Jak radzą sobie byli Juventini
- Łoles
- Juventino
Nie wiem, ale do Diego mam ogromny sentyment.
Elia strzelił? życzę mu jak najlepiej.
Elia strzelił? życzę mu jak najlepiej.
"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- aroninho11
- Juventino
Trezeguet kapitanem River Plate.
- pan Zambrotta
- Juventino
Jorge Andrade, największy pechowiec w historii Juventusu po erze calciopoli, został ojcem po raz trzeci.
Olof Mellberg przeniósł się do Villareal, w miejsce oddanego do Milanu Zapaty.
Olof Mellberg przeniósł się do Villareal, w miejsce oddanego do Milanu Zapaty.
Ostatnio zmieniony 09 sierpnia 2012, 13:35 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 2 razy.
- Simi
- Qualità Juventino
Zawsze jakoś szkoda mi było tego piłkarza, szkoda że miał tak szklane kolana.pan Zambrotta pisze:Jorge Andrade, największy pechowiec w historii Juventusu po erze calciopoli, został ojcem po raz trzeci.
- kosciu88
- Juventino
Ibrahimovic ostatnio strzelil 2 bramki dla PSG i wypowiedzial takie slowa http://www.pilka.pl/ibrahimovic-kazali- ... juventusie
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Qrczak
- Juventino
Dość smieszna wypowiedź ... Nawet jeśli by mu kazali, to czy Ibra by sie zgodził ? On robił co chciał, Mógłby darować sobie takie wypowiedzi.kosciu88 pisze:Ibrahimovic ostatnio strzelil 2 bramki dla PSG i wypowiedzial takie slowa http://www.pilka.pl/ibrahimovic-kazali- ... juventusie
Tak czy siak lubie tego gościa głównie przez aspekty sportowe, ale trzeba przyznać ,że życie też miał ciekawe xd
- Mate.G
- Juventino
Może wyhoduje nowego Pipiego
a szczęście sprawi, że przyjdzie do nas

- pumex
- Juventino
Ranieri się usprawiedliwia: " Trenowałem kilka wielkich klubów, ale zawsze w nieodpowiednim momencie. Byłem tam zbyt wcześnie lub zbyt późno. Nikt nawet nie znał Valencii, kiedy przybyłem do Hiszpanii, Chelsea wyrobiła sobie renomę po dojściu do półfinału Ligi Mistrzów. Trenowałem Juventus, kiedy wyszli z Serie B. To po prostu nie był czas, ani Romy, ani Interu" (źródło: fcinter.pl)
Jaki on jest poszkodowany, myślałby kto :lol: Mieliśmy trenera z takim nastawieniem, nie dziwota, że sobie nie poradził
Jaki on jest poszkodowany, myślałby kto :lol: Mieliśmy trenera z takim nastawieniem, nie dziwota, że sobie nie poradził

- pan Zambrotta
- Juventino
Wujek Claudio jest pocieszny, no to wina klubu że w złym momencie go zatrudnili! Trzeba mu było przyszykować przyjście, zapewnić stateczność finansową, dobrego poprzedniego trenera, transfery. A tak biedak przyszedł na "nie gotowe" i musiał kombinować ile wlezie. Aj bylif in Wujek Kaudio.
Ale żeby nie było (tak 100% serio) - Ranieri był idealny na dwa sezony po powrocie do Serie A. Odbudował drużynę idealnie, zarząd też wyprowadził na prostą sytuację finansową. Mankamentem były transfery secco, który płacił półśrodkom 3-4 mln pensje i oczekiwał gruszek na wierzbie w postaci scudetto i LM. Głównym punktem zwrotnym było postawienie na Ciro Balboę aka "kapitana statku". Od tego czasu wszystko się posypało. Wolałem tap trenera zatrudnić, a był dostępny Hiddink. ehh... stare dzieje.
Ale żeby nie było (tak 100% serio) - Ranieri był idealny na dwa sezony po powrocie do Serie A. Odbudował drużynę idealnie, zarząd też wyprowadził na prostą sytuację finansową. Mankamentem były transfery secco, który płacił półśrodkom 3-4 mln pensje i oczekiwał gruszek na wierzbie w postaci scudetto i LM. Głównym punktem zwrotnym było postawienie na Ciro Balboę aka "kapitana statku". Od tego czasu wszystko się posypało. Wolałem tap trenera zatrudnić, a był dostępny Hiddink. ehh... stare dzieje.
Ostatnio zmieniony 18 sierpnia 2012, 12:47 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 1 raz.
- Donnie
- Juventino
Conte przyszedł do kompletnego burdelu i co?pumex pisze:Ranieri się usprawiedliwia: " Trenowałem kilka wielkich klubów, ale zawsze w nieodpowiednim momencie. Byłem tam zbyt wcześnie lub zbyt późno. Nikt nawet nie znał Valencii, kiedy przybyłem do Hiszpanii, Chelsea wyrobiła sobie renomę po dojściu do półfinału Ligi Mistrzów. Trenowałem Juventus, kiedy wyszli z Serie B. To po prostu nie był czas, ani Romy, ani Interu" (źródło: fcinter.pl)
Claudio to niezły trener, ale tylko tyle. Nie sprawdza się przez dłuższy okres czasu w jednym klubie.
- pumex
- Juventino
Ranieri do flopów transferowych też ponoć dołożył swoje trzy grosze. Molinaro i Poulsen to podobno widzimisię Tinkermanapan Zambrotta pisze:Ranieri był idealny na dwa sezony po powrocie do Serie A. Odbudował drużynę idealnie, zarząd też wyprowadził na prostą sytuację finansową. Mankamentem były transfery secco