Thuram nie zagra juz w tym roku
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ajjj niedobrze :? Kolejny zawodnik wypada nam ze składu... :? Jeszcze z Lecce i Sieną to niebyłóby kłopotu, ale z Parmą, która jest na fali :? Mimo to mamy tak znakomitą kadrę, że jestem pewien iż wygramy te wszystkie 3 mecze. A po świętach dołączął do nas pozostali zawodnicy.
Forza JUVE :twisted:
Forza JUVE :twisted:

- bblackk
- Juventino
Szkoda obrona Juve nie spisuje się zachwycająco, a do tego najlepszy z naszych obrońców odpada na koniec roku. Nie można pozwolic sobie na kolejne wpadki więc mecze te są bardzo ważne dla pozycji Juve w tabeli. Mam nadzieję że na nowy rok Thuram przyjdzie w pełni zdrów i podbuduje forme naszej defensywy. HEJ !
- KowalFromStolica
- Juventino
Oby wrócił jak najszybciej bo jest on nie tylko świetnym obrońcom ale nikt nie robi takich rajdów prawą stroną jak Thuram.ZDROWIEJ SZYBKO!!
Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- Johnny
- Juventino
Kontuzja Liliego martwi, jednak nie należy wpadać w panikę. JUVENTUS
jest uzbrojony na każde nieprzewidziane zdarzenie. Dodatkowo, piłkarz z rezerw, który zastąpi Thurama na 100%, będzie się chciał dobrze zaprezentować przed Lippim, żęby przekonać go, że również jest wart
pierwszego składu!!!
jest uzbrojony na każde nieprzewidziane zdarzenie. Dodatkowo, piłkarz z rezerw, który zastąpi Thurama na 100%, będzie się chciał dobrze zaprezentować przed Lippim, żęby przekonać go, że również jest wart
pierwszego składu!!!
- BIANCONERI
- Juventino
Thuram,Trez i Nedved to kluczowi gracze,ale na szczęście Lippi ma do dyspozycji szeroka kadre.Jeśli chodzi o Thurama to na prawej obronie zastapi go zapewne Birindelli a na pozycji Nedveda coraz lepiej radzi sobie Maresca,jeśli chodzi o atak to warto postawic na Di Vaio,natomiast Miccoli mógł by pograc troche badzisj styłu.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- bblackk
- Juventino
Szkoda... Nasz czołowy obrońca odpada z gry w tak trudnym dla Juve okresie. Ledwo co Bianconeri otrząsneli się po 3 porażakch, a tu jeden z najlepszych obrońców nie zagra w minimum 3 najblizszych meczach. Nasza obrona ostatnio nie spisuje sie najlepiej, a tu ubywa nasza francuska podopra defensywy. Mam nadzieje że i bez Thurama, Juve potrafi wygrać do 0 ! HEJ !