Superpuchar Włoch: JUVENTUS 4-2 Napoli
- Winner
- Juventino

Jutro ciężki mecz nas czeka, dodatkowo bez Conte. Jedno co jest pewne to skład, jedyną niewiadoma jest linia napadu
Bardzo się zdziwię jak wyjdzie Mirko z Sebą.
Buffon
Barzagli-Bonucci-Lucio
Rysiek-Marchisio-Pirlo-Vidal-Asamoah
Matri- Vucinic/Giovinco
Buffon
Barzagli-Bonucci-Lucio
Matri- Vucinic/Giovinco
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- MaNieK_JuVe
- Juventino

Papież na pewno jest z namijarek88 pisze:Ja właśnie czekam na atak Giovinco - Vucinic (chociaż 20 min.). Na papieże są to najlepsi nasi napastnicy i jestem ciekawy jak będą współpracować na boisku.
Boję się o obronę. Gdybyśmy jednak podyktowali tempo gry to będę spokojny, gdzieś ta bramka musi wpaść.
Forza Juventus, Forza Azzurri
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
- Wojtek
- Juventino

Zdziwisz się? Dlaczego? Chcesz Matriego? Dobrze, strzelił ostatnio dwie bramki ale to nie znaczy że przestał być drewnem. Gio&Mirko to nasz najlepszy duet w ataku przynajmniej na tą chwilę. Mirko od biedy zagra jako CF, zresztą mogą obaj grać jako SS ;DWinner pisze:Jutro ciężki mecz nas czeka, dodatkowo bez Conte. Jedno co jest pewne to skład, jedyną niewiadoma jest linia napaduBardzo się zdziwię jak wyjdzie Mirko z Sebą.
Buffon
Barzagli-Bonucci-Lucio
Matri- Vucinic/Giovinco
Fajnie ze nie musimy się matrwić o obrone. Bonu jest i bedzie
Super Puchar- wygramy tylko wtedy, kiedy będziemy mieć pianę na pysku !!!
""Na Pierwszy rzut oka, rozjedziemy każdego frajera" Wkrajinie nigdzie nigdzie napoli nie istnieje, bo to drużyna troche tajemnicza nie autystyczna tylko anemiczna!!!
Bonucci na ataku- na pełenj k..., i spokojnie wygramy.
""Na Pierwszy rzut oka, rozjedziemy każdego frajera" Wkrajinie nigdzie nigdzie napoli nie istnieje, bo to drużyna troche tajemnicza nie autystyczna tylko anemiczna!!!
Bonucci na ataku- na pełenj k..., i spokojnie wygramy.
Juve!!! storia di un grande amore!
Wiellkaaaaaaaa miłoooooooooośść!
Wiellkaaaaaaaa miłoooooooooośść!
- Dragon
- Qualità Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Piekielnie ciężki mecz przed nami. Dla nas napoli to najbardziej niewygodny rywal z całej Serie A. W zasadzie to dopiero w tym sezonie udało nam się osiągnąc z nimi pozytywne wyniki, zwłaszcza to 3-0 w Turynie. Niemniej jednak z CI nas powieźli, nie wyobrażam sobie zatem, żebyśmy się nie zrewanżowali za tę porażkę.
Śmieszy mnie to szpiegowanie naszych treningów. Mam nadzieję, że odbije im się to czkawką. Mają przywilej w postaci spokoju, w jakim przygotowywali się do tego meczu, a my mamy bagaż stresu związany z tą przekomiczną aferą.
Na papierze jesteśmy o wiele mocniejsi, bez 2 zdań. Trzeba to udowodnić na boisku. Dobrze, że wracają po kontuzji podstawowi zawodnicy jak Vucinić czy Barzagli. Nie pasuje mi trochę Asamoah i obawiam się o Marrone, ale tego zapewne zastapi Bonucci. Wyłączyć z gry Cavaniego i Hamsika a będzie dobrze.
Tylko zwycięstwo!!! Zróbmy to dla Conte :!:
Śmieszy mnie to szpiegowanie naszych treningów. Mam nadzieję, że odbije im się to czkawką. Mają przywilej w postaci spokoju, w jakim przygotowywali się do tego meczu, a my mamy bagaż stresu związany z tą przekomiczną aferą.
Na papierze jesteśmy o wiele mocniejsi, bez 2 zdań. Trzeba to udowodnić na boisku. Dobrze, że wracają po kontuzji podstawowi zawodnicy jak Vucinić czy Barzagli. Nie pasuje mi trochę Asamoah i obawiam się o Marrone, ale tego zapewne zastapi Bonucci. Wyłączyć z gry Cavaniego i Hamsika a będzie dobrze.
Tylko zwycięstwo!!! Zróbmy to dla Conte :!:

- mateo369
- Juventino

Jeśli chodzi o transmisję na RAI1, to z tego co pamiętam, to mecze domowe reprezentacji Italii były kodowane a wyjazdowe nie, a jakby nie patrzeć mecz jest poza granicami Włoch. Może złe rozumowanie ale nadzieję można mieć 
Koniecznie trzeba wziąć rewanż na neapolitańczykach za jedyną porażkę w ubiegłym sezonie i zdobyć pierwsze z kilku trofeów w aktualnym!
Koniecznie trzeba wziąć rewanż na neapolitańczykach za jedyną porażkę w ubiegłym sezonie i zdobyć pierwsze z kilku trofeów w aktualnym!
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Alexis93
- Juventino

Tak jak pewnie wszyscy liczę na rewanż za Puchar Włoch. Nie lubię Napoli, straszne z nich cwaniaki, na dodatek popsuli nam humory w końcówce sezonu. Nie wiem jak wyjdziemy, nie wiem jaki jest plan, mamy wygrać i dobrze wejść w sezon. Do boju!
Juventus na zawsze!
- Alfa i Omega
- Juventino

Kurde, w końcu mecz o stawkę
Cieszę się jak diabli, że ten sezon wreszcie się zaczyna i nawet zawieszenie Conte mi tego nie popsuje.
Cieszę się jak diabli, że ten sezon wreszcie się zaczyna i nawet zawieszenie Conte mi tego nie popsuje.
- meda11
- Juventino

Przecież od dobrych dwóch lat wiadomo, że opaskę kapitańską po Buffonie weźmie duet Chiellini&Marchisio.Krystek pisze:Ciekawe kto będzie kapitanem. Tzn wiem że to będzie Buffon na 90%, ale wolałbym Marchisio, bo były kapitanem na wiele lat.
Ciekaw jestem jak wypadnie Seba w pierwszym meczu o stawkę po powrocie na stare śmieci. Forz Juve!
- @Maras@
- Juventino

Spokojnie, jak Buffon skończy karierę, to Kielon z Marchisio będą mogli pomyśleć o noszeniu opaski. Na razie nie ma co gdybać...Krystek pisze:Ciekawe kto będzie kapitanem. Tzn wiem że to będzie Buffon na 90%, ale wolałbym Marchisio, bo były kapitanem na wiele lat.

- wloski
- Juventino

Jeśli chodzi o noszenie opaski to za nie odpowiadają charyzma, sukcesy i forma. Na pewno to Buffon spełnia, obecnie jest naszym najdłużej grającym graczem w Juventusie. To on zasługuje na tą opaskę jak nikt inny.
Trzeba też zauważyć, że jak go nie ma to opaska rotowana jest po naszych wychowankach i Chiellinim. Bo i Marchisio i De Ceglie je nosili.
Nie wie ktoś, gdzie na N można zobaczyć mecz? Albo poleca jakieś miejsce na Sopcascie, już myśląc o sezonie, gdzie będzie można zobaczyć mecze Juventusu?
Trzeba też zauważyć, że jak go nie ma to opaska rotowana jest po naszych wychowankach i Chiellinim. Bo i Marchisio i De Ceglie je nosili.
Nie wie ktoś, gdzie na N można zobaczyć mecz? Albo poleca jakieś miejsce na Sopcascie, już myśląc o sezonie, gdzie będzie można zobaczyć mecze Juventusu?
- Alfa i Omega
- Juventino

U nas jest tak, że opaskę nosi piłkarz z najdłuższym stażem w drużynie. Od lat nie było od tej reguły odstępstwa.wloski pisze:Jeśli chodzi o noszenie opaski to za nie odpowiadają charyzma, sukcesy i forma. Na pewno to Buffon spełnia, obecnie jest naszym najdłużej grającym graczem w Juventusie. To on zasługuje na tą opaskę jak nikt inny.
Kolejność jest taka: Gigi->Chiellini->Marchisio->De Ceglie->zapewne Bonucci lub Storari.