Sparing (04.08.12): JUVENTUS 2-0 Malaga
- Buzol
- Juventino

Padoin.wankej pisze:Hoho, to ładnie ze strony Matriego, a kto mu podawał?
A co do transmisji polecam na bet-at-home, małe okno ale po angielsku i stabilna.
Nie gramy jak Juve, ale my nigdy w sprach nie graliśmy ja Juve. Pamiętacie zeszły pre-seazon? Tragedia była.
- Piotr Juvefan
- Juventino

Dla biało-czarnych każdy głupi moze znaleźć transmisje ze stronki,mi chodzi o transmije na programie sopcast bądź veetle tu już jest trudniejroyal'ek pisze:Dla zielonych, najlepsza jakość jaka jest w sieci!!! http://ninjastreams.org/

- Piotr Juvefan
- Juventino

wiem musze sie tym zadowolić co 3 sekundy mi tnie na 3 sekundy;d nawet głupie youtube mi zacina...coś tu nie gra;p

- Skibil
- Redaktor

Co prawda nie oglądam od początku, ale tak się zastanawiam... Czy rzeczywiście Armero jest nam potrzebny, patrząc na to, co prezentuje Asa? 
Btw. Malaga wdzianka jak Pescara.
Btw. Malaga wdzianka jak Pescara.
Ostatnio zmieniony 04 sierpnia 2012, 21:31 przez Skibil, łącznie zmieniany 1 raz.
- Robaku
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
Fajnie, że jest ktoś kto oprócz Pirło wykona jakiś rzut wolny, rożny czy karny.
Tak gratuluje wszystkim, którzy mówili, że Gio się łatwo przewraca i łatwo zabrać mu piłke - dzisiaj szczególnie to widać.
Wszystko wygląda mniej więcej ok, Poza tym, że obrona niepewna - czekam na obrone Lichy- bonuc - Lucio - DeCeglie za tydzien z Napoli.
Jest "nieprzewracalny" bez faulu.
I powrot Mirasa, cholera chciałbym zobaczyc Pazziniego zamiast Quaga bo on niestety juz do siebie nie wróci.
Tak gratuluje wszystkim, którzy mówili, że Gio się łatwo przewraca i łatwo zabrać mu piłke - dzisiaj szczególnie to widać.
Wszystko wygląda mniej więcej ok, Poza tym, że obrona niepewna - czekam na obrone Lichy- bonuc - Lucio - DeCeglie za tydzien z Napoli.
Jest "nieprzewracalny" bez faulu.
I powrot Mirasa, cholera chciałbym zobaczyc Pazziniego zamiast Quaga bo on niestety juz do siebie nie wróci.
Ostatnio zmieniony 04 sierpnia 2012, 21:59 przez Robaku, łącznie zmieniany 1 raz.
- fazzi
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
hmmm....MaxFromJam_89 pisze:Przede wszystkim póki co nie gramy jak Juventus! Co się stało z krótkimi podaniami i utrzymaniem się przy piłce?! Gdzie jest gra z klepki mimo pressingu rywala? Tylko długa piłka do przodu, wyjazd byle dalej...

Ostatnio zmieniony 04 sierpnia 2012, 21:35 przez fazzi, łącznie zmieniany 1 raz.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- J-d-U-o-V-m-E-inik
- Juventino

- Kruczenzo
- Juventino

Ja wlasnie mam odmienne zdanie do gry Asamoaha,widac ze to nie jego pozycja a wrzutki gorsze od Ashtona. Przy tej groznej wrzutce to on nie upilnowal go glowkowal.
Vidal tragedia,chyba najsłabszy na boisku, obrona niezbyt pewnie. Na plus Marchisio i Padoin, Matri wazne ze strzelil,ta setke przemilcze
btw. pamietam czasy ze pol forum chcialo sie pokroic zeby Joaquin do nas trafil chociazby za 30 mln euro
Vidal tragedia,chyba najsłabszy na boisku, obrona niezbyt pewnie. Na plus Marchisio i Padoin, Matri wazne ze strzelil,ta setke przemilcze
btw. pamietam czasy ze pol forum chcialo sie pokroic zeby Joaquin do nas trafil chociazby za 30 mln euro