Mecze Juve w TV

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Slawko96

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 sierpnia 2012, 13:37

Niektóre kluby mają własną telewizję czy wie ktoś może czy Juve ma swój włąsny kanał.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 sierpnia 2012, 13:47

Ma.

Zwie się Juventus Channel.

vieira4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 sierpnia 2012, 15:05

Mam pytanie które może odbiega troszkę od tematu ale jest z tym związane. Jacy bukmacherzy internetowi mają prawo do pokazywania Serie A w następnym sezonie. Bo przyznam szczerze wpłaciłem 40 na bwin nawet uprzednio nie sprawdzając- bo zawsze transmitowali- a teraz widzę w zakładce że wśród ważniejszych transmisji Serie A nie ma. Wielkiej tragedii nie ma, jednak zawsze miło przy okazji grania mieć możliwość obejrzenia sobie meczu..

kogut

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 sierpnia 2012, 15:09

vieira4 pisze:Mam pytanie które może odbiega troszkę od tematu ale jest z tym związane. Jacy bukmacherzy internetowi mają prawo do pokazywania Serie A w następnym sezonie. Bo przyznam szczerze wpłaciłem 40 na bwin nawet uprzednio nie sprawdzając- bo zawsze transmitowali- a teraz widzę w zakładce że wśród ważniejszych transmisji Serie A nie ma. Wielkiej tragedii nie ma, jednak zawsze miło przy okazji grania mieć możliwość obejrzenia sobie meczu..
BET365 zawsze pokazywał Serie A. Nie wiem jak będzie w tym roku.

Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 sierpnia 2012, 20:31

Dwa pierwsze mecze Juve w Serie A na żywo pokaże niemiecki Sportdigital. Kanał dostępny w Polsce zupełnie za darmo dzięki piractwu.

PietroBosman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2012, 10:50

Sorek21 pisze:Dwa pierwsze mecze Juve w Serie A na żywo pokaże niemiecki Sportdigital. Kanał dostępny w Polsce zupełnie za darmo dzięki piractwu.
Ciekawe info:
TVP Sport prowadzi rozmowy dotyczące wykupienia praw do transmisji włoskiej ligi piłkarskiej Serie A - dowiedział się nieoficjalnie portal Wirtualnemedia.pl. Poprzednio rozgrywki pokazywał Canal+.
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/li ... wy-trwaja#

logatus

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2012, 14:21

To,dobre.To trzeba powoli przygotowac się na "obiektywnych i profesjonalnych komentatorów" na czele z panem Sz.

AdiZ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2012, 14:33

PietroBosman pisze:
Sorek21 pisze:Dwa pierwsze mecze Juve w Serie A na żywo pokaże niemiecki Sportdigital. Kanał dostępny w Polsce zupełnie za darmo dzięki piractwu.
Ciekawe info:
TVP Sport prowadzi rozmowy dotyczące wykupienia praw do transmisji włoskiej ligi piłkarskiej Serie A - dowiedział się nieoficjalnie portal Wirtualnemedia.pl. Poprzednio rozgrywki pokazywał Canal+.
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/li ... wy-trwaja#
1. Info stare
2. TVP nie ma kasy, mają od 2 lat długi jak i nie dłużej, wpływy z abonamentu maleją. Do Euro dołożyli z 80mln, choć sygnał telewizyjny "produkowała" Brytyjska Sky :rotfl:
3. Możesz się łudzić dalej...

E:
D: Coś koło tego teraz ma być 80 :think:
Ostatnio zmieniony 17 sierpnia 2012, 14:40 przez AdiZ, łącznie zmieniany 1 raz.

meda11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2012, 14:34

AdiZ pisze:1. Info stare
2. TVP nie ma kasy, mają od 2 lat długi jak i nie dłużej, wpływy z abonamentu maleją. Do Euro dołożyli z 80mln, choć sygnał telewizyjny "produkowała" Brytyjska Sky :rotfl:
3. Możesz się łudzić dalej...
4. TVP zakończyła zeszły rok z 60 mln na minusie.

Obrazek
sikor.29

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2012, 15:35

Mam pytanie do chłopaków którzy odbierają All Jazeere. Czy ta jakość obrazu jest porównywalna z obrazem kanałów zwykłych, nie hd np. na polsacie? Bo w zeszłym roku dla Juve wykupiłem cyfrę, a teraz jestem zdecydowany na arabów. Tylko myślę czy ten obraz nie będzie kaszanką. żona mnie zabije jak kupię arabów, cyfry abonament mam jeszcze na rok a mecze na necie będę oglądał.

maydayxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2012, 16:24

sikor.29 pisze:Mam pytanie do chłopaków którzy odbierają All Jazeere. Czy ta jakość obrazu jest porównywalna z obrazem kanałów zwykłych, nie hd np. na polsacie? Bo w zeszłym roku dla Juve wykupiłem cyfrę, a teraz jestem zdecydowany na arabów. Tylko myślę czy ten obraz nie będzie kaszanką. żona mnie zabije jak kupię arabów, cyfry abonament mam jeszcze na rok a mecze na necie będę oglądał.
ja posiadam i czasem ogladam co do obrazu odpala to na 50 full hd dekoder tez hd ale nadawanie kanalu w sd. Obraz nie jest perfekcyjny ale spoko smialo mozna ogladac czasami rzuci sie w oko pixel.

2 POST:
JuveLethal pisze:Nie warto kupowac po prostu innego tunera niz DM, mozesz ew. kupic DM500 ale lepiej dolozyc i miec to HD.

Wcale nie zgodze sie z Twoim zdaniem ze inne tunery sie nie nadaja. Widze ze wychodzisz z zalozenia ze tansze to gorsze ? DM to wysokie koszta maja swoja wartosc ale znam zamienniki ktore kosztuja w granicach 500-700 zł z opcja full hd i wcale od nich nie odbiegaja. A uwierz mi ze w tym troche juz siedze :)

Obrazek
pakman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2012, 16:39

Al Jazeera ma dosc dobry obraz - nie mam nic do tego :) chyba ze wam zalezy na FULL HD 1000000000 MAX to poogladajce sobie na Canal + ;) uwierzcie mi - Jazeerka to dobry wybor :)

"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★

Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!

Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2012, 16:51

logatus pisze:To,dobre.To trzeba powoli przygotowac się na "obiektywnych i profesjonalnych komentatorów" na czele z panem Sz.
w tym momencie, to nie ma co wybrzydzać a wręcz powinieneś się modlić, żeby stał się cud i TVP wykupiła te prawa bo to jedyna szansa do obejrzenia legalnie i nie płacąc przy tym dużych pieniędzy calcio w PL.
maydayxxx pisze:ja posiadam i czasem ogladam co do obrazu odpala to na 50 full hd dekoder tez hd ale nadawanie kanalu w sd.
wystarczyło tylko napisać, że kanał jest nadawany w SD, nie musiałeś się chwalić tym, że masz duży i fajny tv w HD bo w takim przypadku nie ma to praktycznie żadnego znaczenia :P

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
montero4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2012, 17:20

pakman pisze:Al Jazeera ma dosc dobry obraz - nie mam nic do tego :) chyba ze wam zalezy na FULL HD 1000000000 MAX to poogladajce sobie na Canal + ;) uwierzcie mi - Jazeerka to dobry wybor :)
Jak ja dostac w PL?

Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4
Obrazek
pakman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2012, 18:06

Nie wiem :) ja mam z ebaya.uk jak jest w Polsce nie wiem .

"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★

Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!

Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
ODPOWIEDZ