Premier League
- Pan Mietek
- Juventino
Przecież to norma. Rok temu Cabaye zrobił to samo. PL ma jednak świetną renomę i CL nie jest potrzebna piłkarzowi do szczęścia jeśli gra w Anglii.francois pisze:Debuchy bliski Newcastle. Kwota transferu - 7 mln euro :shock:
Niesamowite są Sroki od momentu powrotu do PL. Nie jestem w stanie zrozumieć, w jaki sposób taki piłkarz, który grał na Euro w mocnej reprezentacji, awansował z klubem do CL zmienia klub na Newcastle . Brawo.
To jest po prostu nadzwyczaj idiotyczna sprawa:francois pisze:A Terry jednak uniewinniony w procesie o rasizm
Jak rozumiem, FA potrzebowała 10 miesięcy na to, żeby ustalić czy Terry nazwał młodego Ferdinanda <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. I w międzyczasie, z powodu samych oskarżeń zabrano mu opaskę kapitana angielskiej repry a ludzie wieszali na nim psy. Naprawdę, tylko pogratulować Anglikom ich znakomitej wojny z rasizmem. Zupełnie nie dziwię się, że Capello się wkurzył i postanowił stamtąd odejść, oni mają nie po kolei w głowie.
Faktycznie, paskudneGiovani pisze:Nie dość, że Szczęsny i tak wygląda jak pół d.upy za krzaka, to jeszcze ten różowy strój... brzydkie stroje Arsenalu.

Ostatnio zmieniony 14 lipca 2012, 10:45 przez Pan Mietek, łącznie zmieniany 2 razy.
- Vimes
- Juventino
Szanuj prezesa klubu swego, bo możesz mieć gorszego: "Rodzina Glazerów wyciągała tanie kredyty z Manchesteru United". Niby nic nielegalnego nie zrobili, ale kibice United pewnie woleliby już ruskiego oligarchę lub naftowego szejka niż amerykańskiego biznesmena. Byli koloniści nie przestają mścić się na dawnej metropolii
.
- Winner
- Juventino
http://www.manusite.pl/?co=aktualnosci&id=33644 Absurdalna kasa od sponsora, ok 45 mln funtów rocznie. A niedawno GM był na skraju bankructwa :shock:
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
No przecież piszą, że zwolnili odpowiedzialnego za to kolesia.Winner pisze:http://www.manusite.pl/?co=aktualnosci&id=33644 Absurdalna kasa od sponsora, ok 45 mln funtów rocznie. A niedawno GM był na skraju bankructwa :shock:
Jeżeli GM nie planuje wielkiej ofensywy w Europie to to kompletnie nie ma sensu. W USA 15 osób wie to co Manchester United.
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Chevrolet nie tyle planuje co realizuje wielka ofensywe na caly swiat. Od dluzszego czasu notuje rekordy sprzedazy, chociaz akurat Europa to dla marki nadal najmniejszy rynek.
Co ciekawe najwieksze zarzuty pod adresem GM to byl do tej pory fakt, ze trwonili pieniadze w kazdy mozliwy spsoob, firma byla fatalnie zarzadzana... i to tyczy sie rowniez marketingu
.
Co ciekawe najwieksze zarzuty pod adresem GM to byl do tej pory fakt, ze trwonili pieniadze w kazdy mozliwy spsoob, firma byla fatalnie zarzadzana... i to tyczy sie rowniez marketingu
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
No i już za mniej niż cztery godziny startuje nowy sezon Premier League. Kto jaki mecz dziś ogląda? Ja chyba wybiorę pierwsze spojrzenie na Liverpool Rodgersa grający na wyjeździe z WBA. Jestem ciekaw czy ten trener naprawdę sprawi, że The Reds będą grali angielską wersję "tiki taki" i jak w tym wszystkim będzie wyglądał Joe Allen.
Ktoś orientuje się jakie szanse na pierwszy skład ma Borini?
Co do rozstrzygnięć na szczycie to Ameryki nie odkryję, pisząc że City z reaktywowanym Tevezem i całą resztą jest głównym faworytem. Kagawa i Van Persie nie są dla mnie piłkarzami klasy mistrzowskiej dlatego myślę, że jeszcze Chelsea może przegonić Diabłów.
Arsenal zapewne tradycyjnie w pewnym momencie będzie miał nawet widoki na mistrzostwo ale ostatecznie skończy się na 4 miejscu.
Ktoś orientuje się jakie szanse na pierwszy skład ma Borini?
Co do rozstrzygnięć na szczycie to Ameryki nie odkryję, pisząc że City z reaktywowanym Tevezem i całą resztą jest głównym faworytem. Kagawa i Van Persie nie są dla mnie piłkarzami klasy mistrzowskiej dlatego myślę, że jeszcze Chelsea może przegonić Diabłów.
Arsenal zapewne tradycyjnie w pewnym momencie będzie miał nawet widoki na mistrzostwo ale ostatecznie skończy się na 4 miejscu.
- bendzamin
- Redaktor
Tez chetnie zobacze nowy Liverpool. Na polskiej stronie ich kibicow panuje spory optymizm przed tym sezonem. Jesli chodzi o Boriniego, to wydaje mi sie, ze powinien wystapic, razem z Suarezem i Downingiem w ataku. W LE zaczal oba mecze od poczatku i na razie jest raczej pierwszym wyborem ich trenera na pozycji '9'.
O 18.30 jeszcze sie szykuje ciekawe spotkanie Newcastle - Tottenham. Sroki utrzymaly swoja czarnoskora sile w ataku i wzmocnili sie Anita z Ajaxu, a Spursi maja za to biede w napadzie.
A, tego. Bosingwa w QPR, a do Chelsea ma przejsc Azpilicueta z OM.
E: Peszko zaczal swoja przygode z zapleczem PL na lawce.
O 18.30 jeszcze sie szykuje ciekawe spotkanie Newcastle - Tottenham. Sroki utrzymaly swoja czarnoskora sile w ataku i wzmocnili sie Anita z Ajaxu, a Spursi maja za to biede w napadzie.
A, tego. Bosingwa w QPR, a do Chelsea ma przejsc Azpilicueta z OM.
E: Peszko zaczal swoja przygode z zapleczem PL na lawce.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
No i jestem zadowolony. Zobaczyłem drużynę, która walczy, jest wybiegana a jednocześnie potrafi bez problemu wymienić kilka podań w ładnej akcji ofensywnej. Będę trzymał kciuki za kolejne wyniki WBA.
Nad Liverpoolem lepiej się nie znęcać. Przypominał dziś Juventus Del Neriego w swoich najgorszych meczach. Gdybym oglądał mecz z jakimś kibicem The Reds obok to chyba bym go mocno przytulił po końcowym gwizdku.
Ten murzynek z WBA Mulumbu robił co chciał z Gerrardem, Allenem i Lucasem a to piłkarz przypominający nieco lepszą wersję Mudingayia.
Długa droga przed Rodgersem ale przynajmniej nigdy nie będzie szedł sam.
Nad Liverpoolem lepiej się nie znęcać. Przypominał dziś Juventus Del Neriego w swoich najgorszych meczach. Gdybym oglądał mecz z jakimś kibicem The Reds obok to chyba bym go mocno przytulił po końcowym gwizdku.
Ten murzynek z WBA Mulumbu robił co chciał z Gerrardem, Allenem i Lucasem a to piłkarz przypominający nieco lepszą wersję Mudingayia.
Długa droga przed Rodgersem ale przynajmniej nigdy nie będzie szedł sam.
- pan Zambrotta
- Juventino
:roll: zanim to zrobisz, to weź solidny rozbieg i walnij baranka w ścianę.Ouh_yeah pisze:Gdybym oglądał mecz z jakimś kibicem The Reds obok to chyba bym go mocno przytulił po końcowym gwizdku.
Szkoda, że long nie trafił karnego, powieźliby animalsów czwórką do jaja.
Arsenal :lol:
- M.R.
- Juventino
A jeszcze dziś pozbyli się ostatniego gracza klasy światowej który coś wnosił w ofensywie na rzecz Barcelony za śmieszne pieniądze. Niech ta drużyna w końcu nie zakwalifikuję się do Ligi Mistrzów to może ktoś tam przejrzy na oczy.pan Zambrotta pisze:Arsenal :lol:
"Miarą człowieka jest umiejętność zacentrowania. Zbudować dom, zasadzić drzewo czy spłodzić syna potrafi dziś każdy, ale tylko prawdziwy mężczyzna precyzyjnie dośrodkuje w pełnym biegu." Trener Piechniczek
- joy
- Katalończyk
Wiem że to bezczelne ale jakby Vermaelen dobrze grał w nadchodzącym sezonie to Barca mogłaby go za rok ściągnąć za jakieś 20 baniek. Tym bardziej że dostał opaskę a to dobry omen 
A już zupełnie na poważnie tutaj jest news sprzed ponad 4 lat:
kanonierzy.com/shownews_id-7685_Wenger-o-finansach-w-pilce-noznej---.shtml
Wenger mówi tam:
"- Strategia klubu to sprzedawać co roku graczy i kupować niedrogich piłkarzy. - powiedział dla News of the World. "
Czyli sprawdza się to o czym pisałem w innym temacie, że włodarze nie myślą teraz o sukcesach klubu a jak najwięcej zarobić.

A już zupełnie na poważnie tutaj jest news sprzed ponad 4 lat:
kanonierzy.com/shownews_id-7685_Wenger-o-finansach-w-pilce-noznej---.shtml
Wenger mówi tam:
"- Strategia klubu to sprzedawać co roku graczy i kupować niedrogich piłkarzy. - powiedział dla News of the World. "
Czyli sprawdza się to o czym pisałem w innym temacie, że włodarze nie myślą teraz o sukcesach klubu a jak najwięcej zarobić.
- wagner
- Juventino
mam nadzieję że wzrok mnie nie myli i Manchester United w meczu z Evertonem wyszedł z jakimś fikuśnym zestawieniu w formacji obronnej
czy ktoś ma może jakieś info czy Carrick i Valencia wcześniej tak grali u Fergusona ? 

- Pan Mietek
- Juventino
Zgadza się. Carrick nie raz grywał na stoperze.Dante93 pisze:Valencia na boku obrony grał napewno, co do Carricka to pewności nie mam, ale raczej papiery ku grze w bloku defensywnym jakieś tam ma bo to w końcu defensywny pomocnik.
Bardzo solidny mecz wczoraj. Jestem pod ogromnym wrażeniem gry Fellainiego - przypomina mi trochę Vidala

Co do Liverpoolu - nie zapominajmy, że są w przebudowie. Ja bym ich jeszcze nie skreślał, szczególnie, że ma do nich dołączyć mój ulubieniec Clint Dempsey