Superpuchar Włoch: JUVENTUS 4-2 Napoli
- Mateuszello
- Juventino

Jestem przekonany, że ten mecz będzie piekielnie trudny. Brak Lavezziego wcale dla Napoli nie będzie takim osłabieniem, bo Inisgne gra rewelacyjnie. Zobaczymy jak pokaże się Behrami, którego zakontraktowaniem również się interesowaliśmy.
Wymieniany przez większość duet w ataku byłby z pewnością najlepszą gwarancją.
To będzie ciekawe spotkanie jakikolwiek padnie wynik!
PS
Rai1 to 324. kanał na Cyfrze+
Wymieniany przez większość duet w ataku byłby z pewnością najlepszą gwarancją.
To będzie ciekawe spotkanie jakikolwiek padnie wynik!
PS
Rai1 to 324. kanał na Cyfrze+
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- pumex
- Juventino

W prawdzie nie ma jeszcze oficjalnych składów, ale nie zdziwię się, jak zamiast Cavaniego w pierwszym składzie wybiegnie Pandev. Goran spisywał się wyśmienicie podczas okresu przygotowawczego, podobnie jak Insigne, natomiast Cavani może być zmęczony po Igrzyskach.
U nas najbardziej martwi mnie atak - standardowo, i... obrona, która ani razu podczas pre-seasonu nie zagrała w optymalnym zestawieniu.
Mecz będzie PIEKIELNIE trudny
U nas najbardziej martwi mnie atak - standardowo, i... obrona, która ani razu podczas pre-seasonu nie zagrała w optymalnym zestawieniu.
Mecz będzie PIEKIELNIE trudny

- kosciu88
- Juventino

Licze ze od poczatku zagra Seba z Vucinicem z przodu i Asamoah na lewej. Wiem ze to nie pora na kombinacje ale chcialbym zobaczyc po przerwie 433.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Monte Cristo
- Juventino

Sorry za pytanie, pewnie mnie szczypek teraz zjedzie, ale nigdy sie w to nie bawilem a pytania na ten temat ignorowalem bo to nie dotyczylo mnie: czy wie ktos czy zakoduja Rai Uno?
- @Maras@
- Juventino

rosomak pisze:Bardzo chcialbym zobaczyc w napadzie Giovinco Z Vuciniciem:)
to fajnie moglo by wygladac:)
Najprawdopodobniej w ataku koło Gio wystąpi jednak Matri. Vucinic nie grał ostatnimi czasy i raczej nie jest w optymalnej formie. Może wejdzie w drugiej połowie na 20-30 minut... Ale zobaczymy... już tylko "jedna lekcja" i początek wielkich emocjikosciu88 pisze:Licze ze od poczatku zagra Seba z Vucinicem z przodu i Asamoah na lewej. Wiem ze to nie pora na kombinacje ale chcialbym zobaczyc po przerwie 433.

- Vanquish
- Qualità Juventino

- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Czy byłby ktoś na tyle miły aby pomóc mi ogarnąć program zwany sopcast abym mógł za jego pomocą obejrzeć mecz?
Wcześniej ktoś pisał, że wystarczy włączyć DigiSport, ale ja takiego kanału na liście w programie nie mam a jak wpisuję recznie to wyświetla, że nie można znaleźć tego kanału.
Wcześniej ktoś pisał, że wystarczy włączyć DigiSport, ale ja takiego kanału na liście w programie nie mam a jak wpisuję recznie to wyświetla, że nie można znaleźć tego kanału.
- fazzi
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie ma nic do ogarniania. Instalujesz program a potem klikasz w link do transmisji na sopie ( znaleziony w necie, na pierwszej stronie tematu są linki do stron z transmisjami ).Kimi pisze:Czy byłby ktoś na tyle miły aby pomóc mi ogarnąć program zwany sopcast abym mógł za jego pomocą obejrzeć mecz?
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- lukasz9013
- Juventino

Cyfrowy polsat RAI1 kanał numer 203
Spokój to kłamstwo. Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę.
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
- Monte Cristo
- Juventino

zakodowali Rai Uno.