CZĘSTOCHOWA || Wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- michunowak
- Juventino
Wysłałem PW, że ja przed wyjazdem nie zdążyłem i poprosiłem Gumisia aby złożył zamówienie więc jak coś to do niego w sprawie koszulek.
- Nedved11rulez
- Juventino
Siema Ogarniamy Inauguracje ??
Czy Będe W Czewce Będe Wiedziec Mniej Więcej śr/czw Wiec Wam Jeszcze Potwierdze.
Czy Będe W Czewce Będe Wiedziec Mniej Więcej śr/czw Wiec Wam Jeszcze Potwierdze.

I’m gonna run away and never wonder why...
I’m gonna run away and open up my mind...
- Armandos
- Juventino
Siema mam pytanie bo wydłużyli czas na koszulki czy ktoś byłby łaskawy założyć za mnie kwotę za koszulkę ? Bo wypłatę mam zapewne 31 sierpnia i wtedy będę mógł komuś oddać kase . Jak coś to pisać na gg albo kom 725361081 . Pozdro
Btw . Ja nie wiem czy dam radę w sobotę być dam znać w czwartek
Btw . Ja nie wiem czy dam radę w sobotę być dam znać w czwartek
- juvekinghooligans
- Juventino
Witam,
Z uwagi na bezpodstawne usunięcie mego wcześniejszego postu, spowodowane najprawdopodobniej niezrozumieniem mojej konstrukcji myślowej, ponawiam, iż w sobotę zawitam z dwoma znajomymi na mecz. Proszę również o infomację dotyczącą menu - dokładnie chodzi mi o trunki oraz ich ceny.
Dziękuję.
Z poważaniem,
juvekinghooligans.
Z uwagi na bezpodstawne usunięcie mego wcześniejszego postu, spowodowane najprawdopodobniej niezrozumieniem mojej konstrukcji myślowej, ponawiam, iż w sobotę zawitam z dwoma znajomymi na mecz. Proszę również o infomację dotyczącą menu - dokładnie chodzi mi o trunki oraz ich ceny.
Dziękuję.
Z poważaniem,
juvekinghooligans.
- Mrówa
- Juventino
Z powodu braku chętnych do oglądania inauguracji, nie będzie robiona rezerwacja w Secie. Każdy ogarnia sobie indywidulanie. No chyba, że jak ktoś bardzo chce, to może pofatygować się do Chudego i z nim pogadać.