Mercato (2012-2014)
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Ja też, ale jak napisał Misha, płakać nikt nie powinien.^FAZZI^ pisze:JA tam wolał bym Jovetica.
Przyjście Holendra miałoby jeszcze jeden plus. Byłby to wyraźny sygnał dla całego piłkarskiego świata, że Juve znów zaczyna się liczyć w Europie.
- jakku1
- Juventino
Nie wydaje mi sie, aby te doniesienia o RVP byly prawdziwie, ale poszukam. Niczego nie mozna wykluczyc, chociaz jestem sceptyczny.
Co do Armero - teraz wszystkie sily rzucilismy na transfer Jojo. Nie chce jakos grubo przesadzac i bawic sie we wrozke, ale gdybym mial stawiac pieniadze, to jednak postawilbym, ze Jovetic zostanie naszym pilkarzem w tym okienku. Takie mam wrazenie po przeczytaniu wiekszosci plotek, ploteczek i informacji, ktore naplywajy z roznorakich zrodel.
Co do Armero - teraz wszystkie sily rzucilismy na transfer Jojo. Nie chce jakos grubo przesadzac i bawic sie we wrozke, ale gdybym mial stawiac pieniadze, to jednak postawilbym, ze Jovetic zostanie naszym pilkarzem w tym okienku. Takie mam wrazenie po przeczytaniu wiekszosci plotek, ploteczek i informacji, ktore naplywajy z roznorakich zrodel.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Nie psuj takiego fajnego poniedzialkowego fapa... :roll:SKAr7 pisze:gdyby wszystkie transfery ogłaszane przez "credible twitter users" były prawdziwe, to na rynku przepłynąłby już dobry miliard euro
Make friends for life or make hardcore enemies!
- Pan Mietek
- Juventino
Sprawiłem już sobie odpowiedni fap-avatar
Mam nadzieję, że nie wyjdę tak śmiesznie jak kilku wcześnie dochodzących z zeszłego roku fapiących do Kunia Agüero.
I błagam - przestańcie marudzić. To jest tap madl z prawdziwego zdarzenia, cieszmy się i radujmy (kiedy będzie oficjal).
Mam nadzieję, że nie wyjdę tak śmiesznie jak kilku wcześnie dochodzących z zeszłego roku fapiących do Kunia Agüero.
I błagam - przestańcie marudzić. To jest tap madl z prawdziwego zdarzenia, cieszmy się i radujmy (kiedy będzie oficjal).
- pan Zambrotta
- Juventino
TO THE FAPCAVE!

Osobiście w to nie wierzę, ale pomarzyć dobra rzecz. Van Persie z miejsca stałby się największą gwiazdą ligi, podniósłby nam fejm i hajp niesamowicie.

Osobiście w to nie wierzę, ale pomarzyć dobra rzecz. Van Persie z miejsca stałby się największą gwiazdą ligi, podniósłby nam fejm i hajp niesamowicie.
- Castiel
- Juventino
Ja też nie wierze w jego transfer. Poza tym jakby to miało wyglądać...? Nasi najlepsi zawodnicy, którzy wygrali nam praktycznie sezon zarabiają w okolicach 2-3 mln i przyszedłby Robin i zgarniał minimum 6-8mln? Wydaje mi się, że postawimy na Joveticia i damy mu kontrakt w przedziale 2-3 mln. Prawda, Van Persie to by była największa gwiazda ligi, ale to wydaje się tak nierealne...pan Zambrotta pisze: Osobiście w to nie wierzę, ale pomarzyć dobra rzecz. Van Persie z miejsca stałby się największą gwiazdą ligi, podniósłby nam fejm i hajp niesamowicie.
- SKAr7
- Juventino
sorry, nie jestem z tych, którzy lubią się oszukiwać. Jak Mietson, najwyraźniejNadziej pisze: Nie psuj takiego fajnego poniedzialkowego fapa... :roll:

Nie mam pojęcia, co Cię skłoniło do uwierzenia właśnie w tę plotę, że od razu RVP wskakuje na ava? :lol:
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Nie wierzę. Najlepszy gracz PL przechodzi do Juve... To zbyt nieprawdopodobne.
Oczywiście piłkarz 3razy lepszy od Joveticia na chwilę obecną, choć rozumiem te wszystkie staszkowe argumenty. Taki transfer to wyraźny sygnał dla Europy:

Oczywiście piłkarz 3razy lepszy od Joveticia na chwilę obecną, choć rozumiem te wszystkie staszkowe argumenty. Taki transfer to wyraźny sygnał dla Europy:

Ostatnio zmieniony 23 lipca 2012, 21:53 przez yanquez, łącznie zmieniany 3 razy.
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Może Mietson ma przeczucie
dobrze by było gdyby było prawdziwe- nie ma co RvP jest napewno bardziej bramkostrzelny niż Jovetic i do naszego ustawienia pasuje jak ulał - jak się okaże że Marotta robił zaporę dymną i negocjacje z Viola i z Sampa co do Poliego był na niby a tu w "podziemiach", zeby nikt nie podbijał ceny ugrał RvP za 20 czy 25 mln to naprawdę SZACUN!
Jak to prawda to idę wytatułowac sobie go na bicholu:D

Jak to prawda to idę wytatułowac sobie go na bicholu:D
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- Pan Mietek
- Juventino
Co mnie skłoniło? Nagły przypływ irracjonalnego optymizmu. Najwyraźniej dość zaraźliwySKAr7 pisze:Nie mam pojęcia, co Cię skłoniło do uwierzenia właśnie w tę plotę, że od razu RVP wskakuje na ava? :lol:

- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Dokładnie o tym samym pomyślałem. Nasza największa gwiazda, kapitan, koleś, który wygrał prawie wszystko, który został z nami w SerieB i co roku odrzucał oferty gigantów nie dosyć, że już teraz zarabia mniej niż chciałby Robin, to jeszcze szykuje się do podpisania nowego, mniejszego kontraktu. Na miejscu Buffona czułbym się dosyć dziwnie.Castiel pisze:Poza tym jakby to miało wyglądać...? Nasi najlepsi zawodnicy, którzy wygrali nam praktycznie sezon zarabiają w okolicach 2-3 mln i przyszedłby Robin i zgarniał minimum 6-8mln? Wydaje mi się, że postawimy na Joveticia i damy mu kontrakt w przedziale 2-3 mln. Prawda, Van Persie to by była największa gwiazda ligi, ale to wydaje się tak nierealne...
Kontrakt Holendra to jest akurat spory problem bo naprawdę nie widzę tego: wszyscy zarabiają te 2 czy 3 mln, a tu nagle przychodzi Van Persie i z miejsca dostaje kontrakt dwu- czy trzykrotnie większy od reszty.

- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Może Marotta skończył przyspieszony kurs negocjacyjny połączony z hipnoza i NLP i wkręcił RvP że jak zarobi u nas 3 mln to góra kasy
, że nikt nie da mu więcej, albo naobiecywał złotych gór, trofeów, złotej piłki, etc - wiadomo?? 

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Keep the faith.SKAr7 pisze: Nie mam pojęcia, co Cię skłoniło do uwierzenia właśnie w tę plotę, że od razu RVP wskakuje na ava? :lol:
Ten transfer nadałby kopa i rozpędził mocno zaśniedziałą maszynę jaką stała się Serie A, po odejściu Ibry. Myślę, że ten transfer wyjdzie na dobre Juve. Ale kto wie być może po części takim klubom jak Milan czy Inter.
"Right now we got to
Keep the faith"
- filippo
- Juventino
http://www.arsetalks.com/2012/07/rvp-ag ... l+Talks%29
Zara chyba zmienie avatar Wisły na Van Persiego jak Mietson
Normalnie tak sie podjarałem, ze nie pójde dziś spać chyba
Mroże szampona
Zara chyba zmienie avatar Wisły na Van Persiego jak Mietson
Normalnie tak sie podjarałem, ze nie pójde dziś spać chyba
Mroże szampona