Liga Włoska w Canal+
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
chyba wszystkie czolowe ligi pokazuja w polskiej tv, nawet te ktore sa w rankingu za wloską, tj. holenderska, portugalska czy nawet rosyjska, a wloskiej mieliby nie pokazywac..szoook!!!! sytuacja nie do wyuobrazenia.. dla mnie nawet dobrze ze canal + nie wykupila ale pod warunkiem, ze wykupi ktos inny, a najlepiej N Premium, N sport badz orange sport, bo akurat Canal + nie mam. no zoabczymy... ale jak sie okaze ze nikt nie wykupi, to przez caly sezon ogladac przez neta, normalnie jakbym ogladal jakas lige niszową... nie wiem typu chinska.. ze trzeba tylko na necie..
Ostatnio zmieniony 10 sierpnia 2012, 22:53 przez rammstein, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kogut W.
- Juventino
Ictimai TV. W zeszłym sezonie może dwa mecze tam obejrzałem, bo reszta była zakodowana.pan Zambrotta pisze:jest jedna azerska stacja FTA (darmowa), wyleciała mi z głowy nazwa.Marcin_FCJ pisze:Masakra... Wie ktoś może jaka zagraniczna stacja dostępna przez N/Cyfre/Polsat pokazuje Serie A?
- slay_mac
- Juventino
No to mi się przyda mój piękny pakiet HD i zakupiona na Euro plazma
Jak się zastanowić to przecież nic w tej Tv się nie ogląda, kanały filmowe są tragiczne, może od czasu do czasu Discovery jakieś eurosporty, pytanie retoryczne czy warto płacić 90 zeta za pakiet optiumum. Co tu teraz zrobić...

- Qrczak
- Juventino
Sorek21 pisze:Sportklub zrezygnował z piłki angielskiej. Centrala stacji w Rumunii dziś kupiła prawa do Serie A . Może kupią także na Polskę ?
Zawalmy ich pytaniami o Serie A
sportklub.pl/kontakt/
Atakujemy !

Jest nas 2

- Alfa i Omega
- Juventino
E, bez przesady. Ale kino!, Zone Europa, TVP Kultura i Cinemaxy często pokazują świetne, znakomite filmy.slay_mac pisze:No to mi się przyda mój piękny pakiet HD i zakupiona na Euro plazmaJak się zastanowić to przecież nic w tej Tv się nie ogląda, kanały filmowe są tragiczne, może od czasu do czasu Discovery jakieś eurosporty, pytanie retoryczne czy warto płacić 90 zeta za pakiet optiumum. Co tu teraz zrobić...
I szlag trafi wychodzenie do pubu na mecz z ludźmi. Kuhwa.
- slay_mac
- Juventino
TVP kulturę to mam i na CP. 40 dodatkowych zeta za pakiet z francuskimi szmirami i PL, której obejrzałem może z 5 meczów w zeszłym sezonie, średni interes. Totalnie nic mnie przy nich nie trzyma poza ligą włoską.Alfa i Omega pisze:E, bez przesady. Ale kino!, Zone Europa, TVP Kultura i Cinemaxy często pokazują świetne, znakomite filmy.slay_mac pisze:No to mi się przyda mój piękny pakiet HD i zakupiona na Euro plazmaJak się zastanowić to przecież nic w tej Tv się nie ogląda, kanały filmowe są tragiczne, może od czasu do czasu Discovery jakieś eurosporty, pytanie retoryczne czy warto płacić 90 zeta za pakiet optiumum. Co tu teraz zrobić...
I szlag trafi wychodzenie do pubu na mecz z ludźmi. Kuhwa.