Sparing (16.08.12): JUVENTUS 5-1 Juventus Primavera
- kosciu88
- Juventino

Mecz sredni, i umowmy sie ze to nie jest mecz Juventus A - Juventus B tylko Ławka Juventusu A - Juventus B. Pogba jak na razie niezle sie prezentuje.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- pablo1503
- Juventino

Bez alkoholu trudno się ogląda takie mecze. Jedynym powodem dlaczego go oglądam jest Pogba. Chłopak gra bardzo dobre zawody i miał kilka piłek, których nie powstydziłby się sam Pirlo.
Z młodych nikt mi się nie rzucił w oczy. Troszkę zawiodłem się naszym wielkim talentem z Ajaxu.
PS. Ależ z Matriego drewno. Facet potrzebuje kilku m2, żeby się obrócić z piłką. :doh:
Z młodych nikt mi się nie rzucił w oczy. Troszkę zawiodłem się naszym wielkim talentem z Ajaxu.
PS. Ależ z Matriego drewno. Facet potrzebuje kilku m2, żeby się obrócić z piłką. :doh:

- montero4
- Juventino

Nasz goleador... Boziu, Lewy 100x lepszy
Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

- mateelv
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Właśnie Matri nie strzelił 100%. Moim zdaniem powinni go opchnąć póki jeszcze jest czas.
Broniłem go długo, ale to już najwyższy czas. Takich jak on we włoskiej Serie A jest wielu.
Broniłem go długo, ale to już najwyższy czas. Takich jak on we włoskiej Serie A jest wielu.
- kosciu88
- Juventino

Druga polowa ciekawsza, ladnie wszedl Seba i Vidal, brawa dla Pogby za mecz 
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Winner
- Juventino

Przez większość meczu to był Juventus B na Juventus C. Pogba dzisiaj kilka razy zagrał ciekawe piłki, jest to inny styl niż Pirlo ale jako zmiennik może trochę pogra. W Primaverze chyba najlepszy Branescu.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- fazzi
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Wicior pisze:A pastuchy wbiegły oczywiście na murawe odzierając zawodników ze strojów. Lekki wstyd, ale cóż zrobić. Jeżeli Pogba ogra się w Serie A będzie nowym Włoskim Vieirą - tego mu życzę.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Wicior
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Chodziło mi o Ligę, w której występuje. Wiem, zbyt ciężkie, aby zrozumieć od razu.^FAZZI^ pisze:Wicior pisze:A pastuchy wbiegły oczywiście na murawe odzierając zawodników ze strojów. Lekki wstyd, ale cóż zrobić. Jeżeli Pogba ogra się w Serie A będzie nowym Włoskim Vieirą - tego mu życzę.:doh:
- Inzaghi320
- Juventino

Mogłby ktoś napisać kto zdobył bramki dla Juventusu A ;d
- Geronimo
- Juventino

Matri i Fabio to nie ten poziom. Nawet nie chce się ich oglądac. Nie można na nich opierac ataku bo to jak samemu sobie strzelić w kolanu. Oni w każdej akcji kopią się po czole. Sprzedać jak najszybciej i zapomnieć że kiedy kolwiek grali w Juve. 8)