Sezon 2012/2013
- Ciągnik_Na_Gąsienicach
- Juventino
Mam nadzieje, ze z tym Drętwym to był żart :shock:pan Zambrotta pisze:wraca po kontuzji, nie pauzuje jak Rossi.matbar21 pisze:Isla:)
Tak czekam aż Marotta nie skoncentruje się na dwóch piłkarzach na wylocie z Realu - Carvalho i Drenthe. Obaj do przytulenia za darmo.
A Ricardo Caralho calkiem spoko

Bo żeby wyjść to trzeba wejść, a żeby wejść to trzeba wyjść !
- Alfa i Omega
- Juventino
Giuseppe Rossi nie przejdzie testów medycznych.
Jako niezależny ekspert oficjalnie ogłaszam koniec tej rozmowy.
- Vimes
- Juventino
Udinese wylosowało Sporting Braga w eliminacjach Ligi Mistrzów. Gdyby nie osłabienia to pewnie byliby faworytem. Jendak nawet teraz chyba mają szanse powalczyć.
- Pan Mietek
- Juventino
Oni zawsze się osłabiają ale mimo tego nie schodzą poniżej swojego poziomu. Rok temu też były osłabienia, m.in. Zapata, Inler, Sanchez a początek mieli całkiem mocny (chyba nikt od nich nie oczekiwał rozjechania Arsenalu?). Może początek będzie ciężki z nowymi piłkarzami ale ja uważam, że mają duże szanse.Vimes pisze:Udinese wylosowało Sporting Braga w eliminacjach Ligi Mistrzów. Gdyby nie osłabienia to pewnie byliby faworytem. Jendak nawet teraz chyba mają szanse powalczyć.
- @D@$
- Juventino
Alfa i Omega pisze:Giuseppe Rossi nie przejdzie testów medycznych

Udinese-Braga? Z jednej strony się cieszę, że nie trafili jak rok temu, z drugiej, przecież na Anglików i tak trafić nie mogli

- Dybala 4ever
- Juventino
Chłopie take it easy. Jeszcze nie było apelacji Conte, więc nie wszystko jest przesądzone. Jak powalczy do końca ( w głębi duszy liczę na uniewinnienie),albo zmniejszenie bana o kilka miechów, a to już będzie wyglądało lepiej. Poza tym Conte tylko nie będzie mógł siedzieć na meczu, ja bym rozpaczał jakby w ogóle go wywalili z zawodu trenera. Damy radę!krystiank pisze:A my mozemy juz sezon uznac za stracony .... bez Conte to cieniutko to widze
- Qrczak
- Juventino
Serio tak myślisz ?krystiank pisze:A my mozemy juz sezon uznac za stracony .... bez Conte to cieniutko to widze
Conte nie może siedzieć na ławce trenerskiej i być trenerem w meczu na papierze. Przy dzisiejszej technologi prowadzenie zespołu z trybun to pestka ( przykaład ? Mourinho podczas zawieszenia) . Będzie mógł wszystko robić to co dotychczas . Jedyna przeszkoda to, że nie będzie mógł motywować piłkarzy z ławki .
- stahoo
- Juventino
Myślisz, że jakby w każdym meczu asystent trenera odbierał telefon, albo łaził ze słuchawką w uchu dziennikarze by tego nie wyłapali? Tylko czekać, aż prokuratura sięgnie do zapisów rozmów telefonicznych 
ps. Dziennikarze wyłapali łańcuszek w Realu: Mou->asystent->Dudek->Casillas->ktoś tam->Ramos, Alonso jak mieli sie wykartkować w którymś meczu...

ps. Dziennikarze wyłapali łańcuszek w Realu: Mou->asystent->Dudek->Casillas->ktoś tam->Ramos, Alonso jak mieli sie wykartkować w którymś meczu...
- Qrczak
- Juventino
Ale co z tego ? Conte ma zakaz prowadzenia drużyny oficjalnie, a to czy klub sie kontaktuje z kims to niwe sprawa prokuratury ...stahoo pisze:Myślisz, że jakby w każdym meczu asystent trenera odbierał telefon, albo łaził ze słuchawką w uchu dziennikarze by tego nie wyłapali? Tylko czekać, aż prokuratura sięgnie do zapisów rozmów telefonicznych
Wiadomo media by o tym pisały, ale czy to nas interesuje ?
Ps. Czy ja powiedziałem ,że ma łazić ze słuchawką w uchu ?
- pumex
- Juventino
To nas interesuje, że próba kontaktu Conte z Carrerą w trakcie meczu skończy się najpewniej dodatkowym miesiącem zawieszenia.Qrczak pisze:Ale co z tego ? Conte ma zakaz prowadzenia drużyny oficjalnie, a to czy klub sie kontaktuje z kims to niwe sprawa prokuratury ...
Wiadomo media by o tym pisały, ale czy to nas interesuje ?
Ludzie, po to zawiesili Conte, żeby nie mógł prowadzić drużyny w meczu, ani bezpośrednio, ani pośrednio. Mnie sytuacja martwi dużo bardziej niż Was. Codzienne doglądanie drużyny jest tak samo ważne jak dyrygowanie nią podczas zawodów. Przekonamy się o tym, gdy nie będzie szło po naszej myśli. Sami piłkarze przyznają (chyba Marchisio i ktoś jeszcze), że bardzo brakuje im podpowiedzi i charyzmy Conte w trakcie spotkań. Zresztą nawet do końca nie zostaliśmy upewnieni, że Conte będzie głównym kierownikiem podczas treningów, wszystko jest medialną spekulacją.
E:
przepraszam. Właśnie Marotta potwierdził, że Conte będzie prowadził treningi. Tyle dobrego...

- Virgil
- Juventino
Tylko czy ten człowiek co ma zastąpić Conte na ławce będzie miał charyzmę aby to pociągnąć?
Ja uważam, że nie głupim pomysłem jest Cannavaro, ok nadal mam do niego żal za to odejście ale powiedzmy sobie szczerze on był kapitanem na boisku i na pewno by nie miał oporów przed stawianiem drużyny do pionu, charyzmy i cech przywódczych mu odmówić nie można. Na pewno atmosfera w szatni też byłaby odpowiednia. A dla samego Cannavaro to też dużo nauki. Jak dla mnie win-win.
Ja uważam, że nie głupim pomysłem jest Cannavaro, ok nadal mam do niego żal za to odejście ale powiedzmy sobie szczerze on był kapitanem na boisku i na pewno by nie miał oporów przed stawianiem drużyny do pionu, charyzmy i cech przywódczych mu odmówić nie można. Na pewno atmosfera w szatni też byłaby odpowiednia. A dla samego Cannavaro to też dużo nauki. Jak dla mnie win-win.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Czytał ktoś zapowiedź nowego sezonu na stronie fanów Interu? [klil!] Autor się popisał, nie ma co. Możemy tam przeczytać między innymi, że
Polecam - zawsze fajnie się pośmiać z ludzi, którzy g wiedzą i jeszcze je publikują.
alboNajwiększym chyba mimo wszystko pozostaje aktualny mistrz – Juventus. Klub na swój sposób kontrowersyjny. Ostatnie lata to głównie afery korupcyjne. Juve jednak samo nie ucieka od tego wizerunku, a mistrzostwa zdobyte nielegalną drogą wlicza sobie do statystyk.
Udinese walczy o scudetto :lol:W walce o Scudetto na poważnie trzeba brać również kandydatury Napoli, Romy czy Udinese
Polecam - zawsze fajnie się pośmiać z ludzi, którzy g wiedzą i jeszcze je publikują.
- pumex
- Juventino
Kolego, na Fcinter to standard. Jeszcze niedawno pisali, że po rozwiązaniu umowy z Forlanem dostaną za niego 3mln, a to wszystko nie w komentarzach, tylko w newsach :lol:Ouh_yeah pisze:Polecam - zawsze fajnie się pośmiać z ludzi, którzy g wiedzą i jeszcze je publikują.
Nie ma się co przejmować