Superpuchar Włoch: JUVENTUS 4-2 Napoli
- Sajan
- Juventino

Gdyby Buffon ustał może Cavani nie trafiłby, a Bonucci asysta piekna ale dla nich
"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- pumex
- Juventino

No... to teraz zobaczymy, ile znaczy szatnia bez Conte 
Ogólnie kicha. Posiadanie piłki za bardzo nie przekłada się na naszą grę, chociaż były momenty lepsze. W pierwszej połwie zawiedli mnie Giovinco i Pirlo. No i Bonucci.. kolejny festival błędów w jego wykonaniu?
Z takim napastnikiem jak Matri wsytd wychodzić na boisko w poważnych meczach
Ogólnie kicha. Posiadanie piłki za bardzo nie przekłada się na naszą grę, chociaż były momenty lepsze. W pierwszej połwie zawiedli mnie Giovinco i Pirlo. No i Bonucci.. kolejny festival błędów w jego wykonaniu?
Z takim napastnikiem jak Matri wsytd wychodzić na boisko w poważnych meczach

- pablo1503
- Juventino

Ehhh... ja i to moje szczęście. Wynik 0:1, włączyła się reklma na Digi, więc ja wszedłem na TV, dosłownie na 5min. Wracam i wynik 1:2
Jak wpadła bramka dla nas?
A co do meczu, to masa błędów. Na zadowalającym poziomie grają tylko Bonucci i Asamoah.
Jak wpadła bramka dla nas?
A co do meczu, to masa błędów. Na zadowalającym poziomie grają tylko Bonucci i Asamoah.

- Piotr Juvefan
- Juventino

Boże ale kicha 2 połowa musi być lepsza i zwycięstwo musi być!!!!!!

- Vanquish
- Qualità Juventino

- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
No i mieliśmy rację, bo przy pierwszej bramce, po tym jak Buffon dał nam jeszcze nadzieję wybijając piłkę Cavaniemu to Lucio zamiast pobiec prosto na Cavaniego to pobiegł gdzieś przed niego zupełnie bez sensu...zakiii pisze:Wy się martwiliście o błędy Lucio a tu wraca stary dobry Bonucci.
- kosciu88
- Juventino

Ladnie Asa, szkoda ze Bonucci nie wybijal na aut, tak zaczal cudowac i nabil Pandeva :doh:
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Robaku
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
Bonuc błąd przynajmniej jeden na mecz musi zrobić. Nie ma co.
Gramy dobrze, przez 30 minut stłamsilismy pięknie Napoli. Nie istniało. Ale oczywiście przez brak jakości w ataku nie udało się tego udokumentować.
Asamoah piekna bramka, szkoda tych straconych bramek, jest szansa na wygrana trzeba tylko być bardziej skuteczny w rozegraniu przy bramce.
Na dzisiaj to wygląda tak, że Gio nie zbawi Juve. Czekam na Mirasa.
Szkoda bardzo tych bramek bo byly mocno przypadkowe.
Gramy dobrze, przez 30 minut stłamsilismy pięknie Napoli. Nie istniało. Ale oczywiście przez brak jakości w ataku nie udało się tego udokumentować.
Asamoah piekna bramka, szkoda tych straconych bramek, jest szansa na wygrana trzeba tylko być bardziej skuteczny w rozegraniu przy bramce.
Na dzisiaj to wygląda tak, że Gio nie zbawi Juve. Czekam na Mirasa.
Szkoda bardzo tych bramek bo byly mocno przypadkowe.
- annihilator1988
- Juventino

A z czego ma strzelić?mateelv pisze: Oczywiście Matri bezpłodny, Gio tak samo.
Na plus Lichy, Asa, Buffon. I to tyle :shock:
- Hoffman
- Juventino

Tak, naszej bramki nie widziałem, bo reklamy były, a co do Napoli, skutecznie i szczęśliwie, tak ich mogę podsumować jak na razie.Maly pisze:może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego Barzagli gra na lewej a Bonucci na prawej? bo chyba coś się tu komuś pomyliło...
ps. też oglądaliście taką transmisję, w której na czas gola włączyli reklamy? :shock:
- Molek big fun juve
- Juventino

Conte zasługuje na pałę z minusem. 3-5-2 , nie no genialna jest ta taktyka, 2 strzały przez 45 minut. Cud , miód i malina. Bonucci wraca do formy, Lucio myślami dalej jest w Interze, koleś nie wie co się dzieje na boisku, a zapuszcza się jakby był pomocnikiem i dzięki niemu są luki. Niech ten trener ma jaja i przeciwstawi się Antkowi i walnie 4-3-3. Juve to nie drużyna do 3-5-2 !!!
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- StaryDobryNedved
- Juventino

taMaly pisze:może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego Barzagli gra na lewej a Bonucci na prawej? bo chyba coś się tu komuś pomyliło...
ps. też oglądaliście taką transmisję, w której na czas gola włączyli reklamy? :shock:
- mateelv
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Nie bez sensu a pomagał Buffonowi. To Lichy spieprzył stojąc i patrząc się na Cavaniego, dopiero po interwencji Gigiego zajarzył, że warto jednak się wrócić :doh:Kimi pisze:No i mieliśmy rację, bo przy pierwszej bramce, po tym jak Buffon dał nam jeszcze nadzieję wybijając piłkę Cavaniemu to Lucio zamiast pobiec prosto na Cavaniego to pobiegł gdzieś przed niego zupełnie bez sensu...zakiii pisze:Wy się martwiliście o błędy Lucio a tu wraca stary dobry Bonucci.
- Lato1897
- Juventino

Obrona same błędy, MVP zneutralizowane. Gwiazda Giovinco chyba nadaje się jedynie do Parmy do grania z kontry, bo w pozycyjnym to strata za stratą, Matri też padaka. Jedyne kogo warto wyróżnić to Asamoah i Lichtsteiner.
I te długie piłki do nikogo od Bonucciego, Pirlo przykryty i nie ma pomysłu na grę. Zmienić na 4-3-3 i może da się uratować ten mecz
I te długie piłki do nikogo od Bonucciego, Pirlo przykryty i nie ma pomysłu na grę. Zmienić na 4-3-3 i może da się uratować ten mecz