Trofeo TIM 2012: Inter 1-0 JUVENTUS | JUVENTUS 1-0 Milan
- Mateuszello
- Juventino

W tym meczu właśnie taki był :lol:miyagi pisze:W temacie FaQu-Matri.. FaQu marnował setki, drugi skuteczny też nie był, ale schodził do skrzydła starał się pomóc rozgrywać.. a to niby Fabio jest ten kreatywny.
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- pumex
- Juventino

Dokładnieszczypek pisze:Tak, bo miał swoje sytuacje, które koncertowo zepsuł. Żaden z nich nie zagrał lepiej.Dzięcioł pisze:Z dwójki Quaglia - Matri, dziś lepiej wygląda Fabio.
Moim zdaniem Kuczer nie zagrał tragedii. Ogólnie byliśmy lepszą drużyną, zdecydowanieKuben pisze:Cegła - :rotfl: - mam nadzieję, że takie występy tego betonu dadzą do myślenia co do zakupu lewego obrońcy/pomocnika (czy jak tam tego winga zwał)
I też tak jest, cieszę sięsquinter pisze:pumex, nasze szanse na wygranie tego turnieju znacznie zmalały, powinieneś się cieszyć

- StaryDobryNedved
- Juventino

Jeśli gra dobrze to wiek nie jest problemem. A akurat Zanetti w zeszłym sezonie z tego co wiem jak jeden z nielicznych nie zawiódł no i wciąż pomimo wieku prezentuję niezły poziom. Nie wiem jak on to robi ale ten człowiek chyba oszukuję czas, jakieś przymierze z diabłem chyba.Łukasz pisze:Tragedia jest w Interze, skoro na prawym skrzydle musi grać stuletni Zanetti...
- Łukasz
- Juventino

Niech sobie gra, ale nie jako ofensywny pomocnik, bo przy jego dynamice to nie jest najlepszy pomysł...StaryDobryNedved pisze:Jeśli gra dobrze to wiek nie jest problemem.Łukasz pisze:Tragedia jest w Interze, skoro na prawym skrzydle musi grać stuletni Zanetti...
- squinter
- Juventino

Tu chyba bardziej chodzi o dynamikę, a nie wiek ale to przecież nie jest nasz problem.StaryDobryNedved pisze:Jeśli gra dobrze to wiek nie jest problemem. A akurat Zanetti w zeszłym sezonie z tego co wiem jak jeden z nielicznych nie zawiódł no i wciąż pomimo wieku prezentuję niezły poziom. Nie wiem jak on to robi ale ten człowiek chyba oszukuję czas, jakieś przymierze z diabłem chyba.Łukasz pisze:Tragedia jest w Interze, skoro na prawym skrzydle musi grać stuletni Zanetti...
@edit: Łukasz mnie uprzedził.
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2012, 21:45 przez squinter, łącznie zmieniany 1 raz.
- SKAr7
- Juventino

E tam z diabłem, zwykły kontrakt z Interem po prostuStaryDobryNedved pisze:Nie wiem jak on to robi ale ten człowiek chyba oszukuję czas, jakieś przymierze z diabłem chyba.
Różnica pomiędzy FQ a Matrim jest taka, jak na wiosnę- pierwszy się stara, walczy, szarpie i mu nie wychodzi, a drugi po prostu stoi i się od niego odbijają piłki. Qua brał udział w rozpoczęciu obu akcji, gdzie potem maścił koncertowo. Dlaczego Matri się odwrócił, kiedy wystarczyło ustawić odpowiednio głowę po rożnym- wie tylko on.
Ale broń Boże nie jest to przesłanką, by powiedzieć, że Q zagrał dobrze, czy jakiegokolwiek bronienia go.
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2012, 21:47 przez SKAr7, łącznie zmieniany 1 raz.
- couec
- Juventino

Kreatywnością to wykazywał się przy swoich stu procentowych sytuacjach.. pokazał, że jak się chce to i ma się odpowiednią wyobraźnie to i takie sytuacje da się zmarnować.Mateuszello pisze:W tym meczu właśnie taki był :lol:miyagi pisze:W temacie FaQu-Matri.. FaQu marnował setki, drugi skuteczny też nie był, ale schodził do skrzydła starał się pomóc rozgrywać.. a to niby Fabio jest ten kreatywny.
- Mati1990
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Nie było tak źle, choć musimy popracować nad indywidualnymi błędami, ogólnie z każdym spotkaniem drużyna powinna się zgrać, jeszcze warto dodać, że wrócą nasi ważni gracze.
Co do Lucio, to ja mu daje czas jeszcze, nie będę go skreślał po dwóch sparingach. Masi - ten chłopak ma coś w sobie, jeśli tylko wykorzystamy to odpowiednio i damy mu szansę, możemy mieć za kilka lat gracza podobnej klasy co Chiellini ( zresztą przypomina mi się historia Chielliniego w 2004 r. )
Mam nadzieję, że Marotta dostrzegł, że potrzebny jest klasowy napastnik i to szybko!
Co do Lucio, to ja mu daje czas jeszcze, nie będę go skreślał po dwóch sparingach. Masi - ten chłopak ma coś w sobie, jeśli tylko wykorzystamy to odpowiednio i damy mu szansę, możemy mieć za kilka lat gracza podobnej klasy co Chiellini ( zresztą przypomina mi się historia Chielliniego w 2004 r. )
Mam nadzieję, że Marotta dostrzegł, że potrzebny jest klasowy napastnik i to szybko!
- StaryDobryNedved
- Juventino

A właśnie, z Morattim podpisał... czyli jednak z diabłem. ;>SKAr7 pisze:E tam z diabłem, zwykły kontrakt z Interem po prostuStaryDobryNedved pisze:Nie wiem jak on to robi ale ten człowiek chyba oszukuję czas, jakieś przymierze z diabłem chyba.
- Dzięcioł
- Juventino

Wszyscy jedziecie po Lucio, podczas gdy gol nie jest jego winą, bo w tamtej sytuacji piłka skozłowała na nieurównej murawie, o co nie można mieć do niego pretensji. Farciarski gol i tyle. Szkoda, bo z gry można być zadowolonym. Jak zauważył pumex, Masi ma papiery na granie, podobnie Marrone. Crossy Asamoah też fajnie się prezentują. Mecz znakomocie podsumował szczypek, brakuje wykonczenia.
Żywot studenta prawa, żywotem lirycznym jest...
- szczerbi
- Juventino

Widzę, że znowu błąd Lucio...
W pierwszym meczu mu się przydarzył, czytałem, że w gierkach na treningach też takie gafy popełnia, a teraz tu, w meczu z Interem.
Tak czy inaczej, dopiero wróciłem do domu i włączyłem transmisję. Czy ktoś obiektywnie mógłby mi opisać przebieg meczu Inter-Juve? Kto na plus, kto na minus?
Tak czy inaczej, dopiero wróciłem do domu i włączyłem transmisję. Czy ktoś obiektywnie mógłby mi opisać przebieg meczu Inter-Juve? Kto na plus, kto na minus?

- Reaper
- Juventino

Jak można grać na takim "kartoflisku" taki turniej...
Matri do Milanu, Quag do Rosji i jest kasa na Jovetica/Suareza. Zostaje Miras, Gio, Pepe, Isla, Boakye wystarczy na przód. Mam nadzieję, że przy dobrych wiatrach i formie Giorgio, Barzagliego i Bonucciego Lucio pogra tylko w pucharze. Przypomniał mi się poprzedni sezon sytuacje są, nie strzelamy, idzie kontra, dostajemy bramę i trzeba gonić.
Matri do Milanu, Quag do Rosji i jest kasa na Jovetica/Suareza. Zostaje Miras, Gio, Pepe, Isla, Boakye wystarczy na przód. Mam nadzieję, że przy dobrych wiatrach i formie Giorgio, Barzagliego i Bonucciego Lucio pogra tylko w pucharze. Przypomniał mi się poprzedni sezon sytuacje są, nie strzelamy, idzie kontra, dostajemy bramę i trzeba gonić.
- Kuben
- Juventino

Pumi słabo zagrał. Oprócz biegania nie dawał nic, fatalne wrzutki i szarpana gra no ale czego od niego można wymagać. Co do tego czy byliśmy lepsi to się z Tobą zgadzampumex pisze:Moim zdaniem Kuczer nie zagrał tragedii. Ogólnie byliśmy lepszą drużyną, zdecydowanieKuben pisze:Cegła - :rotfl: - mam nadzieję, że takie występy tego betonu dadzą do myślenia co do zakupu lewego obrońcy/pomocnika (czy jak tam tego winga zwał)
Zobaczymy co pokarze Bokaye.
Edyta:
Reto! :shock:
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2012, 23:51 przez Kuben, łącznie zmieniany 1 raz.
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- szycha21
- Juventino

NIe wytrzymam z wami... dajcie spokój temu LUCIO!! Fakt.. do tej pory w pre sezonie straciliśmy 2 bramki i obydwie przez Lucio, ale dajcie mu czas. Myślicie że tak łatwo się gra w nowej drużynie?! Mi osobiście w nim nie pasuje tylko to, że jest z interu (xd) ale poza tym uważam że to dobry transfer. Taki klasowy obrońca z ogromnym doświadczeniem i ZA DARMO na pewno się przyda (no w sumie czy się przyda to okaże się po sezonie, ale ja gdybym miał wybór czy go brac czy nie, postąpiłbym tak samo jak zarząd). Poczekajmy na oficjalne spotkania. Czasami dziwi mnie to jak bardzo rządzą wami emocje... ;p