Sparing (28.07): Hertha Berlin 0-2 JUVENTUS [DPL na meczu!!]
- jakku1
- Juventino
A moim zdaniem Lucio wcale tak zle nie gra. Gra mometami dobrze, mial pare fajnych interwencji, ale tez trzeba przyzac, ze kilka razy mogl sie zachowac troche lepiej (raz kompletnie nie wyczul tempa akcji Herthy i minal sie z pilka). Masi poprawnie. Vidal oprocz dwoch, trzech ciekawych zagran i asysty, raczej srednio. Asamoah bardziej aktywny, ale tez czesciej traci pilke, niz Chilijczyk.
Podoba mi sie nawet Matri dzisiaj, zdobyl gola, kilka razy fajnie sie zachowal z boku pola karnego, cos tam gra. Quag za to wyglada fatalnie ; / Aha, Marrone dwie przewspaniale pilki do napastnikow. Dobra polowka tego chlopaka. Jako druzynie, brakuje nam plynnosci, szybkosci i dynamiki. No ale nie ma sie co dziwic, mamy lipiec ; )
Podoba mi sie nawet Matri dzisiaj, zdobyl gola, kilka razy fajnie sie zachowal z boku pola karnego, cos tam gra. Quag za to wyglada fatalnie ; / Aha, Marrone dwie przewspaniale pilki do napastnikow. Dobra polowka tego chlopaka. Jako druzynie, brakuje nam plynnosci, szybkosci i dynamiki. No ale nie ma sie co dziwic, mamy lipiec ; )
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- roccoco23r
- Juventino
Q jest 5 metrów przed obrońcami i piłki nie potrafi przyjąć. Niech go ruskie biorą w cholere, bo my potrzebujemy kasę na piłkarzy z prawdziwego zdarzenia, a nie chłopów i przebierańców.
- Wojtek
- Juventino
Już miałem nadzieje że Lucio wyleci na jakiś czas z powodu kontuzji a tu nic
Padoin - fenomenem jest grać dla takiego klubu z takimi umiejętnościami. On sie nadaje na beniaminka Serie A co najwyżej. Po I połowie sam niewiem kto jest większym drewniakiem z FQ czy Matri
Asa,Vidal i Storari na +.
Mecz nudny i słaby, Hertha lepsza i powinna wygrywać ale cóż taka jest piłka
Słabo to wygląda no ale czego się spodziewać po rezerwowych : P

Mecz nudny i słaby, Hertha lepsza i powinna wygrywać ale cóż taka jest piłka
- pakman
- Juventino
Tak to jest jak gra rezerwowy sklad
czego sie spodziewacie teraz ? Wlaczcie sobie Eurosport i poogladajcie jednym okiem mecz drugim kolarstwo
Quaq nawet z 2-ligowcami sobie nie radzi 

"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
- Vimes
- Juventino
Kilka wcześniejszych meczów bez Pirlo? Ile ich było? W poprzednim sezonie Pirlo zagrał w 37 na 38 w Serie A i w 4 na 5 w Pucharze Włoch. W tym sezonie bez Pirlo były tylko sparing z Aygreville i Trofeo TIM oraz dzisiejszy mecz.Lemiux pisze:Miałem namysli ten i kilka innych wcześniejszych meczy.szczypek pisze:10 minuta gry meczu sparingowego, w którym gramy mocno przeciętnym składem (może dwóch-trzech z wyjściowej jedenastki). Człowieku ogarnij się.Lemiux pisze:boję się że tak będzie wyglądała nasza gra bez pirlo....
Vidal cały czas trzyma poziom i coraz bardziej go lubię. Ładna asysta do Matriego. Lucio gola nie zawalił, ale jak na doświadczonego stopera wygląda wyjątkowo niepewnie.
- Sorek21
- Juventino
Trzeba było dać tego młodego murzynka i zagrać normalnie 4-3-3 a nie kombinować z 3-5-2 mając na boisku skład do 4-3-1-2 . Taki Stefan napewno by coś pokazał z przodu a tak to udaje trzeciego stopera. Nadal zaskakuje Masi.Powinien zostać w kadrze na ten sezon.Najgorzej wypada Qauag. Mimo całej sympatii do niego trzeba go sprzedać.Ostatnio dobrze grał przed kontuzją czyli prawie 2 lata temu niestety.
- mateo369
- Juventino
skąd się biorą tacy ludzie... ręce opadają :doh:Wojtek pisze:Już miałem nadzieje że Lucio wyleci na jakiś czas z powodu kontuzji a tu nic![]()
To tylko sparing, gramy głębokimi rezerwami więc nie ma się co rozpisywać nad naszą grą bo co jak co ale tak to ona na pewno wyglądać nie będzie gdy zagramy podstawową jedenastką.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Juvefanatp
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Tak to jest rezerwowy skład, na ale chyba nawet w rezerwie powinniśmy być chociaż równi drugoligowemu zespołowi z Niemiec. Słabo wygląda pomoc ogółem, dużo strat, niedokładności. Marrone vice-Pirlo nie bierze na siebie nic gry, kryje się za napastnikami Berlińczyków a jak już ma piłkę to podaje do najbliższego kolegi którymi zazwyczaj są Asa albo Vidal. Co prawda jedną/dwie ładne piły puścił, no ale Marchisio też często ma ładne zagrania ale to nie czyni z niego rozgrywającego. Ja bym spróbował Arturo na pozycji Pirlo, tak jak w meczu z Milanem gdzie zaprezentował się zacnie. Matri nawet nieźle, Q lepiej przemilczeć.
- _Piotrek_
- Juventino
Pozwólcie, że się chwilę zastanowie i Was zrozumiem. Chcielibyście kontuzji Lucio w sytaucji, kiedy Chiellini i Caceres cierpią na urazy, a Bonucci może zostać zawieszony na 3 lata. Tak...
Jest też argument, że wtedy kogoś dokupimy. Świetnie, w końcu budżet mamy z gumy. Kolejny środkowy obrońca to mniejsze szanse na załatanie najważniejszych dziur w kadrze (lewy obrońca i napastnik). No chyba, że sprowadzimy Andreolliego z Chievo za jakieś 3 mln euro. Tego chcecie?
Czy Wy w ogóle kojarzycie kogo my mamy w kadrze? Kto jest kontuzjowany? I kogo nam brakuje?
Co do meczu to strasznie kiepski. Wyróżnić też nie ma kogo.
Jest też argument, że wtedy kogoś dokupimy. Świetnie, w końcu budżet mamy z gumy. Kolejny środkowy obrońca to mniejsze szanse na załatanie najważniejszych dziur w kadrze (lewy obrońca i napastnik). No chyba, że sprowadzimy Andreolliego z Chievo za jakieś 3 mln euro. Tego chcecie?
Czy Wy w ogóle kojarzycie kogo my mamy w kadrze? Kto jest kontuzjowany? I kogo nam brakuje?
Co do meczu to strasznie kiepski. Wyróżnić też nie ma kogo.
- Lato1897
- Juventino
W związku z tym, ze to sparing i to zwycięski nie będę wyciągał jakichś daleko idących wniosków. Jednak po tym co widzę nasuwa się jedno spostrzeżenie.
Tak jak w zeszłym sezonie tak i teraz nie przekonuje mnie to 3-5-2. Dużo lepiej według mnie wypada 4-3-3.
3-5-2 sprawdziło się w 2, może 3 przypadkach a to i tak głównie jeśli chodzi o neutralizowanie ruchów przeciwnika bo w ofensywie to ustawienie jest bezproduktywne. Mam nadzieję (mimo, że jak na razie we wszystkich sparingach nasze ustawienie to 3-5-2 )że Conte zauważy braki tego ustawienia w naszym wykonaniu i nie będzie to jedyna taktyka na ten sezon, a wręcz liczę na to, że będzie to taktyka rezerwowa.
Tak jak w zeszłym sezonie tak i teraz nie przekonuje mnie to 3-5-2. Dużo lepiej według mnie wypada 4-3-3.
3-5-2 sprawdziło się w 2, może 3 przypadkach a to i tak głównie jeśli chodzi o neutralizowanie ruchów przeciwnika bo w ofensywie to ustawienie jest bezproduktywne. Mam nadzieję (mimo, że jak na razie we wszystkich sparingach nasze ustawienie to 3-5-2 )że Conte zauważy braki tego ustawienia w naszym wykonaniu i nie będzie to jedyna taktyka na ten sezon, a wręcz liczę na to, że będzie to taktyka rezerwowa.

- pakman
- Juventino
No no akcja Juve i gol Milosa na zakonczenie meczu
najlepsza akcja meczu 

"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★
- juventussek
- Juventino
Już wiecie dlaczego Masi nie zastąpi Leosia. Co do meczu... piękna akcja w 89 minucie co prawda piłki przy nodze nie utrzyma bo nie ma techniki ale ładnie strzelił Milos.
Ostatnio zmieniony 28 lipca 2012, 17:12 przez juventussek, łącznie zmieniany 2 razy.