Trofeo Luigi Berlusconi: Milan 2-3 JUVENTUS
- Pabloz9
- Juventino

Na trzy mecze, jeden wygrać, dwa przegrać albo trzy zremisować daje te same trzy punkty. Nie martwiłbym się ewentualnymi przegranymi, bo i takpowtórzenie poprzedniego sezonu jest niemożliwe. Obyśmy zachowali nasz styl, ale nic nie wskazuje na to, aby mogło do tego dojść.darex pisze:Wiadomo że dopiero mecze ligowe pokażą na co nas stać, ale wydaje mi się że musimy przygotować się na jakieś porażki czy to w Serie A, czy w lidze mistrzów. Coś czuję że nie będzie tak kolorowo jak w zeszłym sezonie :-D
- Łukasz
- Juventino

Bo Nike wyprodukowało całą partię koszulek z dwoma gwiazdkami (co nie pasuje naszemu zarządowi) i jest na tyle nieprofesjonalną/oszczędną firmą, że dostarczyła jednemu ze swoich największych klientów połatane ciuchy.Olek1987 pisze:Jeśli pytanie było to sorry, ale czemu piłkarze mieli zaklejone gwiazdki na koszulkach ?
- Qrczak
- Juventino

Przecież cały czas tak jest. Bo Nike nie potrafi zrobić koszulek jeszcze raz tylko zrobiła je zanim było wiadome, że gramy bez gwiazdek i napisem "30 na boisku". Dlatego dali tam na te 2 gwiazdki wlepęOlek1987 pisze:Jeśli pytanie było to sorry, ale czemu piłkarze mieli zaklejone gwiazdki na koszulkach ?
- YaSq
- Juventino

W zeszlym sezonie tez nie wygladalo to zbyt kolorowo, a wiemy jak sie skonczylo. Inna sprawa, zdarzaly sie wieksze tragedie niz ogranie 3-2 Milanu na San Siro w srednim stylu.darex pisze:Wiadomo że dopiero mecze ligowe pokażą na co nas stać, ale wydaje mi się że musimy przygotować się na jakieś porażki czy to w Serie A, czy w lidze mistrzów. Coś czuję że nie będzie tak kolorowo jak w zeszłym sezonie :-D
"Gwizdy z trybun? Jeszcze trochę i będą nam bić brawo" L. Del Neri
- squinter
- Juventino

Z tym zachowaniem stylu chyba trochę przesadzasz. Graliśmy dzisiaj mimo wszystko sporymi rezerwami, w dodatku bez głównego reżysera gry. Co więcej, to był bardziej sparing, niż mecz o znaczący puchar, więc i nastawienie inne.Pabloz9 pisze:Na trzy mecze, jeden wygrać, dwa przegrać albo trzy zremisować daje te same trzy punkty. Nie martwiłbym się ewentualnymi przegranymi, bo i takpowtórzenie poprzedniego sezonu jest niemożliwe. Obyśmy zachowali nasz styl, ale nic nie wskazuje na to, aby mogło do tego dojść.darex pisze:Wiadomo że dopiero mecze ligowe pokażą na co nas stać, ale wydaje mi się że musimy przygotować się na jakieś porażki czy to w Serie A, czy w lidze mistrzów. Coś czuję że nie będzie tak kolorowo jak w zeszłym sezonie :-D
A na pięć meczów dwa wygrać i trzy przegrać daje więcej punktów, niż 5 remisów. To tak idąc Twoim tokiem myślenia.
Ostatnio zmieniony 19 sierpnia 2012, 23:29 przez squinter, łącznie zmieniany 1 raz.
- typkens
- Juventino

Ja osobiście "jaram" się Marrone na obronie i Pogbą w pomocy. Luca dla mnie jest lepszy od Masiego i Ruganiego razem wziętych. Powinniśmy go zostawić i regularnie dawać mu szanse do gry. Jeśli chodzi o Francuza, to chyba nie trzeba komentować dlaczego Ferguson był zły/wściekły/oburzony tym, że Pogba odchodzi 
Poza tym imo dobry mecz strzelców bramek, asystentów i Lucio (może dlatego, że nie spartolił żadnej bramki
) oraz Barzagliego.
Jak wróci reszta ekipy będzie rzeź...
Poza tym imo dobry mecz strzelców bramek, asystentów i Lucio (może dlatego, że nie spartolił żadnej bramki
Jak wróci reszta ekipy będzie rzeź...
- Pabloz9
- Juventino

Pardon panowie, miało być "Obyśmy zachowali nasz styl, ale nic nie wskazuje na to, aby mogło do tego nie dojść. Sam się wsadziłem na konia z tym zdaniem...squinter pisze:Z tym zachowaniem stylu chyba trochę przesadzasz. Graliśmy dzisiaj mimo wszystko sporymi rezerwami, w dodatku bez głównego reżysera gry. Co więcej, to był bardziej sparing, niż mecz o znaczący puchar, więc i nastawienie inne.Pabloz9 pisze:Na trzy mecze, jeden wygrać, dwa przegrać albo trzy zremisować daje te same trzy punkty. Nie martwiłbym się ewentualnymi przegranymi, bo i takpowtórzenie poprzedniego sezonu jest niemożliwe. Obyśmy zachowali nasz styl, ale nic nie wskazuje na to, aby mogło do tego dojść.darex pisze:Wiadomo że dopiero mecze ligowe pokażą na co nas stać, ale wydaje mi się że musimy przygotować się na jakieś porażki czy to w Serie A, czy w lidze mistrzów. Coś czuję że nie będzie tak kolorowo jak w zeszłym sezonie :-D
Chodzi mi o to, że nihil novi - gramy tak jak w tamtym sezonie.
- darex
- Juventino

A może te wlepki to celowy zabieg, coś jakby forma protestu. Zobaczymy czy na naszą ligę i ligę mistrzów będą koszulki bez tych wlepek. W sumie reprezentacji polski też robili jeszcze raz z orzełkiem, to może nie są tacy skąpi :-DQrczak pisze:Przecież cały czas tak jest. Bo Nike nie potrafi zrobić koszulek jeszcze raz tylko zrobiła je zanim było wiadome, że gramy bez gwiazdek i napisem "30 na boisku". Dlatego dali tam na te 2 gwiazdki wlepęOlek1987 pisze:Jeśli pytanie było to sorry, ale czemu piłkarze mieli zaklejone gwiazdki na koszulkach ?
- Pabloz9
- Juventino

Tylko, że PZPN zapłacił za drugą serię.darex pisze:A może te wlepki to celowy zabieg, coś jakby forma protestu. Zobaczymy czy na naszą ligę i ligę mistrzów będą koszulki bez tych wlepek. W sumie reprezentacji polski też robili jeszcze raz z orzełkiem, to może nie są tacy skąpi :-DQrczak pisze:Przecież cały czas tak jest. Bo Nike nie potrafi zrobić koszulek jeszcze raz tylko zrobiła je zanim było wiadome, że gramy bez gwiazdek i napisem "30 na boisku". Dlatego dali tam na te 2 gwiazdki wlepęOlek1987 pisze:Jeśli pytanie było to sorry, ale czemu piłkarze mieli zaklejone gwiazdki na koszulkach ?
- filippo
- Juventino

Pogba robi na mnie duże wrażenie. 19 lat, a już ma duży spokój i pewność siebie co ważne jest dla zawodnika grającego na tej pozycji. Wiadomo, że ciężko ocenić piłkarza po meczach towarzyskich, prawidziwe testy przyjdą. Zresztą dzisiaj Pogba kiedy dostał piłkę dokonywał dobre/bardzo dobre wybory, jednak wg mnie zbyt często był poza grą. Wielu piłkarzom Milanu i Juve udzielił się klimat tego meczu, Pogbie chyba też. Grał za bardzo z tyłu, za rzadko dostawał piłkę. Gdyby to ode mnie zależało, zostałby na ten sezon jako rezerwowy. Jeśli będzie grał za mało na jesieni, to zawsze można wypożyczyć go później w zimie. Nigdy nie wiadomo, czy komuś z naszego Trio nie przydarzy się kontuzja.
Zreszta musimy sie pozbyć do końca Sierpnia paru graczy. Pazienza i Ziegler natychmiast...
Zreszta musimy sie pozbyć do końca Sierpnia paru graczy. Pazienza i Ziegler natychmiast...