny transfer to jojo, niestety.
Tutaj info : http://www.goal.com/en/news/8/main/2012 ... or-signing
W kontekście transferu Llorente, jest to dla nas wspaniała wiadomość. Raczej nie będą dalej ubiegać się o transfer Hiszpana.
Na horyzoncie został jeszcze tylko Man.City, jednak w obliczu kontuzji Aguero, nie wydaje mi się, aby szukali oni gracza o charakterystyce baska. Tutaj bardziej realny transfer to jojo, niestety.
Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2012, 19:33 przez Medzeer, łącznie zmieniany 1 raz.
- Spadino
- Juventino
Chyba masz racje, mój błąd.daroo89 pisze:Alex ma kartę w ręku, więc może podpisać kontrakt z kimkolwiek chce poza okienkiem transferowym. Tak mi się przynajmniej wydaje.Mate.G pisze:no dobra a co z Alexem Del Piero ?

JUVE PER SEMPRE!
- blackadder
- Juventino
Transfer Llorente coraz bliżej upadku, teraz czekam tylko na desperackie próby ściągnięcia Dzeko i to moja ostatnia nadzieja na to okienko, ale też nie wydaje mi się żeby City zgodziło się na wypożyczenie.

- Medzeer
- Juventino
Skąd masz taką wiedzę? Jak dla mnie w tym momencie wszystko jest na dobrej drodze aby bramkostrzelny napastnik wreszcie do Turynu zawitał.blackadder pisze:Transfer Llorente coraz bliżej upadku, teraz czekam tylko na desperackie próby ściągnięcia Dzeko i to moja ostatnia nadzieja na to okienko, ale też nie wydaje mi się żeby City zgodziło się na wypożyczenie.
Ze słów agenta można wywnioskować, że liczyły się 3 kluby. Juve, klub z londynu ( na 90% Tottenham) i klub z Manchesteru ( na 100% City).
Tottenham pozyskał przed chwilką Adebayora, a City nie potrzebuje Llorente, tak na chłopski rozum. Stracili Aguero, więc mają go niby zastąpić typowym bramkowpychaczem? Na dodatek, podobno porozumienie z Jojo zostało już prawie osiągnięte. Sprowadzą dwóch napastników ? Nie sądzę, ale kluby gdzie przelewają się szejkowe dolary lubią zaskakiwać, więc w sumie nigdy nic nie wiadomo.
- blackadder
- Juventino
To tylko moje domysły. Wątpię że Marotta da więcej niż 20mln za gracza który ma rok do końca kontraktu, a do tego sam Fernando twierdzi że dobrze mu w Bilbao.Medzeer pisze:Skąd masz taką wiedzę? Jak dla mnie w tym momencie wszystko jest na dobrej drodze aby bramkostrzelny napastnik wreszcie do Turynu zawitał.blackadder pisze:Transfer Llorente coraz bliżej upadku, teraz czekam tylko na desperackie próby ściągnięcia Dzeko i to moja ostatnia nadzieja na to okienko, ale też nie wydaje mi się żeby City zgodziło się na wypożyczenie.
Ze słów agenta można wywnioskować, że liczyły się 3 kluby. Juve, klub z londynu ( na 90% Tottenham) i klub z Manchesteru ( na 100% City).

- Tharp
To zaskakujace ile ludzi sie jara tym calym Llorente. Naszym zbawieniem w lidze mistrzow ma byc sredni HISZPAN ze sredniej hiszpanskiej druzyny, ktory w zyciu gry w owej lidze mistrzow nie zasmakowal? Prosze was. Jakby juz - odpukac - do nasz przeszedl, to w NAJLEPSZYM WYPADKU gralby tak jak Forlan dla merdazzurrich w zeszlym sezonie. Jak juz koniecznie ma sie nie udac sprowadzenie Dzeko, to osobiscie wolalbym przez caly sezon maniakalnie stawiac na Quagliarelle/Matriego, i modlic zeby sie przebudzili, niz kupowac jakiegos tam hiszpana, i liczyc na to ze wbrew wszystkiemu w Serie A bedzie strzelal tak jak w hiszpanii.
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
ja tez nie jestem zwolennikiem Llorente.. a jaranie sie wiekszosci chyba wynika glownie z tego, ze raczej juz nikogo innego nie pozyskamy niz Llorente, wiec moze lepiej on niz nikt..
- Castiel
- Juventino
Ja tam się nie jaram, ale co do jednego nie mam wątpliwości - Llorente jest zdecydowanie lepszy od Matriego i Quaga no i chyba lepiej postawić na Hiszpana w Serie A niż męczyć się z tymi dwoma panami, którym w lidze od dawna nic nie wyszło.
- strong return
- Juventino
Najnowszy news mówi, że Llorente, złożył aplikację o włoski paszport i nazywa się również Gianfranco Llorendo. Zawodnik warunkami fizycznymi przypomina byłego króla strzelców SerieA - Lucę Toniego. Propsy.
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Po pierwsze Forlan i Llorente to inni zawodnicy. Po drugie, w ostatnim sezonie cały Inter dołował a wszystko wskazuje na to, że my jesteśmy teraz lepiej poukładaną drużyną niż Inter ostatnio. Moim zdaniem nic nie przemawia za tym, żeby Llorente miał powtórzyć wyczyny Forlana. (no, może oprócz tego, że obaj są z ligii hiszpańskiej)Tharp pisze:To zaskakujace ile ludzi sie jara tym calym Llorente. Naszym zbawieniem w lidze mistrzow ma byc sredni HISZPAN ze sredniej hiszpanskiej druzyny, ktory w zyciu gry w owej lidze mistrzow nie zasmakowal? Prosze was. Jakby juz - odpukac - do nasz przeszedl, to w NAJLEPSZYM WYPADKU gralby tak jak Forlan dla merdazzurrich w zeszlym sezonie. Jak juz koniecznie ma sie nie udac sprowadzenie Dzeko, to osobiscie wolalbym przez caly sezon maniakalnie stawiac na Quagliarelle/Matriego, i modlic zeby sie przebudzili, niz kupowac jakiegos tam hiszpana, i liczyc na to ze wbrew wszystkiemu w Serie A bedzie strzelal tak jak w hiszpanii.
Trochę za ostro moim zdaniem piszesz o Hiszpanie. Tak jakby to była jakaś tam gwiazdka jednego sezonu. Szczytem marzeń co prawda on nie jest, ale widocznie na nic lepszego nie jest nas stać. Ja tam byłbym z niego zadowolony. Przy Matrim i Fabio to Llorente naprawdę jest top playerem.