To prawda. Mam nadzieję, że to nie wpłynie źle na zespół.rosomak pisze:Wlasnie pokazali mine Conte,facet jest zalamany, pozabijalbym tych carobiio i palazzich, facet robi co sie da zeby ten zespol odbudowac i te swinie jedne robia rzeczy poprostu niepojete, widac bylo naprawde u tego goscia zalamanie na twarzy, caly mecz.
Chcę ten superpuchar za tydzień, fajnie wkomponuje się w Muzeum Juve na stadionie.
Kurczę oglądałem praktycznie 75 minut meczu, a dopiero przy zmianie zorientowałem się, że grał deCeglie.
Jakoś dzisiaj bez błysku, podobnie jak z Lizboną.
Na pewno dobrze Gio, Asa i Storari, obroną niby szcześliwie, ale niepewnie. Pirlo miał momenty.
Mam nadzieję, że z MAtrim będzie podobonie jak z Krasiciem - strzelił dwie bramki i odejdzie. Nie, nawet dzisiaj udowodnił, że nas nie zbawi, podobnie jak Quag.
Zdecydowanie na NApoli potrzebujmy GIO i mirasa. I chciałbym obronę z DeCeglie - Lichy (znów pokazuje zaangażowanie, wiarę )- Bonuca i pewnie Lucio, ale niech będzie.
Ważne, żeby nasza pomoc grała z jajem, bo dzisiaj tak bardzo niemrawo.

A jak chłopak wiosne miał słabą to najlepiej gadać że to poziom Udinese, co najlepsze 3 drużyny ubiegłego sezonu i ekipy, która zawsze słynie z dobrych atakujących. :lol: