Mercato (2012-2014)
- Inzaghi320
- Juventino
Wiadomo coś wiecej o Armero bo ostatnimi czasy sprawa ucichła ?
- Łukasz
- Juventino
20 to trzeba dać za Ramireza...@D@$ pisze:Jovetic może jest dobry, ale ściaganie go za wszelką cenę mija się z celem. Ok. 20 mln można dać, ale nie więcej.
- Mate.G
- Juventino
http://www.seriea.pl/index.php?dzial=ak ... kul=227551
Za pocałowaniem ręki
Możemy jeszcze Iaquintę dorzucić.
Ciekawe co ten tydzień przyniesie.
Jak ja bym chciał JoJo i Armero w Juve :C. Byłby skład genialny. I marcetto jakiego dawno nie mieliśmy.
Za pocałowaniem ręki

Możemy jeszcze Iaquintę dorzucić.
Ciekawe co ten tydzień przyniesie.
Jak ja bym chciał JoJo i Armero w Juve :C. Byłby skład genialny. I marcetto jakiego dawno nie mieliśmy.
- rufi8
- Juventino
12 baniek za FaQ' a to dobra cena według mnie, o ile oczywiście to prawda. Kto wie, może coś z tego będzie. Ponoć przygotowaliśmy już ofertę za Poliego o czym była mowa już wcześniej:
http://www.transfermarketweb.com/?actio ... sel=105513. Jo-jo coraz bliżej ?
http://www.transfermarketweb.com/?actio ... sel=105513. Jo-jo coraz bliżej ?
- Kamex22
- Juventino
http://www.juvenews.eu/news/rassegna-st ... top/24391/
Mógłby ktoś przetłumaczyć? Czyżby Caceres na 2 miesiące out?
Ciekawe czy uda nam się sprzedać kogoś z dwójki Matri/Fabio Q. Bo zdaje się to być niezbędne jeśli chcemy jakiegoś topka. A mówiąc top to jedyne na co możemy liczyć w tej chwili to Jo-jo. Eh a gdyby tak sprzedać obu, kupić Armero i Jo-jo i np Destro
Tak wiem nierealne...
Mógłby ktoś przetłumaczyć? Czyżby Caceres na 2 miesiące out?
Ciekawe czy uda nam się sprzedać kogoś z dwójki Matri/Fabio Q. Bo zdaje się to być niezbędne jeśli chcemy jakiegoś topka. A mówiąc top to jedyne na co możemy liczyć w tej chwili to Jo-jo. Eh a gdyby tak sprzedać obu, kupić Armero i Jo-jo i np Destro

- Virgil
- Juventino
Quag do Zenitu, nie chce mi się wierzyć i nie za 12mln. Ruskie się interesują niby naszymi graczami ciągle ale jeszcze nic z tego nie wyszło. Za 10mln bym go puścił.
Tylko wtedy Matri zostanie, chyba że puścimy obu, zostawimy Boakye i kupimy Destro, ale nie wierzę w taki rozwój sytuacji. Pewnie i Matri i Quag zostaną.
Tylko wtedy Matri zostanie, chyba że puścimy obu, zostawimy Boakye i kupimy Destro, ale nie wierzę w taki rozwój sytuacji. Pewnie i Matri i Quag zostaną.
- rufi8
- Juventino
O ile pamiętam Pepe był naprawdę blisko, ale Conte przekonał go żeby został. Podobna sytuacja miała miejsce z Bonuccim chyba.Virgil pisze:Quag do Zenitu, nie chce mi się wierzyć i nie za 12mln. Ruskie się interesują niby naszymi graczami ciągle ale jeszcze nic z tego nie wyszło.
- pumex
- Juventino
Na razie to tylko czyste przypuszczenia. Wszystko okaże się po dzisiejszym rezonansie.Kamex22 pisze:Mógłby ktoś przetłumaczyć? Czyżby Caceres na 2 miesiące out?
Bonu chyba sam zablokował transfer (wymiana za Bruno Alvesa), bo nie chciał do Ruskich.rufi8 pisze:O ile pamiętam Pepe był naprawdę blisko, ale Conte przekonał go żeby został. Podobna sytuacja miała miejsce z Bonuccim chyba.
Dziś dzień prawdy w sprawie Destro.
Ta Malaga, która nie wypłaca pensji swoim zawodnikom?Ouh_yeah pisze:Malaga by jeszcze przeszła, ale Zenit?
Ostatnio zmieniony 23 lipca 2012, 11:37 przez pumex, łącznie zmieniany 2 razy.

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Tja, Conte chciał zostawić Pepe a Bonucci miał zostać odpalony ale nie zgodził się na kontrakt od Rosjan.rufi8 pisze:O ile pamiętam Pepe był naprawdę blisko, ale Conte przekonał go żeby został. Podobna sytuacja miała miejsce z Bonuccim chyba.
Quag pewnie też się nie zgodzi - musieliby mu dać z dwa razy tyle, żeby zrezygnował z wygodnego miejsca w Juve. Malaga by jeszcze przeszła, ale Zenit?
Ostatnio zmieniony 23 lipca 2012, 11:33 przez Ouh_yeah, łącznie zmieniany 1 raz.
- SKAr7
- Juventino
Jeszcze zapomniałeś o ofercie dla Matriego, odrzuconej przez samego zainteresowanego.rufi8 pisze:O ile pamiętam Pepe był naprawdę blisko, ale Conte przekonał go żeby został. Podobna sytuacja miała miejsce z Bonuccim chyba.Virgil pisze:Quag do Zenitu, nie chce mi się wierzyć i nie za 12mln. Ruskie się interesują niby naszymi graczami ciągle ale jeszcze nic z tego nie wyszło.
:doh:wagner pisze: dalej się ludzi nie nauczyli patrząc na poprzednie okienka transferowe
Masz sporo szczęścia, że yanquez ma wszystkie miejsca zajęte

Czego mieliśmy się nauczyć? Pirlo, Vidal, Barzagli, Lichtsteiner, Vucinić- to są według Ciebie półśrodki? Bo dla mnie to połowa naszych transferów i pełnoprawni gracze pierwszego składu, którzy zadecydowali o Scudetto. A że żaden z nich nie przyszedł za 30 melonów?
Pieniądze poszły na nich, nie było mamony na solidne wzmocnienie 9tki, więc zostaliśmy z tym co jest. Czemu na pozycyji Tap Strajka miałoby się nie udać, że chcesz użerać się z Matrim, który od pół roku jest solidnym wzmocnieniem, ale dla naszych przeciwników?
Ostatnio zmieniony 23 lipca 2012, 11:40 przez SKAr7, łącznie zmieniany 1 raz.
- rufi8
- Juventino
Tak więc włoska kolonia w Zenicie chyba nie prędko się powiększy, a przynajmniej nie o graczy Juve. Coś mi się widzi, że losy Matriego i Fabio będą się ważyć do samego końca okienka. Marotta i Conte zdają sobie sprawę z tego, że nie mamy armat.
- mazi12
- Juventino
http://www.eurofutbol.pl/news/554338-Po ... enerbahce/
My tutaj o JoJo, Destro i Quagu a tutaj takie coś. Ciekawe czy to prawda i ile dają. Mam nadzieję, że definitywny
Wg Sky jesteśmy też blisko Poliego. Jestem zadowolony bo widzę, że sprawa JoJo nie stoi w miejscu. Gorzej jak Viola nas wykiwa i zostaniemy bez topa i kasy. Ale jak Marotta bez żadnych wątpliwości przeprowadza ten transfer to chyba ma jakąś gwarancję od fioletowych. Czekam na rozwój wydarzeń, czekam na JoJo
My tutaj o JoJo, Destro i Quagu a tutaj takie coś. Ciekawe czy to prawda i ile dają. Mam nadzieję, że definitywny

Wg Sky jesteśmy też blisko Poliego. Jestem zadowolony bo widzę, że sprawa JoJo nie stoi w miejscu. Gorzej jak Viola nas wykiwa i zostaniemy bez topa i kasy. Ale jak Marotta bez żadnych wątpliwości przeprowadza ten transfer to chyba ma jakąś gwarancję od fioletowych. Czekam na rozwój wydarzeń, czekam na JoJo

- @D@$
- Juventino
@Wagnerowi raczej chodziło o to właśnie, ze co mercato niektórzy sie napalają na wydatki typu 30 mln na napastnika a potem wychodzą inne, tańsze wersje i to akurat prawda. Nie wiem jak jemu, ale mi się to akurat podoba. Piątka zawodników których wymieniłeś powoduje to, że w 2012 ciężko bedzie przebić mercato 2011.SKAr7 pisze:Czego mieliśmy się nauczyć? Pirlo, Vidal, Barzagli, Lichtsteiner, Vucinić- to są według Ciebie półśrodki? Bo dla mnie to połowa naszych transferów i pełnoprawni gracze pierwszego składu, którzy zadecydowali o Scudetto. A że żaden z nich nie przyszedł za 30 melonów?
Tak czy siak za miesiąc będzie wielki płacz, bo z "Waszego Jojo" nic nie będzie, bo w skrócie Viola żąda za dużo, chyba że to się zmieni. A największe będą jaja, jak Poli nie dość że zostanie, to jeszcze za 2 lata wskoczy w miejsce Pirlo.
Obawiam się że dorzucenie Poliego za Joveticia to tylko domysły prasy a jak młody Włoch do nas przyjdzie to na dłużej, ew. jak odejdzie to na wypożyczenie.
Quagliarella w Zenicie? Kurcze, sam nie wiem. Niby z dwójki Matri-Fabio wolę zostawić tego pierwszego i obaj ostatnie dużo nie pokazują, ale nie wiem czy obaj się w sezonie przydadzą. Z drugiej strony 12 mln nie byłoby złe.
- wagner
- Juventino
@D@$ pisze:@Wagnerowi raczej chodziło o to właśnie, ze co mercato niektórzy sie napalają na wydatki typu 30 mln na napastnika a potem wychodzą inne, tańsze wersje i to akurat prawda. Nie wiem jak jemu, ale mi się to akurat podoba. Piątka zawodników których wymieniłeś powoduje to, że w 2012 ciężko bedzie przebić mercato 2011.SKAr7 pisze:Czego mieliśmy się nauczyć? Pirlo, Vidal, Barzagli, Lichtsteiner, Vucinić- to są według Ciebie półśrodki? Bo dla mnie to połowa naszych transferów i pełnoprawni gracze pierwszego składu, którzy zadecydowali o Scudetto. A że żaden z nich nie przyszedł za 30 melonów?
Tak czy siak za miesiąc będzie wielki płacz, bo z "Waszego Jojo" nic nie będzie, bo w skrócie Viola żąda za dużo, chyba że to się zmieni. A największe będą jaja, jak Poli nie dość że zostanie, to jeszcze za 2 lata wskoczy w miejsce Pirlo.
Obawiam się że dorzucenie Poliego za Joveticia to tylko domysły prasy a jak młody Włoch do nas przyjdzie to na dłużej, ew. jak odejdzie to na wypożyczenie.
Quagliarella w Zenicie? Kurcze, sam nie wiem. Niby z dwójki Matri-Fabio wolę zostawić tego pierwszego i obaj ostatnie dużo nie pokazują, ale nie wiem czy obaj się w sezonie przydadzą. Z drugiej strony 12 mln nie byłoby złe.

widzę że myślimy podobnie
cieszy że są tu ludzie którzy dostrzegają coś w danym poście i umieją go interpretować
- bendzamin
- Redaktor