Trofeo Luigi Berlusconi: Milan 2-3 JUVENTUS
- [RAF]ErrazoR
- Juventino

Sopcast-Channel - 133333
kolega polecil pare postow wczesniej wspaniala jakosc,ruski komentarz,nie ma zmuly
kolega polecil pare postow wczesniej wspaniala jakosc,ruski komentarz,nie ma zmuly
- Łukasz
- Juventino

Pogba zaczął niemrawo, później nieco się rozkręcił (to on dogrywał przy strzale Giovinco z pola karnego pod poprzeczkę???). Kto asystował przy bramce Vidala (profesor)? Marchisio?
Mi Giovinco się dziś podoba. Nie może się wstrzelić, fakt, ale gra bardzo ok. Sporo widzi i stara się być pod grą.
Mi Giovinco się dziś podoba. Nie może się wstrzelić, fakt, ale gra bardzo ok. Sporo widzi i stara się być pod grą.
- Mateuszello
- Juventino

Kurde, nie wiem jak Wy, ale ja w większości akcji Milanistów boję się. Nie wiem czego, ale czuję taką niepewność. Mijają jednego, drugiego, ale na szczęście trzeci taranuje jakimś fartem.
Na początku naliczyłem sporo strat Vucinica, ale powoli się rozkręcał i dwie akcje w końcu otworzył. Giovinco zdecydowanie za często decyduje się na strzał. 2/3 razy mógł podać piłkę na łatwe wykończenie, ale nie!
Podobało mi się zachowanie piłki zwodem przez Pogbę coś w okolicy 5. minuty. Więcej takich!
Ogólnie nie mam specjalnie do nikogo zastrzeżen. Vidal może za ostro, ale odpłacił brameczką
Może do tej obrony, wydaję mi się złym pomysłem umiejscawianie tam nawet awaryjnie Marrone. Padoin taki niemrawy, czekam na Lichsteinera.
Na początku naliczyłem sporo strat Vucinica, ale powoli się rozkręcał i dwie akcje w końcu otworzył. Giovinco zdecydowanie za często decyduje się na strzał. 2/3 razy mógł podać piłkę na łatwe wykończenie, ale nie!
Podobało mi się zachowanie piłki zwodem przez Pogbę coś w okolicy 5. minuty. Więcej takich!
Ogólnie nie mam specjalnie do nikogo zastrzeżen. Vidal może za ostro, ale odpłacił brameczką
Otóż to, czekam na zdjęcie jak ich troje się cieszą 8)bendzamin pisze:sli dobrze widzialem, to nasz pierwszy gol (Giovinco -> De Ceglie -> Marchisio) zostal w calosci zrobiony przez naszych wychowankow. Piekna sprawa
Ostatnio zmieniony 19 sierpnia 2012, 22:08 przez Mateuszello, łącznie zmieniany 2 razy.
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- Tengen
- Juventino

Może nieco przesadziłem, ale po ostatnim meczu z Napoli i sparingach widzę spory progres.meda11 pisze:Gdzie Ty widzisz poukładaną grę w środku pola, nie mam pojęcia. Giovinco strasznie irytujący. To niedokładnie poda, to piłka odskoczy na 5 metrów do przodu, to zamiast podawać wzdłuż bramki strzela kilka metrów nad poprzeczką. Niech się ogarnie chłopak, bo jak spali się psychicznie to przygoda z piłką w wielkim klubie skończy się raz dwa.Tengen pisze:Witam.
Pierwsza połowa całkiem całkiem, chłopcy ładnie grająZdziwiło mnie, że bez Pirlo tak się wszystko dobrze układa. Ładnie nasz Murzynek sobie poczyna.
Co do Gio, kiedy w pewnym momencie meczu myślałem już, że jednak będzie grać dzisiaj drużynowo, to zaczął grać swoje :roll:
- pumex
- Juventino

Faktycznie Marrone w pierwszej połowie grał dobrze. Przypominał mi trochę Pique albo Javi Martineza, bardzo ładnie inicjował akcje. Ale Luca to według mnie chyba jedyny, którego zdecydowanie mogę pochwalić. Poza nim praktycznie cały Juventus nie gra tego, czym wyróżniał się w poprzednim sezonie, nawet nie próbuje.

- bendzamin
- Redaktor

milan nam sprzedal miejsca reklamowe, bo zbiera na transfer BorrielloWinner pisze:Ciekawe jest to że większość reklam na banerach to sponsorzy Juve i mamy dodatkowy baner wokół stadionu na którym jest ciągle reklama Juventusu.
Jesli dobrze widzialem, to nasz pierwszy gol (Giovinco -> De Ceglie -> Marchisio) zostal w calosci zrobiony przez naszych wychowankow. Piekna sprawa
- MaxFromJam_89
- Juventino

Jak dla mnie to zawalił Marchisio. Strata w środku pola, później gonił za piłkarzem Milanu do końca, a mimo wszystko nie udało mu odebrać ani zablokować piłki. Wydaje mi się że to właśnie on był przy gościu który strzelał, ale pewien nie jestem. Co do Storariego pełna zgoda, zawalił. Powinien to sparować na rożny.Winner pisze:Bramkę zawalił Barzagli do spółki ze Storarim.
- Robaku
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
Mam nadzieje, że ten mecz to takie małe pozegnanie dla Matriego, Pazienzy, Zieglera. Quaga też już czas niestety minął.
Choc Matri całkiem spoko się zaprezentował, wiec na pożegnanie to miłe. Choć wq mnie jego odejście jest tylko możliwe w przypadku pozyskania Llorente i tak mogłoby się to skończyć, wyminić Pazze na Quaga i mamy zupełnie nowy atak.
Masi to jeszcze nie jest poziom na mecze z Milanem, Interem etc i tutaj nawet nie chodzi o tego karnego, ale i o tę sytuacje z NOcerino.
A Pazienza stale jest fajny,dac go do Torino i zapewnic sobie za to w przyszlym sezonie Ogbonne i będzie git.
A Ziegler też całkiem spoko i jakiś nabywca musi się znaleźć.
Choc Matri całkiem spoko się zaprezentował, wiec na pożegnanie to miłe. Choć wq mnie jego odejście jest tylko możliwe w przypadku pozyskania Llorente i tak mogłoby się to skończyć, wyminić Pazze na Quaga i mamy zupełnie nowy atak.
Masi to jeszcze nie jest poziom na mecze z Milanem, Interem etc i tutaj nawet nie chodzi o tego karnego, ale i o tę sytuacje z NOcerino.
A Pazienza stale jest fajny,dac go do Torino i zapewnic sobie za to w przyszlym sezonie Ogbonne i będzie git.
A Ziegler też całkiem spoko i jakiś nabywca musi się znaleźć.
- Kamil_on
- Juventino

Poda ktoś link, gdzie można zobaczyć wręczenie Pucharu?
"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- Ein
- Juventino

- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jak ktoś teraz napisze, że Matri powinien odejść to ...
Meczyk na luzie, błędy były i to jest oczywiste. Masi zwalił tego karnego, ale cóż - młody jest, niech się uczy.
Pogba bardzo fajnie grał, Asamoah wejście smoka.
Ogólnie do niczego przyczepić się nie można. Mecz nudny, bo towarzyski.
Fajnie było słyszeć Milan, Milan vaf... na ich stadionie
Meczyk na luzie, błędy były i to jest oczywiste. Masi zwalił tego karnego, ale cóż - młody jest, niech się uczy.
Pogba bardzo fajnie grał, Asamoah wejście smoka.
Ogólnie do niczego przyczepić się nie można. Mecz nudny, bo towarzyski.
Fajnie było słyszeć Milan, Milan vaf... na ich stadionie
- kosciu88
- Juventino

Tu chyba bedzie http://www.sportlemon.tv/v-4/2/188/v-438918.htmlKamil_on pisze:Poda ktoś link, gdzie można zobaczyć wręczenie Pucharu?
druga polowa juz troche lepiej wyszla, ladnie Giac
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti