Mecze Juve w TV

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
AdiZ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2012, 15:14

Najciemniej pod latarnią... http://dmtrade.pl/index.php?p1546,al-ja ... access-4-0
Nie reklamuje tylko też alternatywy szukam. Na ebay'u są ale wychodzi drogo taniej jest w sklepach internetowych z elektronikom z Francji, Niemiec itp. A Kartę Al Jazeery MUSI sprzedawca wam aktywować bo w Polsce będziecie mieli z tym bardzo duże problemy (laicy). Z odnowieniem subskrypcji nie ma problemu, strona główna AJS. Dekoder który kartę wam czyta też by się przydał.
Mate.G pisze: Możesz zerwać umowę bez problemu. Bo nie ma SerieA.
Umowę możesz zerwać w każdej chwili... tylko karę umowną też będzie trzeba zapłacić. Brak Serie A to niewystarczający powód by można było zerwać umowę bez kosztów własnych.
pakman pisze:Nie wiem czy kupujac wloski zestaw SKY nie trzeba byc czasem "zamieszkalym" na terenie Wloch . Wszytskie mecze Serie A sa na Al-Jazeerze . Pokazuja wiekszosc jak nei wszystkie mecze kolejki . Na pewno sa mecze druzyn topowych . Wystarczy dekoder , antena satelitarna + karta z subskrypcja .
http://www.ebay.co.uk/itm/Al-Jazeera-Sp ... 240wt_1271
Enjoy :)
Trzeba być zameldowanym we Włoszech jak się chcę abonament płacić. W Polsce masz to samo. Ludzie kupują na krewnych CP,C+,N a oglądają poza polską. Są też karty pre paid kupujesz i oglądasz. Nie musisz być zameldowany, płacisz z "góry".

Polskie platformy: C+ już komunikat był, może rzutem na taśmę ostatniego, po przecenie ale chyba nie ma co się łudzić bo centrala francuska też praw nie ma. Cyfrowy polsat nie ma ka$y, spłacają plusa. N łączy się z C+ więc można zapomnieć. OS i SK chyba za biedne. Być może rok, 2, 3 bez ligi włoskiej. Zależy od dyspozycji włoskich drużyn i MŚ14. Ale pracę Włosi muszą rozpocząć u podstaw. Stadiony to skanseny które były przestarzałe gdy je budowano!. Opady śniegu i spotkań nie ma. Cała otoczka korupcji też robi swoje nad Figc i sadownictwem szkoda się rozczulać. Marketingowo Serie A leży i kwiczy. Liga francuska ma euro 2016 tam stadniny już otwierają jest klimat dla piłki. Euro w Polsce to porażka do stadionów będzie trzeba dopłacać. Liga słaba, perspektyw na poprawę nie ma i nie będzie. A Platini, widział co się z Serie A dzieje, lobbował za Italią tylko ten Surkis :angry:

Olek1987

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2012, 15:20

w jak się kupi w tym dmtrade to karta już jest aktywowana ? wie ktoś ?

Zero szacunku dla Pogby
JuveLethal

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2012, 15:29

Czesc z tego co pisze Pluto to prawda. Jesli chodzi o prawa to Sky It ma cala Serie A, Serie B, EPL, La Lige, BundesLige, RPR, FA Cup, Carling Cup, niektore mecze reprezentacji, brazylijska Serie A i parenascie innych rzeczy. Co do EL to nigdy nie mieli, ale z tego co widze wykupili od tego sezonu. Tak wiec jedyne, czego nie maja jeszcze, to Ligue1, co pewnie sie niebawem zmieni :)

Co do kart - trzeba miec troszke wiedzy o NDS oraz odpowiednie configi na linuxowych odbiornikach, tak zeby karta poprawnie dzialala. Ci co sie znaja (np admini serwerow sharingu) potrafia do tego jeszcze podkrecic karty i i tak nie ma mowy o zadnym jej uszkodzeniu. Dla zwyklego "zjadacza chleba" problemem moze byc w ogole jej uruchomienie poza dedykowanym tunerem.

Co do JSC - wszystkie kanaly SD (ktore maja koszmarna jakosc, moze to sie w koncu zmieni) sa na 13.0E, ale kanaly HD tylko na NileSacie. Nie wiem jak z odbiorem w Polsce, bo nie mialem okazji sprawdzac, ale chyba talerz min. 120cm jest tutaj konieczny.

Co do porownania Sky - JSC to nawet nie ma co pisac, przepasc. Tego lamanego angielskiego z JSC ja osobiscie nie moge sluchac, bo zbiera mi sie na wymioty...ESPN UK, ktory pokazuje mecze w UK, ma jedynie swoich komentatorow, ktorych slucha sie z przyjemnoscia, JSC ma komentarz z "international feed".

Co do kupowania kart i zabierania ich do innego kraju - jest to teoretycznie nielegalne, ja sie z tego smieje. Jesli chcielibyscie juz jednak kupic karte, to warto dowiedziec sie, jak ja skonfigurowac, podzielic sie kosztami na pare osob i podpiac ja pod sharing. Pytanie, jak trudne jest to do zrobienia...

AdiZ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2012, 15:33

Olek1987 pisze:w jak się kupi w tym dmtrade to karta już jest aktywowana ? wie ktoś ?
Ja nie wiem, pisałem szukam alternatywy. Znalazłem w PL a czy kartę aktywuje to mail do sprzedawcy i będzie jasność. Jak przeglądałem zagraniczne sklepy to oni wysyłają kartę aktywowaną, chodź można zażyczyć sobie bez i samemu.

JuveLethal
Nie afiszuj tak s... bo mundurowi nie śpią, tylko statystki poprawiają.
Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2012, 16:03 przez AdiZ, łącznie zmieniany 1 raz.

pakman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2012, 15:43

Al - Jazeera dziala i jest dobra alternatywa . Fakty to nie HD ale podlaczenie przez HDMI daja dobry obraz i nie da sie do niego przyczepic :) mam dekoder Aviva i gra gitara. Wczorajszy mecz lecial na AL- Jazeerze +5 i gdyby nie ten jezyk arabski(po godzinie juz sie czulem jakbym znal arabski na wylot hehe :)) polecam Jazeere - kanaly 1-8 zawsze znajdzie sie mecz Juve :) na 99%!!

"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★

Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!

Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
Olek1987

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2012, 19:41

pakman ... w tym ekoderze masz karte wsadzana przez moduł CI czy przepogramowany dekoder i w normalnym slocie ?

Zero szacunku dla Pogby
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 184 razy

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2012, 23:29

Pakman...wyjaśnij coś więcej bo krew mnie zalewa...dla mnie to czarna magia co tutaj piszecie a mecze Juve muszę oglądać bo uschnę ! Net mnie nie zadowala !

Obrazek
CzarnyZkultury

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2012, 13:02

1. talerz 80cm
2. monoblock
3. dm500(dla nie mających kasy) albo dm800 hd(droższa opcja)
4. router
5. C-line z jakiegoś forum, ew. config mgcamd 1,35a

12-20 ojro/msc i macie caly sky it, c+, d+, sky ger, cp, n.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2012, 13:04

CzarnyZkultury pisze:12-20 ojro/msc i macie caly sky it, c+, d+, sky ger, cp, n.
i wjazd policji po nakryciu sharingowca również macie gwarantowany :D

zmieniłem moją strategię co do oglądania meczów. Wystarczy dobry stream + kabel hdmi. Wystarczy 0 zł / msc

Już jakiś czas temu zerwałem umowę z Anal +.
Ostatnio zmieniony 13 sierpnia 2012, 13:05 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 1 raz.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
CzarnyZkultury

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2012, 13:05

jak nie masz o czyms pojecia to sie nie wypowiadaj.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2012, 13:06

W jaki net minimum należałoby zainwestować, żeby chodziła mi transmisja w bardzo dobrej jakości?

Tak, w mojej dziczy też są dobre 'Internety'.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2012, 13:07

Mało osób zostało umoczonych, bo korzystali z sharingu? Nawet jak koleś siedział gdzieś zagranicą, to niewiele to przeszkadzało psiarni.
Ostatnio zmieniony 13 sierpnia 2012, 13:09 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 1 raz.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
CzarnyZkultury

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2012, 13:08

testowalem na radiówce 512kb/s i hd chodzilo bez zarzutu.

AdiZ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2012, 13:41

pan Zambrotta pisze:Mało osób zostało umoczonych, bo korzystali z sharingu? Nawet jak koleś siedział gdzieś zagranicą, to niewiele to przeszkadzało psiarni.
Wschodnia granica i czarna dziura. A tubylcy dobrze o tym widzą i to wykorzystują.

Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2012, 13:52

No ale gwoli ścisłości wszystkie doniesienia od złapanych biorców pochodzą od geniuszy, którzy opłacali usługę przelewem ze swojego konta albo podawali swoje dane na przekazie.

ODPOWIEDZ