Liga Włoska w Canal+

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2012, 10:24

marcusftb pisze:a może by tak jakąś petycje do N wystosować, póki nie jest za późno?
Nie dociera do was, że N należy do Cyfry +? Więc i na N nie będzie Serie A. Jedynie nadzieja w Polsacie, którego nie mam, Sportklubie lub OrangeSport.

Alfa i Omega

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2012, 10:44

slay_mac pisze:
Alfa i Omega pisze:
slay_mac pisze:No to mi się przyda mój piękny pakiet HD i zakupiona na Euro plazma :( Jak się zastanowić to przecież nic w tej Tv się nie ogląda, kanały filmowe są tragiczne, może od czasu do czasu Discovery jakieś eurosporty, pytanie retoryczne czy warto płacić 90 zeta za pakiet optiumum. Co tu teraz zrobić...
E, bez przesady. Ale kino!, Zone Europa, TVP Kultura i Cinemaxy często pokazują świetne, znakomite filmy.

I szlag trafi wychodzenie do pubu na mecz z ludźmi. Kuhwa.
TVP kulturę to mam i na CP. 40 dodatkowych zeta za pakiet z francuskimi szmirami i PL, której obejrzałem może z 5 meczów w zeszłym sezonie, średni interes. Totalnie nic mnie przy nich nie trzyma poza ligą włoską.
Ja stanąłem tylko w obronie honoru kanałów filmowych, reszta wiadomo, masz rację :D

Kij, mnie to w sumie nie dotyczy za bardzo, bo jadę na studia, także mecze będę oglądał przez neta. Szkoda mi tylko, że diabli wezmą oglądanie w pubie :|

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2012, 10:55

yanquez pisze:
marcusftb pisze:a może by tak jakąś petycje do N wystosować, póki nie jest za późno?
Byle nie N - Jedyna stacja, której nie mam na kablu. ;)
Na kablówce pewnie nie masz również Polsat Futbol, a najprawdopodobniej tylko tam puszczaliby mecze, więc Cyfrowy Polsat chyba Cię nie ratuje, yanquezie :wink:
(no chyba, że jakimś cudem masz PF na kablu)

Mówiłem, że spadek poziomu marketingowego SerieA po odejściu Silvy i Ibry będzie odczuwalny. Może nie jest to bezpośrednią przyczyną niewykupienia praw do ligi włoskiej przez C+, ale pewnie dało im do myślenia.

Ja osobiście myślę, że nikt nie skusi się na SerieA. Dobrze wiemy, że sporo sobie liczą za prawa do włoskiego podwórka, a skoro na taki ruch nie zdecydował się najbogatszy C+, to tym bardziej zrezygnują inni. Polsat nie kieruje swojej oferty do kibiców futbolowych. Orange Sport, SportKlub? Nie sądzę...
N-ka na pewno nie wykupi, skoro łączą się z C+

Obrazek
binio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2012, 11:09

pumex pisze:
yanquez pisze:
Byle nie N - Jedyna stacja, której nie mam na kablu. ;)
Na kablówce pewnie nie masz również Polsat Futbol, a najprawdopodobniej tylko tam puszczaliby mecze, więc Cyfrowy Polsat chyba Cię nie ratuje,
Teraz to się nazywa Polsat Sport Extra i jest na kablówkach, przynajmniej u mnie ale nie w moim pakiecie. Chyba najwyższy czas się przełączyć bo na C+ już nie ma co liczyć.

Obrazek
Paweł 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2012, 11:16

http://www.facebook.com/NieDlaBrakuSeri ... rakuSerieA

I tak nic nieda ale nie zaszkodzi :!:

Forza Juve!
Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 25 razy
Otrzymał podziękowanie: 51 razy

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2012, 11:18

Pisałem to już na stronie, ale napiszę jeszcze na forum. Za 2 lata wrócą z podkulonym ogonem, niech tylko Juve zacznie grać swoje w LM ;)

Na razie trudne czasy dla kibiców calcio i Juve, ale uwierzcie mi to niedługo się zmieni.

blackadder

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2012, 11:22

Dokładnie, Serie A prędzej czy później wróci, ale szkoda że nie będzie można obejrzeć meczu w pubie ze znajomymi. Ale co tam, i tak mnie mocno denerwował poziom komentowania na Canale. Damy radę.

Obrazek
binio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2012, 11:32

Przecież jeszcze nie jest powiedziane że nikt nie kupi praw poza C+, poczekajmy, a szczerze to wolę aby Serie A gdy się odrodzi (a mam nadzieję, że to kwestia 2 - 3 sezonów) była w Polsacie czy TVP a nie C+, bo tam to i tak max 2 mecze w tyg, albo i jeden.

Obrazek
Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2012, 11:59

Jeszce analizując sposób ogłoszenia tych informacji można wywnioskować iż zrezygnowali z Serie A dużo wcześniej po prostu potrzebowali dobrej informacji o Ligue 1 żeby sprzedać tą złą o lidze Włoskiej. Ogólnie to streamy praktycznie wszystkich meczy Juve można znaleźć, gorzej ze nie będzie jak wyjść do pubu i obejrzeć razem meczu.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 25 razy
Otrzymał podziękowanie: 51 razy

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2012, 12:09

Damy radę panowie, przemęczymy się ten 1-2 sezony, a później będzie dobrze ;)

meda11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2012, 12:13

Bawią mnie krzykacze "wypowiadam umowę!". :lol: Pomijając fakt, że większość tego nie zrobi, bo leń ich złapie albo najzwyczajniej w świecie umowę podpisał tatuś lub mamusia to zapominają o jednym. Do końca tego roku N zostanie wchłonięte przez Cyfrę. I gdzie będą jeden z drugim oglądać Juve walczące w Lidze Mistrzów? Na onecie? Na streamach? Już to widzę.

Obrazek
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2012, 12:19

ale najśmieszniejsze jest to, że oglądalność spada skoro coraz mniej meczów puszczali ;) to co miała rosnąć? ;) kiedyś chyba w niedzielę nawet puścili mecz L1 zamiast Juve z kimśtam to o czym w ogóle rozmawiamy :wink:

swoją drogą ciekawi mnie jaką oglądalność miały mecze Juventusu czy milanu w porównaniu z hitami L1

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Juv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2012, 12:24

Najfajniej by było jakby Eurosport się skusił..

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2012, 12:55

Maly pisze:swoją drogą ciekawi mnie jaką oglądalność miały mecze Juventusu czy milanu w porównaniu z hitami L1
Raczej lipną ale teraz PSG stało się jedną z najatrakcyjniejszych drużyn w Europie więc przyciągnie zapewne znacznie większą widownię.

15Kowal

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2012, 13:04

Dla mnie to jest chore, bo na takim polsat sport puszczają mecze ligi ukraińskiej, a nie zainteresują się prawami do transmitowania Serie A.

Obrazek
ODPOWIEDZ