Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2013/2014
- Adams7175
- Juventino
No cóż Śląsk z Lechem tylko cud ich może uratować, a tu trzeba grać nie liczyć na cuda, Ruch też słabo, ale przeciwnik pokazał w tamtym sezonie na co go stać. W sumie Legia tylko 1-2 ten gol na wyjeździe daje szanse, ale musi nie kalkulować tylko wygrać. Może w rewanżach uda się chociaż zanotować honorowe bramki, w takim właśnie momencie poznaje się charakter zespołu czy da radę pokazać się jeszcze z dobrej strony, poczekamy zobaczymy.
"Jak już coś robisz, to rób to porządnie"
8 lat... Forza Juve
8 lat... Forza Juve
- czarny93
- Juventino
Ogólnie rzecz biorąc, żenada i totalna kompromitacja jeśli chodzi o europejskie puchary. Mam nadzieję, że Legia jakoś da radę a Śląsk chociaż ten rewanż wygra bo o awansie nie ma już co marzyć. Przegrać z mistrzem Szwecji jakby nie było jest żenujące. Jesteśmy niby wyżej od nich i widać jak rozklepali bierny Śląsk.
DejW
- francois
- Juventino
Patrząc na takie wyniki awans którejkolwiek drużyny do fazy grupowej LE będzie cudem. Wątpię, aby Śląsk w LE miał się przebudzić. Jedyna nadzieja to chyba tylko Legia... Ale z taką grą to nie liczmy na wiele.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- Myzarel
- Juventino
Nooo wcale niedużo brakowało a moglibyśmy (prawie) zamknąć ten temat
"Sety" Legii pod koniec meczu :shock:

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- YaSq
- Juventino
Leczyk mowi ze jego pilkarze juz sa zmeczeni sezonem, wiec moze byc ciezko o awans. W Legie tez jakos ciezko uwierzyc jak trafia na prawdziwego przeciwnika. Jednak staropolskim zwyczajem trzeba wierzyc w awanse, pomimo braku jakichkolwiek podstaw ku temufrancois pisze:Patrząc na takie wyniki awans którejkolwiek drużyny do fazy grupowej LE będzie cudem. Wątpię, aby Śląsk w LE miał się przebudzić. Jedyna nadzieja to chyba tylko Legia... Ale z taką grą to nie liczmy na wiele.

"Gwizdy z trybun? Jeszcze trochę i będą nam bić brawo" L. Del Neri
- Pan Mietek
- Juventino
Parafrazując pewnego "wielkiego polityka", miałem ochotę zabić Koseckiego!Myzarel pisze:Nooo wcale niedużo brakowało a moglibyśmy (prawie) zamknąć ten temat![]()
Ja bym się specjalnie gry nie czepiał, było nieźle, Legia kontrolowała ten mecz (chociaż końcówka była trochę nerwowa) tylko skuteczność nieco szwankowała. Ale gole Radovicia i Ljubo - miodzio.
Masz na myśli np. Spartak Moskwa? Albo Rapid Bukareszt?YaSq pisze:W Legie tez jakos ciezko uwierzyc jak trafia na prawdziwego przeciwnika

- D-Rose
- Juventino
No i bardzo dobre dzis wyniki. Jedyna sensowna polska druzyna awansowała. Reszta cyrkowców, kalek i łamag - out 8)
E: Pardon, najwieksze łamagi prosto z dolnego slaska jeszcze "grają". Zycze im Interu lub Liverpoolu. :lol:
E: Pardon, najwieksze łamagi prosto z dolnego slaska jeszcze "grają". Zycze im Interu lub Liverpoolu. :lol:
Ostatnio zmieniony 09 sierpnia 2012, 22:11 przez D-Rose, łącznie zmieniany 3 razy.

- Łoles
- Juventino
Też coś czytałem że Lenczyk mówił o zmęczeniu i tak sobie myślę że jeżeli oni już teraz są zmęczeni to mhmm ciekawie że tak powiem
Ale w takim razie wnioskuję też że nadawałbym się do śląska bo męczę się wchodząc do domu na 4 piętro
Generalnie Legia wstydu póki co nie przynosi, o reszcie nawet nie chce mi się pisać bo i po co.

Ale w takim razie wnioskuję też że nadawałbym się do śląska bo męczę się wchodząc do domu na 4 piętro
Generalnie Legia wstydu póki co nie przynosi, o reszcie nawet nie chce mi się pisać bo i po co.
"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- Vimes
- Juventino
- D-Rose
- Juventino
Potencjalni rywale Legii:
FC Viktoria Plzeň (Czechy)
FC Twente (Holandia)
SS Lazio (Włochy)
Rosenborg BK (Norwegia)
CSKA Moskwa (Rosja)
Jak dla mnie wybór prosty. CSKA :twisted:
Potencjalni rywale Śląska:
Olympique de Marseille (Francja)
Metalist Charków (Ukraina)
Trabzonspor Kulübü (Turcja)
Hannover 96 (Niemcy)
BSC Young Boys Berno (Szwajcaria)
A tutaj niech Wrocławowi wylosuja Charków.
FC Twente (Holandia)
SS Lazio (Włochy)
Rosenborg BK (Norwegia)
CSKA Moskwa (Rosja)
Hannover 96 (Niemcy)
A tutaj niech Wrocławowi wylosuja Charków.
Ostatnio zmieniony 10 sierpnia 2012, 11:11 przez D-Rose, łącznie zmieniany 1 raz.

- deszczowy
- Juventino
Idealne podsumowanie tej żenady. "Wyczyny" Ruchu i Śląska zapiszą się na katach historii polskiej piłki. Ale nie będą to złote zgłoski. Raczej brązowe i o mało przyjemnym zapachu.Vimes pisze:Kiedy człowiek myśli, że polska piłka klubowa nie może już niżej upaść to kopacze zawsze znajdą sposób, żeby wyprowadzić go z błędu i zapukać w dno od spodu.
Na Śląsk i Lecha nie liczyłem. Bez Rudnevsa i z tym młodym arogantem na ławce "Kolejorz" to popłuczyna. Śląsk to najgorszy mistrz od dawna. Dziwi mnie tylko ta koszmarna słabość Ruchu. Myślałem, że jednak pokażą coś więcej

Lazio? CSKA? Marsylia? Dostana w czapkę po dwa razy i będzie po sprawie.it doesn't matter pisze:Potencjalni rywale Legii:
FC Twente (Holandia)
SS Lazio (Włochy)
Rosenborg BK (Norwegia)
CSKA Moskwa (Rosja)
Hannover 96 (Niemcy)
A tutaj niech Wrocławiowi wylosuja Charków.
Słyszałem, że w Chorzowie policjanci wywoływani kodem "0-7" stają się... nerwowi. Prawda to?
- Pan Mietek
- Juventino
Hannover 96 dla Śląska, Rosenborg dla Legii.
Śląsk trafił trudnego rywala, Legia ma duże szanse.
Śląsk trafił trudnego rywala, Legia ma duże szanse.
- oliver
- Juventino
Ruch to kompletne nie porozumienie, to prawda ze bez Waldka traca 90%. Jak czytalem wypowiedzi pilkarzy Lecha, ze jeszcze walcza to o nie mal spadlem z krzesla, ale w lidze beda grozni. A na zmeczona bande pokrak z Wroclawia czekamy w niedziele. Slask kogo by nie wylosowal i tak stoji na straconej pozycji. Do tej pory nie wierze jak mogli zdobyc mistrzostwo. Troszku Wisly tu brakuje, oni by mogli powalczyc w pucharach, Wisla czy slaba czy mocna zawsze moze namieszac.
Jak dla mnie kazdy rywal ciekawy. Czulem Lazio, nalatwiejsi norwedzy, najblizej do czech, ruscy zawsze atrakcyjni, no a holandia 8) . Rado wczoraj chcial Liverpool, no jak spac to z byka. Jednak dobre losowanie, odpadaie z ciezkim rywalem jest kompletnie bez sensu. Trzeba isc po jak najmniejszej lini oporu, wejsc do grup i pokazywac Europie jak sie kibicuje.
sory za pisowanie
Jak dla mnie kazdy rywal ciekawy. Czulem Lazio, nalatwiejsi norwedzy, najblizej do czech, ruscy zawsze atrakcyjni, no a holandia 8) . Rado wczoraj chcial Liverpool, no jak spac to z byka. Jednak dobre losowanie, odpadaie z ciezkim rywalem jest kompletnie bez sensu. Trzeba isc po jak najmniejszej lini oporu, wejsc do grup i pokazywac Europie jak sie kibicuje.
sory za pisowanie
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- Łoles
- Juventino
Temat będzie można niebawem zamknąć moim zdaniem bo żadna z drużyn jakie pozostały w grze nie awansuje, choć to tylko moja opinia.
"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."