Adam Malysz - Tutaj Wszystko
- BVB
- Dortmundczyk
dla mnie ten czlowiek jest klasą sam w sobie, nie wiem czy wygra, mysle ze nie bedzie pierwszy ale bedzie wysoko
- Juve The Best
- Juventino
wygra oba konkursy

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Dla mnie ważne jest żeby równo skakał bo wolę żeby dwa razy był drugi, niż żeby w jednym konkursie zdobył 100pkt a w drugim 0pkt. Ale myślę że jedned konkurs wygra a w drugim będzie na miejscach 1-5
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Michał Wachacki
- Juventino
Jak myślicie? Czy Adam powróci na usta wszystkich zwyciężając chciaż w jednym konkursie? Jak będą skakać pozostali z Polaków?
Ostatnio zmieniony 16 grudnia 2003, 15:32 przez Michał Wachacki, łącznie zmieniany 1 raz.
!!! TYLKO JUVENTUS W MYM SERCU !!!
- Yari
- Juventino
Jeszcze nawet na dobre sie nie zacząl puchar
. W tamtym roku Małysz też nie był pierwszy do tego czasu i nawet duzo potemn:):). Czy wygra?? Raczej nie , wierze ale zdrowy rozsądke podpowiada że jednak nie tam. Ale sądze że będzie w pierwszej trójce.
- x_men_1988
- Juventino
Moim zdaniem Adam zajmie w pierwszym konkursie w Engelbergu 2 lub 3 miejsce , ale w drugim stanie na najwyższym stopniu podium .
Adam skakał znakomicie w Niemczech i moim zdaniem w jedynym skoku konkursowym wybił się idealnie ale zabrakło nozenia i sądze że gdyby miał takie warunki jak Kiuru lub ahonen to poleciał by na 140 metr .
Adam skakał znakomicie w Niemczech i moim zdaniem w jedynym skoku konkursowym wybił się idealnie ale zabrakło nozenia i sądze że gdyby miał takie warunki jak Kiuru lub ahonen to poleciał by na 140 metr .
- Juverulez!
- Juventino
- kouba
- Qualità Juventino
A czy musi zwycięzyć, żeby być na ustach polakówMichał Wachacki pisze:Jak myślicie? Czy Adam powróci na usta wszystkich zwyciężając chciaż w jednym konkursie?

Ja licze na 2x podium, to Go umocni na prowadzeniu