Mecze Juve w TV

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
F-azan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2012, 16:05

panowie mam pytanie czy jak bym kupił taki pakiet bedę miał mecze Serie A?
http://www.tvcorner.com/product_info.ph ... ts_id/1017

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2012, 17:42

F-azan pisze:panowie mam pytanie czy jak bym kupił taki pakiet bedę miał mecze Serie A?
Ponad 1400 zł :D haha, lepiej iść do baru oglądać mecz i się nawalić i starczy Ci kasy na 3 sezony. Ja czekam na cyfrę a jak nie to streaming. Lepiej zainwestować w szybkiego neta to i linki HD polecą elegancko.

AdiZ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2012, 18:05

F-azan pisze:panowie mam pytanie czy jak bym kupił taki pakiet bedę miał mecze Serie A?
Pakiet Sky Calcio to wszystkie spotkania pokazywane przez Sky. Wiec tak.
Przestrzegam przed pakietem Sky Sport (tam pokazują 1 bądz 2 ale to spotkania z topki derby etc reszta na calcio). http://www.tvcorner.com/product_info.ph ... cts_id/403
50 euro taniej bo bez dekodera...

Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2012, 22:40

No ale zdaje sie w pakiecie pt. Sport masz ligi zagraniczne i puchary europejskie.

F-azan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2012, 10:12

mnie tylko chodzi o Serie A nic wiecej resztę lig mam z Cyfry

AdiZ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2012, 11:00

Pluto pisze:No ale zdaje sie w pakiecie pt. Sport masz ligi zagraniczne i puchary europejskie.
W "Calcio" też się się one znajdują. Tylko jak pisałem "Sport" pokazuje 1 spotkanie ToP i reszta leci na Calcio. Sport pokazuje też inne dyscypliny sportowe. Jak ktoś chce Serie A to pakiet "Calcio"

jarek88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2012, 12:33

Czy na jakimś kanale FTA z satelity jest przegląd każdej kolejki Serie A (skróty)?

Geronimo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2012, 13:33

Dzisiaj ponoć ma pojawić się info na temat serie a na cyfrze.

filippo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2012, 15:29

Najbardziej denerwujące jest to, że liga francuska zostaje, a włoska ma wylecieć. Liga francuska jest zdecydowanie nudniejsza, ja żadnego meczu ligi francuskiej nie obejrzałem nigdy choć c+ mam już baardzo długo. Po prostu nie ma co oglądać. Jak tam mistrzem może zostać drużyna, która za 2 sezony może zlecieć z ligi, to to rozumie się samo przez się. A sukcesy w Euro pucharach? Kiedy to było.... No kiedy? APOEL leje Lyon. Takie czasy.

W Serie A jest pełno hitowych meczów z udziałem Romy Lazio Juve Milanu Interu Napoli....

No ale po co ja to mówie, jak wszyscy to widzą i wiedzą. C+ to francuska telewizja i dlatego tak jest

Łoles

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2012, 15:34

filippo pisze:Najbardziej denerwujące jest to, że liga francuska zostaje, a włoska ma wylecieć. Liga francuska jest zdecydowanie nudniejsza, ja żadnego meczu ligi francuskiej nie obejrzałem nigdy choć c+ mam już baardzo długo. Po prostu nie ma co oglądać. Jak tam mistrzem może zostać drużyna, która za 2 sezony może zlecieć z ligi, to to rozumie się samo przez się. A sukcesy w Euro pucharach? Kiedy to było.... No kiedy? APOEL leje Lyon. Takie czasy.

W Serie A jest pełno hitowych meczów z udziałem Romy Lazio Juve Milanu Interu Napoli....

No ale po co ja to mówie, jak wszyscy to widzą i wiedzą. C+ to francuska telewizja i dlatego tak jest
Ja kiedyś oglądałem jeden mecz lig Ę i był tak pasjonujący że zapamiętałem z niego tylko to że wygrało PSG 1:0 ale za cholere nie pamiętam z kim - mam tylko przebłyski że tamci mieli zielone stroje.

Choć dzieje się tak dlatego że PSG szasta kasa na lewo i prawo kupując kogo popadnie byle drogo- stąd też ligĘ będzie w c+ a seire a nie.
Tam jest teraz wielka kasa i podjaranie że wydając miliony można od ręki wygrac wszystko a tak poza tym ligĘ to żabojady podobnie jak całe c+ i ot cała tajemnica.

"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2012, 15:54

Na tę chwilę c+ nie ma Serie A ani Ligue 1. Wystarczy poczytać ich forum i fan page. Info o Serie a miało być dzisiaj ale na razie nic nie ma natomiast wieści o lidze francuskiej będą dopiero w czwartek(a liga rusza w piątek). Teraz c+ nie ma tak łatwo bo prawa nie ma c+ Francja a al jazeera.
Edit: Łoles Ja pisałem ogólnie nie odnosiłem się bezpośrednio do twojego posta.
Ostatnio zmieniony 08 sierpnia 2012, 16:09 przez Winner, łącznie zmieniany 1 raz.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
Łoles

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2012, 16:01

Napisałem że ligĘ będzie a nie jest w c+, gdzieś to czytałem właśnie że mając do wyboru ligi francuska i włoską c+ będzie wolał kupić rodzima ligę miast włoskiej- tylko gdzie ja to czytałem :think: jak sobie przypomnę albo znajdę to dorzucę źródło.

"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 184 razy

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2012, 23:29

Oficjalnie - SERIE A już nie będzie na C+...kompromitacja i <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> tej stacji...dobrze, że umowę mam do końca października bo kilka lat temu podpisałem umowę ze względu na Juve... :(

Obrazek
Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2012, 23:40

Czas na konkrety z tymi kartami Sky a c+ karny... jeż miedzy pośladki.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 184 razy

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2012, 23:43

Dokładnie...czas na konkrety bo póki co, to co piszą tutaj koledzy to dla mnie czarna magia :angry:

Obrazek
ODPOWIEDZ