7:0 wszystko fajnie ale Trezeguet ma kontuzje...
- Michał Wachacki
- Juventino
Teraz będziemy mogli podziwiać atak
Del Piero - Di Vaio
Del Piero - Di Vaio
!!! TYLKO JUVENTUS W MYM SERCU !!!
- kouba
- Qualità Juventino
Smutno mi
co prawda mamy kim Go zastąpić, ale zawsze jest szkoda, jak piłkarza zhwyta kontuzja
tego nikomu nie życze, sam gram w piłke i wiem co to jest ból, albo oglądanie (przymusowe) mecze z "boku"
Życze Mu szybkiego powrotu do zdrowia.
P.S pewnie strzeliłby hattricka jakby został

P.S pewnie strzeliłby hattricka jakby został

- juve21
- Juventino
Oczywiście że sie nie cieszę z kontuzji Davida, bo to przykra sprawa dla każdego sportowca.Ale mam nadzieję że może teraz Di Viao zacznie grac regularnie w pierwszym składzie. A Dawidowi życzę aby jak naszybciej wyzdrowiał.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- darel
- Juventino
Juventus to ma jednak pecha. Jak jakis zawodnik znajduje sie w pełni formy, to tutaj nagle kontuzja. Najpierw Alex, teraz Treze. Całe szczęście że mamykilku dobrych napastników i nie bedzie problemu ze skompletowaniem lini ataku.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- KwiAtek
- Juventino
niezmiernie szkoda mi Davida, gdzie sa teraz ci co chcieli, zeby odszedl bo jest za "drewniany"
cholera mam nadzieje, ze Treze szybko wroci do gry, zdaje sie ze juz wczesniej mial problemy z ta kostka 

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Spokojnie to wcale nie był tak groźny uraz David wraca do nas już 6 stycznia na mecz z Perugią.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero