Premier League

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 22:25

kouba pisze:w Jego wieku to jest może paru zawodników lepszych na świecie :!: On jest naprawde wielkim juz piłkarzem, może jeszcze nie osiągnął nic w futbolu (z pucharów) ale w niedługim czasie osiągnie :!: Ja bym chciał, żeby taki zawodnik został sprowadzony do Juve :!:
Właśnie zapomniałem tego uwzgędnić.

Taki piłkarz to prawdziwy skarb w drużynie tylko szkoda że w drużynie MU.

Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 23:08

Po tym co usłyszaem i nei tylko ale ogólnei wydaje mi sie że krytycy to najgłupsi ludzie świata

Zawsze Wierni ! ! !
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 23:14

Jak im coś nie pasuje, to ja bardzo chętnie bym go widział w JUVE. Chłopak ma 18 lat i jak nabierze doświadczenia to będzie najlepszym skrzydłowym na świecie.

Nunez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2003, 23:54

Holender Ruud van Nistelrooy jest piłkarzem wyjątkowym. Wie o tym każdy kibic piłkarski. Zrozumiałe zatem, że interesują się nim największe kluby piłkarsie na świecie w tym Real Madryt. Sir Alex Ferguson mówi jednak, że jego "ulubione dziecko" nie jest na sprzedaż. Wystarczy, że Real odebrał MU już Beckhama, a nad odejściem do Interu Mediolan zastanawia się Walijczyk Ryan Giggs. Transfer Becksa do Realu jest tematem tabu na Old Trafford. Nieoficjalnie wiadomo, że jego stosunki ze szkockim menadżerem MU nie były najlepsze. Dodatkowym ciosem byłoby zatem dla Fergusona strata kolejnego najlepszego piłkarza. Zazdrości on Realowi, że to właśnie w jego szeregach chcą grać wszystkie piłkarskie gwiazdy. Real, Juve i MU zdominowały ostatnio Ligę Mistrzów, ostatnio doszedł Milan - mówi Ferguson. Jednakże Milan jego zdaniem różni się od Realu jedną ważną rzeczą. Królewscy strzelają mnóstwo goli, a Milan najlepiej koncentruje się nad tym aby żadnego nie stracić.

Panie Moggi jak panu zal kasy to my mozemy sie zlozyc(jako kibice juve)na transfer jakiegos obroncy typu..Lucio lub Mexes bo z ta to daleko nie zajdziemy.....
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2003, 18:38

Ferguson ma trochę racji bo Milan ma strzelone zaledwie 4 bramki a stracili 3, ja trzyama stronę Fregusona bo go bardzo lubię choć Machesteru bardzo nie lubię.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2003, 18:44

ADAMJUVENTUSPL pisze:Ferguson ma trochę racji bo Milan ma strzelone zaledwie 4 bramki a stracili 3, ja trzyama stronę Fregusona bo go bardzo lubię choć Machesteru bardzo nie lubię.
dokładnie. manchesteru nienawidze ale Fergusona lubie:):). Bardzo chce rewanżu na manchesterze bo mi kumpel nie daje spokoju ( fan manchesteru). zawsze gdy chce coś powiedzieć na manchester to wiem że on może powiedzieć jedno - ,, ale przegraliście 3 razy z nami w tym roku". Ech.

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2003, 21:27

Zgadzam sie z Fergusonem!!!

Miał razcję mówiąc że Milan gra bardziej defensywnie!!!
Tylko Inzagfi i Shewczenko umieją strzelać bramki!!

Desperado---ALEX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2003, 14:14

Ja tazke sie zgadzam z Fergusonem :!: Milan zabardzo gra defensywnie ale maja na ataku dobrego Szewczenke i to ich ratuje :evil:

booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2003, 14:35

Zgadzam się z Fergusonem... Milan rzeczywiście gra defensywną piłkę. Z tego co mi wiadomo w ostatnich 6 meczach LM zdobyli tylko 4 bramki (choć mogę się mylić)

★ ★ ★
Roberto!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2003, 14:40

Ja tez lubie Fergusona za to, że kopnął w buta który trafił Beckhama :twisted: :twisted: :twisted: A jeśli o jego wypowiedz na temat milanu to tez się z tym zgadzam, jak narazie to ta gra nie jest widowiskowa, ale daje Milanowi punkty :evil: :evil: :evil:

JUVE zawsze będzie numero uno !!!
Roberto!
Baszka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2003, 14:58

Faktem jest, ze Ruud van Nistelrooy jest swietnym pilkarzem i odejscie takiego zawodnika jest strata ogromna. Ale czy Ferguson nie przesadza zabroniajac Holendrowi wyjazdu do Szwajcarii na mecz: "Ronaldo i przyjaciele" oraz "Zidane i przyjaciele"? Cytat: "Ferguson obawia się, że Holender mógłby w Bazylei podjąć negocjacje z działaczami Realu Madryt, którzy wykazują poważne zainteresowanie napastnikiem MU." Hmmm, tu przypomina mi sie sprawa dot. szpiegowania Beckhama i jego zony, zlecona podobno przez Fergusona. Kurcze, moze sie nie znam, ale czy tak powinny wygladac relacje trener-pilkarz w klubie?

Kiedy już rozszyfrujesz kim są Oni, nie musisz już wydawać na psychiatrę.
Baszka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2003, 15:00

Zrodlo powyzszego cytatu to sport.onet.pl

Kiedy już rozszyfrujesz kim są Oni, nie musisz już wydawać na psychiatrę.
Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2003, 15:10

JA tez nie lubie Mu, ale Lubie ,,Ferdka" bo to dobry przyjaciel Lippiego. Dał nam na finaał w Lm super warunki u siebie :)

Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2003, 15:14

nie taki głupi ten Ferguson na jakiego wygląda ;). BTW mądrze mówi, tylko nie zgadzam się z tym co pisze fan Beksy o s-Realu.

Obrazek
Michał Wachacki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2003, 15:26

Ja także zgadzam się z Fergusonem. Milan gra wspaniale w obronie

!!! TYLKO JUVENTUS W MYM SERCU !!!
ODPOWIEDZ