Mercato (2012-2014)
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Wybacz Mietson, ale bardzo mnie denerwuje to pisanie tymi literami... naprawdę to za takie pisanie powinny byc stawianie kartek
CO do RvP to nie rozumiem, chcemy zeby do Juve, do Serie A przychodziły gwiazdy, a jak już jest szansa to jak stare panny, aa ten za drogi, a ten za dużo zarabia, a ten ma brzydkie włosy.
Kurde ludzie dzięki temu transferowi - nawet nie chodzi konkretnie o RvP, ale o transfer takiego pokroju - dajemy znac całemu piłkarskiemu światu, że oto jesteśmy, dołączamy do elity, nie jako ubogi krewny ze szrotem z interu, tylko z najlepszym zawodnikiem PL, dajemy znac innym gwiazdom, że do nas warto przyjsc, rozwijamy ligę włoską i uatrakcyjniamy ją a Wy - źle...
Jak chcemy powalczyc w Lidze mistrzów, chcemy zdominowac serie A to właśnie takimi zawodnikami!! a nie destro czy gabi coś tam (wiem są młodzi i co z tego)
Szukamy kogoś na szpicę żeby strzelał bramki - koleś utrzelił w samej lidze 30 ! jeszcze źle?
Co do samego transferu to daje to też znak, że Marotta już wie "jak się poruszac w dorosłej piłce" a taki transfer za 20 - 25 mln bądźmy szczerzy to okazja!! za ramireza z bologny chcą 20 ? a Wy piszecie że za RvP to za dużo?? co wy chcecie za 5 mln go kupic?
Jezeli chodzi o marketing to żadnymi Dzekami, czy Joveticami nie uzyskamy tyle co dzięku RvP, a jeżeli jesteście nawet trochę myślący to wiecie że RvP może się zwrócic z ogromną nadwyżką - nowi kibice, koszulki, sponsorzy, sprzedaz wizerunku, pewnie więcej z praw telewizyjnych - SAME KORZYŚCI !! założę się że suma sumarum, w ciągu 2 pierwszych lat RvP wyjdzie taniej niż Jovetic.
Jeden udany sezon? prawie zawsze strzela parenaście bramek + prawie tyle samo asyst - a co Wy byście chcieli Messiego za 20? Ronaldo za 15?
Za Jovetica 25 to lux cena - który maxymalnie strzelił 14 bramek, ramireza 20 który też ma z 14 i zero doświadczenia, za Vucinica o rok czy dwa młodszego conajmniej klasę goeszego 18 był cud miód i orzeszki z boczkiem
A za RvP 20 to dużo... no nie wytrzymam... padam i kwiczę.
Podsumuję to tak, z większością na ogół się nie zgadzam, ostatnio dowiedziałem się nawet dlaczego - nie na forum, ale nie będę się "lansował" dlaczego mam inny tok myślenia niż większośc - ale w tym momencie to ja już wymiętam... poprostu dla mnie to niepojęte... jak można za takiego piłkarza z takimi sukcesami narzekac i mówic ze 25 mln to dużo ... - za matriego mają podobno 12!! którego bardzo lubię, ale mówienie że jest klasę niżej od RvP to jak wręczenie mu złotej piłki... on jest 2 klasy gorszy - minimum a my mamy zapłacic TYLKO 2 razy więcej,
Za Islę i Asamoah dajemy po 18 mln i każdy fapie jak może piłkarze którzy nic nie osiągnęli..., którzy na 80% idą na ławkę, a Wy go napastniku najwyższej klasy mówicie że 25 to dużo.... przecieram oczy ze zdumienia, szczypę się i cały czas widzę te pierdoły i mega nielogiczne rzeczy.
Tak Virgil, widzę że marketing jest Ci obcy... no trudno... ale na koszulkach ogólnie rzecz mówiąc, a chodzi o wszelkie gadzety związane z klubem i piłkarzem - kluby potrafią zarobic naprawdę bardzo duże pieniądze
CO do RvP to nie rozumiem, chcemy zeby do Juve, do Serie A przychodziły gwiazdy, a jak już jest szansa to jak stare panny, aa ten za drogi, a ten za dużo zarabia, a ten ma brzydkie włosy.
Kurde ludzie dzięki temu transferowi - nawet nie chodzi konkretnie o RvP, ale o transfer takiego pokroju - dajemy znac całemu piłkarskiemu światu, że oto jesteśmy, dołączamy do elity, nie jako ubogi krewny ze szrotem z interu, tylko z najlepszym zawodnikiem PL, dajemy znac innym gwiazdom, że do nas warto przyjsc, rozwijamy ligę włoską i uatrakcyjniamy ją a Wy - źle...
Jak chcemy powalczyc w Lidze mistrzów, chcemy zdominowac serie A to właśnie takimi zawodnikami!! a nie destro czy gabi coś tam (wiem są młodzi i co z tego)
Szukamy kogoś na szpicę żeby strzelał bramki - koleś utrzelił w samej lidze 30 ! jeszcze źle?
Co do samego transferu to daje to też znak, że Marotta już wie "jak się poruszac w dorosłej piłce" a taki transfer za 20 - 25 mln bądźmy szczerzy to okazja!! za ramireza z bologny chcą 20 ? a Wy piszecie że za RvP to za dużo?? co wy chcecie za 5 mln go kupic?
Jezeli chodzi o marketing to żadnymi Dzekami, czy Joveticami nie uzyskamy tyle co dzięku RvP, a jeżeli jesteście nawet trochę myślący to wiecie że RvP może się zwrócic z ogromną nadwyżką - nowi kibice, koszulki, sponsorzy, sprzedaz wizerunku, pewnie więcej z praw telewizyjnych - SAME KORZYŚCI !! założę się że suma sumarum, w ciągu 2 pierwszych lat RvP wyjdzie taniej niż Jovetic.
Jeden udany sezon? prawie zawsze strzela parenaście bramek + prawie tyle samo asyst - a co Wy byście chcieli Messiego za 20? Ronaldo za 15?
Za Jovetica 25 to lux cena - który maxymalnie strzelił 14 bramek, ramireza 20 który też ma z 14 i zero doświadczenia, za Vucinica o rok czy dwa młodszego conajmniej klasę goeszego 18 był cud miód i orzeszki z boczkiem
A za RvP 20 to dużo... no nie wytrzymam... padam i kwiczę.
Podsumuję to tak, z większością na ogół się nie zgadzam, ostatnio dowiedziałem się nawet dlaczego - nie na forum, ale nie będę się "lansował" dlaczego mam inny tok myślenia niż większośc - ale w tym momencie to ja już wymiętam... poprostu dla mnie to niepojęte... jak można za takiego piłkarza z takimi sukcesami narzekac i mówic ze 25 mln to dużo ... - za matriego mają podobno 12!! którego bardzo lubię, ale mówienie że jest klasę niżej od RvP to jak wręczenie mu złotej piłki... on jest 2 klasy gorszy - minimum a my mamy zapłacic TYLKO 2 razy więcej,
Za Islę i Asamoah dajemy po 18 mln i każdy fapie jak może piłkarze którzy nic nie osiągnęli..., którzy na 80% idą na ławkę, a Wy go napastniku najwyższej klasy mówicie że 25 to dużo.... przecieram oczy ze zdumienia, szczypę się i cały czas widzę te pierdoły i mega nielogiczne rzeczy.
Tak Virgil, widzę że marketing jest Ci obcy... no trudno... ale na koszulkach ogólnie rzecz mówiąc, a chodzi o wszelkie gadzety związane z klubem i piłkarzem - kluby potrafią zarobic naprawdę bardzo duże pieniądze
Ostatnio zmieniony 24 lipca 2012, 02:03 przez MishaAveJuve, łącznie zmieniany 2 razy.
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- Virgil
- Juventino
Chciałbym RVP ale pewnie się skończy jak z Aguero a te plotki o porozumieniu to 100% kaczka dziennikarska, gdyż już chyba zostały zdemontowane (chociaż mam nadzieję, że się mylę i zupełnie nie rozumiem jakichkolwiek malkontentów)
Misha czy nadal wierzysz w ten bajer , że transfery zwracają się w koszulkach :rotfl:
Chociaż ja akurat jestem wielkim zwolennikiem RVP, on od razu z miejsca mając w składzie jeszcze Vucinica i Giovinco powoduje, że nasz atak jest klasy światowej.
Nie rozumiem problemu z pensją, ograniczyliśmy mocno budżet na pensje ostatnimi czasy, więc myślę że nas na to stać. A konflikty w drużynie ? Nie sądzę, był już wywiad z Quagliarella na ten temat i myślę że większość drużyny tak sądzi, zresztą kto ma się burzyć ? Buffon raczej, nie , on to będzie skakał na uszach jak się dowie że RVP przychodzi. Zresztą kto jak kto ale Conte to ogarnie. RVP tak czy inaczej, więcej niż 7 od nas nie dostanie.
Misha czy nadal wierzysz w ten bajer , że transfery zwracają się w koszulkach :rotfl:
Chociaż ja akurat jestem wielkim zwolennikiem RVP, on od razu z miejsca mając w składzie jeszcze Vucinica i Giovinco powoduje, że nasz atak jest klasy światowej.
Nie rozumiem problemu z pensją, ograniczyliśmy mocno budżet na pensje ostatnimi czasy, więc myślę że nas na to stać. A konflikty w drużynie ? Nie sądzę, był już wywiad z Quagliarella na ten temat i myślę że większość drużyny tak sądzi, zresztą kto ma się burzyć ? Buffon raczej, nie , on to będzie skakał na uszach jak się dowie że RVP przychodzi. Zresztą kto jak kto ale Conte to ogarnie. RVP tak czy inaczej, więcej niż 7 od nas nie dostanie.
Ostatnio zmieniony 24 lipca 2012, 02:05 przez Virgil, łącznie zmieniany 2 razy.
- Buzol
- Juventino
Sezon 10/11: LIGA
Występów - 25
Minut na boisku - 1769 - 19,5 meczu
Bramek - 18
Asyst - 7
Słabo? Nie wydaje mi się
Sezon 09/10: LIGA
Mało występów z powodu kontuzji nie przeszkodziło mu w 16 meczach walnąć 9 bramek i zanotować 7 asyst.
Więc nie uważam jakoby Van Persi miał tylko jeden udany sezon.
Występów - 25
Minut na boisku - 1769 - 19,5 meczu
Bramek - 18
Asyst - 7
Słabo? Nie wydaje mi się
Sezon 09/10: LIGA
Mało występów z powodu kontuzji nie przeszkodziło mu w 16 meczach walnąć 9 bramek i zanotować 7 asyst.
Więc nie uważam jakoby Van Persi miał tylko jeden udany sezon.
- bendzamin
- Redaktor
Poprzedni sezon van Persie mial fenomenalny, ale jeszcze wczesniejszy - bardzo dobry. W 33 meczach dla Arsenalu strzelil 22 gole i mial 7 asyst. W samej Premier League - 25 meczow, 18 goli, 7 asyst. Udzial w srednio jednym golu na spotkanie tez robi wrazenie, prawda? Patrzac na poprzednie sezony trzeba pamietac, ze Holender nie od poczatku gral w Arsenalu jako wysuniety napastnik, wczesniej gral jako '10' lub gdzies na skrzydle. Z tego wzgledu, co juz ktos wyzej wspomnial, ma zapisanych bardzo duzo asyst.Castiel pisze: Robin to niezły piłkarz, a miniony sezon był jego pierwszym tak dobrym w karierze, a wy traktujecie go prawie jak Zidanea który pewnie nawet i teraz byłby wzmocnieniem każdej drużyny. Robin jest wart 20 mln tu nie ma dyskusji, ale kończy mu się kontrakt za rok...
Gdyby Robin miał w premier legue takich sezonów jak ostatni 2-3 to nie ma dyskusji brać za każde pieniądze, ale jak na taką gwiazde jaką go tu traktujecie to sami przyznacie, że z tym fenomenem dosyć późno wystrzelił.
Zgodze sie, dycha to za duzo, ale 6? Gosc przychodzilby do nas jako niekwestionowana gwiazda i byloby to jedno z najglosniejszych nazwisk w lidze. Ja nie wybrzydzalbym nawet, gdyby dostal te 7 czy nawet 8 milionow przy, powiedzmy 3-letnim kontrakcie.Castiel pisze:miałby zarabiać minimum 6 mln które mi się wydają bardzo duże, a już nie mówie o kwotach w okolicach 10.
Aha, Agresti twierdzi, ze moze dojsc do wymiany Pazzini <-> Quagliarella. Nie mialbym nic przeciwko, Fabio chyba nic wiecej nie jest w stanie Juventusowi dac

Kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana. Wklad Pepe (1.2 mln) czy Giaccheriniego (0.8 mln) tez byl w tym sezonie o wiele wiekszy niz na przyklad Quagliarelli (2 mln) czy Krasicia (1.8 mln), tak to w pilce po prostu jest.Castiel pisze:Tutaj jest ryzyko bo nie jest powiedziane, że z miejsca stanie się naszym zbawicielem. Nasi najlepsi zawodnicy z pola tacy jak Pirlo, Vidal, Barzagli, Marchisio czy Vucinic nie zarabiają więcej jak 3,5 mln, a ich wkład w postawe zespołu może być większy niż Robina i co wtedy?
Ostatnio zmieniony 24 lipca 2012, 02:14 przez bendzamin, łącznie zmieniany 3 razy.
- Castiel
- Juventino
Tutaj jest ryzyko bo nie jest powiedziane, że z miejsca stanie się naszym zbawicielem. Nasi najlepsi zawodnicy z pola tacy jak Pirlo, Vidal, Barzagli, Marchisio czy Vucinic nie zarabiają więcej jak 3,5 mln, a ich wkład w postawe zespołu może być większy niż Robina i co wtedy?bendzamin pisze: Ja nie wybrzydzalbym nawet, gdyby dostal te 7 czy nawet 8 milionow przy, powiedzmy 3-letnim kontrakcie.
- Marian.
- Juventino
Gdyby kontrakt Robina wygasał za 2-3 lata to moim zdaniem Arsenal mógłby żądać za niego nawet 40 milionów i uważałbym, że nie przesadzają. W obecnej chwili sprawa wygląda tak, że kontrakt kończy mu się za rok, co oznacza, że będzie wtedy do wzięcia za darmo. Arsenal chcąc za niego wydoić za niego jak najwięcej może się na tym przejechać. Na miejscu Marotty nie zaoferowałbym więcej niż 22-23 miliony, bo za pół roku będzie można go mieć za 2x taniej.szczypek pisze:> 20 milionów to jest rozsądna cena za takiego napastnika. Błagam Cię, nie mów mi, że on nie jest wart tej kwoty, bo to śmieszne.Marian. pisze:Płacenie >20 milionów nawet za takiego zawodnika jak Van Persie mija się z celem, bo młodzieniaszkiem już nie jest, a my nie jesteśmy P$G czy innym City.
My nie jesteśmy "niektóre kluby", tylko jesteśmy Juventusem, który z szastania kasą na lewo i prawo nie słynie i chyba szybko się to nie zmieni.szczypek pisze:Niektóre kluby płacą takie kwoty za zawodników, że łeb urywa
Faktycznie, może ten argument był trochę na wyrost, ale Ty za to przesadziłeś w drugą stronę.szczypek pisze:No to nie kupujmy wielkich gwiazd (czyli takich, które są kluczowe dla swojego zespołu), kupujmy wyłącznie najemników, którzy co rok zmieniają otoczenie, minimalizujmy ryzyko, że się nie uda.Marian. pisze:Chłop gra prawie całą karierę w Premier League, w jednym klubie, gdzie zna wszystkie schematy Wengera na wylot, bo pracuje z nim już kupę czasu. W dodatku cały zespół gra na niego (coś jak w Milanie grano na Ibrę, ale może troszkę w mniejszym stopniu). Dlatego mam słuszne obawy, że może nie być tak kolorowo jak wszystkim się to wydaję, ale tak jak pisałem, chciałbym się mylić.
Mi pasuje zarówno Jovetic, jak i Van Persie. Niech przyjdzie chociaż jeden z nich, to i tak będę się nieziemsko cieszył. Mimo wszystko wolałbym bardziej Jo-Jo, ponieważ widzę w jego transferze więcej korzyści. Byłby to transfer na lata. Jeśli by się bardzo dobrze spisywał i chciałby odejść, to zarobilibyśmy na nim kupe kasy. Robin to taki top player na 2-3 lata, z tym, że w jego przypadku za 2,3 lata nie weźmiemy za niego kokosów.szczypek pisze:Jovetic dla mnie też może być. Ja nie mówię mu nie, natomiast będę się cieszył i z jednego i z drugiego, nie kwestionując wyboru i Marotty i Conte, bo oni wiedzą po prostu lepiej czego nam trzeba.
Jest taka opcja, to z niej korzystam. Nie łamię przez to regulaminu. Jeśli Ci się nie podoba to się nie wysilaj i tego nie czytaj, co za problem?MishaAveJuve pisze:Mam co do niektórych pytanie - po kiego chu..a pomniejszacie tak te litery.. nie macie co robic, kur... czytac sie nie da bo jeden z drugim <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> sobie pozymyślali coś takiego...

- Gąsior007
- Juventino
To by tylko potwierdzało dzisiejsze info o opuszczeniu Londyny przez Robina.MishaAveJuve pisze:http://www.arsetalks.com/2012/07/come-s ... doski.html
Już są plotki o tym, że RvP ma zastąpic Lewandowski - i to nie Mariusz![]()
Jednak nie do końca musi być prawdą. Z tego tytułu, że Arsenal pozyskał już Podolskiego.
Również uważam, iż transfer holendra, nie wyklucza transferu czarnogórca.MishaAveJuve pisze:Chcieliśmy wszyscy tapa, bardzo możliwe że mamy takiego - i źle - wolimy gościa który może kiedyś bedzie tapem - a spokojnie Jovetic nam nie ucieknieprzyjdzie z podkulonym ogonem
, na chwilę obecną jako środek doraźny no cóż - chyba to jest to
Wy poprostu zaczynacie Marottowac (chcecie jaknajtańszych piłkarzy, którzy jaknajmniej zarabiają)...
Może jak nie w tym sezonie, to w przyszłym.
Jednak jeśli popatrzyć na to z innej perspektywy. Mianowicie przyjmujemy, że wieści o RvP nie są "kaczką" dziennikarską. Czyli mamy już praktycznie dogadanego Robina. Mimo to nadal Marrotta nadal nie odkłada wariacji z Polim.
Może ci dwaj panowie mieliby do nas zawitać, już w tym mercato

Forza Juve !
- pumex
- Juventino
Chłopcy spali dobrze, czy prześcieradła do wymiany?
Żadne szanujące się źródło jak na razie nie podchwyciło tematu van Persiego, więc dziś będzie dzień powrotu na ziemię. Mietson już prawie na orbitę wszedł
Krasic chyba nie jest aż tak głupi, żeby w wieku 27-lat psuć sobie karierę na własne życzenie poprzez zsyłkę do turyńskiego klubu kokosa
Persil zarabia £90,000 tyg. = £4,680,000 rocz. (źródło)
Żadne szanujące się źródło jak na razie nie podchwyciło tematu van Persiego, więc dziś będzie dzień powrotu na ziemię. Mietson już prawie na orbitę wszedł
Krasic chyba nie jest aż tak głupi, żeby w wieku 27-lat psuć sobie karierę na własne życzenie poprzez zsyłkę do turyńskiego klubu kokosa

Niewiele, jak na format piłkarza, bo w Arsenalu jest próg płacowy, którego nikt nie może przeskoczyć.Vimes pisze:Wiadomo ile RvP zarabia aktualnie w Arsenalu?
Persil zarabia £90,000 tyg. = £4,680,000 rocz. (źródło)

- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Chopacy niech mi to ktoś wytłumaczy proszę. Moim zdaniem, jeżeli w ciągu najbliższego tygodnia do SerieA przyjdą CR7, Messi i Rooney, to któraś z polskich stacji (nadających w Polsce) tydzień później wykupi prawa do transmisji.@D@$ pisze:Yeah, może ktoś wykupi prawa do Serie a.yanquez pisze:Nie wierzę. Najlepszy gracz PL przechodzi do Juve... To zbyt nieprawdopodobne.żaaart.
Gdzie popełniam błąd?
O co chodzi @D@$iowi?
Mam się sam wszyć w stonogę?
Misha
Myślę, że mikroliterki są używane po to, żeby dana fraza miała mniejszy wydźwięk, ale nie zaburzała pozostałej części wypowiedzi. Nie przeszkadza mi to. Sam kilka razy użyłem.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Elkann rok temu dołożył 150 milionów. Jeszcze ma dokładać?MishaAveJuve pisze:a możę Elkan czy Agnelli dołożyli trochę

Ale to przecież musi być kontrakt, który podpisywał z dwa lata temu więc bardzo dużo jak na tamtego Van Persiego - wiecznie niespełniony talent.pumex pisze:Niewiele, jak na format piłkarza, bo w Arsenalu jest próg płacowy, którego nikt nie może przeskoczyć.
Ja widzę tylko info od Sky, że Arsenal ustalił cenę na 25 mln euro i przypuszczenia na TuttoJuve, że Juventus raczej nie wyłoży tej kasy i nie zaoferuje mu 6 mln rocznie bo razem wyszłoby ponad 50 mln euro (bez podatku)
- Łoles
- Juventino
Jak swego czasu po medialnych doniesieniach byłem sceptycznie nastawiony do RVP tak teraz w sytuacji kiedy wiarygodne źródła donoszą że nie kosztowałby on 40 a ~25 mln i miałby otrzymać zarobki na realnym poziomie tak uważam że w związku z powyższym RVP > Jovetic.
Potrzebny nam napastnik, typowa "9" a do takiej właśnie roli na boisku Robin dojrzał w zeszłym sezonie.
Pisałem już wcześniej i się powtórzę że moim zdaniem Jovetic to plan B w przypadku brak realnych kandydatów na obsadzenie pozycji "9", natomiast teraz w obliczu faktów - sprowadzenie RVP wydaje się realne - chciałbym bardzo aby do nas trafił.
Potrzebny nam napastnik, typowa "9" a do takiej właśnie roli na boisku Robin dojrzał w zeszłym sezonie.
Pisałem już wcześniej i się powtórzę że moim zdaniem Jovetic to plan B w przypadku brak realnych kandydatów na obsadzenie pozycji "9", natomiast teraz w obliczu faktów - sprowadzenie RVP wydaje się realne - chciałbym bardzo aby do nas trafił.
"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- Kuben
- Juventino
Z tego co kojarzę dofinansowanie z Exoru wyniosło 80 mln, które do bodaj do grudnia mieliśmy oddać.Ouh_yeah pisze:Elkann rok temu dołożył 150 milionów. Jeszcze ma dokładać?MishaAveJuve pisze:a możę Elkan czy Agnelli dołożyli trochęZa rok też trzeba będzie kogoś kupić, bo zawsze trzeba. I znowu będzie dokładał?
RvP > Jo-Jo - co do tego chyba nie mamy wątpliwości?
6 mln pensji?

Edyta:
A słyszałeś o rodzinie Rothschild?MishaAveJuve pisze: Agnelli to najbogatsza rodzina w Europie
Ostatnio zmieniony 24 lipca 2012, 09:33 przez Kuben, łącznie zmieniany 1 raz.
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
wporządku mniejszy wydzwięk - a nawiasy, myślniki, średniki są znane?? JAk piszecie jakie eseje w szkolach czy na uczelni, albo egzaminy, czy raporty w pracach albo opracowania - nie wiem ile macie lat i co robicie - to tez piszecie małymi??yanquez pisze: Misha
Myślę, że mikroliterki są używane po to, żeby dana fraza miała mniejszy wydźwięk, ale nie zaburzała pozostałej części wypowiedzi. Nie przeszkadza mi to. Sam kilka razy użyłem.
Marian, jest funkcja żeby wyzywac i bluzgac - poprostu to pisac to znaczy ze teraz wszystkim mam nawrzucac - bo mogę?? (najwyżej dostane kartkę)
Róbmy coś zeby to foru było bardziej czytelne i przyjemnijesze , jeszcze R@Z@$ BenDZ!EmY PoKEmoN@mI PiaAĆ ZebY BYło F@jNiEJ...
RvP nie przyjdzie? po tym jak w składzie mamy już Kuna, Dzeko czy Rossiego to nic każdy jest do tego przyzwyczajony, ale jak tym razem się uda to naprawdę każdy powinien byc mega zadowolony, bo to nie bedzie wiśienka na torcie - to poprostu bedzie tort!
Ouh-Yeah, jak dla mnie to może rok rocznie dokładac po 100 mln..., spokojnie Agnelli to najbogatsza rodzina w Europie, a EXXOR to nawiększa i najbogatsza firma - oni naprawdę mają hajs - nie wierzycie?? sprawdzicie (dane z roku 2011)
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- Castiel
- Juventino
Gość o którym wspominałem jakiś czas temu...środkowy obrońca mistrza Francji Montpellier Yanga-Mbiwa najpewniej wyląduje w Milanie. Szkoda bo na prawdę dobry zawodnilk. Wiele by nie kosztował, ale darmowy Lucio też nie jest zły.
- Łoles
- Juventino
W podobnych okolicznościach* do Milanu przychodził pewien czarnoskóry lewy obrońca, nie muszę przypominać jak to się skończyło.Castiel pisze:Gość o którym wspominałem jakiś czas temu...środkowy obrońca mistrza Francji Montpellier Yanga-Mbiwa najpewniej wyląduje w Milanie. Szkoda bo na prawdę dobry zawodnilk. Wiele by nie kosztował, ale darmowy Lucio też nie jest zły.
*po bardzo dobrym sezonie.
"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."