Mecze Juve w TV
- Slawko96
- Juventino
Niektóre kluby mają własną telewizję czy wie ktoś może czy Juve ma swój włąsny kanał.
- vieira4
- Juventino
Mam pytanie które może odbiega troszkę od tematu ale jest z tym związane. Jacy bukmacherzy internetowi mają prawo do pokazywania Serie A w następnym sezonie. Bo przyznam szczerze wpłaciłem 40 na bwin nawet uprzednio nie sprawdzając- bo zawsze transmitowali- a teraz widzę w zakładce że wśród ważniejszych transmisji Serie A nie ma. Wielkiej tragedii nie ma, jednak zawsze miło przy okazji grania mieć możliwość obejrzenia sobie meczu..
- kogut
- Juventino
BET365 zawsze pokazywał Serie A. Nie wiem jak będzie w tym roku.vieira4 pisze:Mam pytanie które może odbiega troszkę od tematu ale jest z tym związane. Jacy bukmacherzy internetowi mają prawo do pokazywania Serie A w następnym sezonie. Bo przyznam szczerze wpłaciłem 40 na bwin nawet uprzednio nie sprawdzając- bo zawsze transmitowali- a teraz widzę w zakładce że wśród ważniejszych transmisji Serie A nie ma. Wielkiej tragedii nie ma, jednak zawsze miło przy okazji grania mieć możliwość obejrzenia sobie meczu..
- PietroBosman
- Juventino
Ciekawe info:Sorek21 pisze:Dwa pierwsze mecze Juve w Serie A na żywo pokaże niemiecki Sportdigital. Kanał dostępny w Polsce zupełnie za darmo dzięki piractwu.
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/li ... wy-trwaja#TVP Sport prowadzi rozmowy dotyczące wykupienia praw do transmisji włoskiej ligi piłkarskiej Serie A - dowiedział się nieoficjalnie portal Wirtualnemedia.pl. Poprzednio rozgrywki pokazywał Canal+.
- AdiZ
- Juventino
1. Info starePietroBosman pisze:Ciekawe info:Sorek21 pisze:Dwa pierwsze mecze Juve w Serie A na żywo pokaże niemiecki Sportdigital. Kanał dostępny w Polsce zupełnie za darmo dzięki piractwu.
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/li ... wy-trwaja#TVP Sport prowadzi rozmowy dotyczące wykupienia praw do transmisji włoskiej ligi piłkarskiej Serie A - dowiedział się nieoficjalnie portal Wirtualnemedia.pl. Poprzednio rozgrywki pokazywał Canal+.
2. TVP nie ma kasy, mają od 2 lat długi jak i nie dłużej, wpływy z abonamentu maleją. Do Euro dołożyli z 80mln, choć sygnał telewizyjny "produkowała" Brytyjska Sky :rotfl:
3. Możesz się łudzić dalej...
E:
D: Coś koło tego teraz ma być 80

Ostatnio zmieniony 17 sierpnia 2012, 14:40 przez AdiZ, łącznie zmieniany 1 raz.
- meda11
- Juventino
- sikor.29
- Juventino
Mam pytanie do chłopaków którzy odbierają All Jazeere. Czy ta jakość obrazu jest porównywalna z obrazem kanałów zwykłych, nie hd np. na polsacie? Bo w zeszłym roku dla Juve wykupiłem cyfrę, a teraz jestem zdecydowany na arabów. Tylko myślę czy ten obraz nie będzie kaszanką. żona mnie zabije jak kupię arabów, cyfry abonament mam jeszcze na rok a mecze na necie będę oglądał.
- maydayxxx
- Juventino
ja posiadam i czasem ogladam co do obrazu odpala to na 50 full hd dekoder tez hd ale nadawanie kanalu w sd. Obraz nie jest perfekcyjny ale spoko smialo mozna ogladac czasami rzuci sie w oko pixel.sikor.29 pisze:Mam pytanie do chłopaków którzy odbierają All Jazeere. Czy ta jakość obrazu jest porównywalna z obrazem kanałów zwykłych, nie hd np. na polsacie? Bo w zeszłym roku dla Juve wykupiłem cyfrę, a teraz jestem zdecydowany na arabów. Tylko myślę czy ten obraz nie będzie kaszanką. żona mnie zabije jak kupię arabów, cyfry abonament mam jeszcze na rok a mecze na necie będę oglądał.
2 POST:
JuveLethal pisze:Nie warto kupowac po prostu innego tunera niz DM, mozesz ew. kupic DM500 ale lepiej dolozyc i miec to HD.
Wcale nie zgodze sie z Twoim zdaniem ze inne tunery sie nie nadaja. Widze ze wychodzisz z zalozenia ze tansze to gorsze ? DM to wysokie koszta maja swoja wartosc ale znam zamienniki ktore kosztuja w granicach 500-700 zł z opcja full hd i wcale od nich nie odbiegaja. A uwierz mi ze w tym troche juz siedze

- pakman
- Juventino
Al Jazeera ma dosc dobry obraz - nie mam nic do tego
chyba ze wam zalezy na FULL HD 1000000000 MAX to poogladajce sobie na Canal +
uwierzcie mi - Jazeerka to dobry wybor 

"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
- mateo369
- Juventino
w tym momencie, to nie ma co wybrzydzać a wręcz powinieneś się modlić, żeby stał się cud i TVP wykupiła te prawa bo to jedyna szansa do obejrzenia legalnie i nie płacąc przy tym dużych pieniędzy calcio w PL.logatus pisze:To,dobre.To trzeba powoli przygotowac się na "obiektywnych i profesjonalnych komentatorów" na czele z panem Sz.
wystarczyło tylko napisać, że kanał jest nadawany w SD, nie musiałeś się chwalić tym, że masz duży i fajny tv w HD bo w takim przypadku nie ma to praktycznie żadnego znaczeniamaydayxxx pisze:ja posiadam i czasem ogladam co do obrazu odpala to na 50 full hd dekoder tez hd ale nadawanie kanalu w sd.

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- montero4
- Juventino
Jak ja dostac w PL?pakman pisze:Al Jazeera ma dosc dobry obraz - nie mam nic do tegochyba ze wam zalezy na FULL HD 1000000000 MAX to poogladajce sobie na Canal +
uwierzcie mi - Jazeerka to dobry wybor
Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

- pakman
- Juventino
Nie wiem
ja mam z ebaya.uk jak jest w Polsce nie wiem .

"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★