CZĘSTOCHOWA || Wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- michunowak
- Juventino
Mnie niestety nie ma w czewce ale liczę na relację smsową od Was :-D
- Nedved11rulez
- Juventino
po 13 odezwe sie do chudego z sety czy da rade nam miejsce zamotac bo w tygodniu nie miałem okazji zapytać, i jak bedzie pozytywny odzew to ustalimy na forum, ogólnie innej opcji jak lapek nie ma 

I’m gonna run away and never wonder why...
I’m gonna run away and open up my mind...
- Nedved11rulez
- Juventino
jest rezerwacja na stolik i jak zwykle nie ma problemu z podłączeniem sie pod tv u chudego 
ja bede w okolicach 2o.2o
i aż list zrobie
1.Ja
2.e_bianconero
3.jammiq
4.lisciozerca

ja bede w okolicach 2o.2o

i aż list zrobie

1.Ja
2.e_bianconero
3.jammiq
4.lisciozerca
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2012, 14:31 przez Nedved11rulez, łącznie zmieniany 1 raz.

I’m gonna run away and never wonder why...
I’m gonna run away and open up my mind...
- ah16
- Juventino
Witam
mam sprawę do Was, jak już wcześniej wspomniałam nie było mnie na meczach turnieju "tip top"(sorry gumiś musiałam tak napisać) i nie będzie mnie na rozpoczęciu sezonu:(... więc byłabym wdzięczna za jakieś małe relacje żebyście o mnie nie zapomnieli i mnie informowali bo na miesiąc będę odizolowana od internetu......jakby były jeszcze jakieś transfery to dajcie też znać....numeru nie muszę podawać bo kilka osób z was ma;p..oczywiście z góry wielkie dzięki za relacje:D:*

- michunowak
- Juventino
Na bogato tip top :-D
- lisciozerca
- Juventino
Potwierdzam powyższe wypowiedzi. Agatko specjalnie doładuję konto za piątaka by móc relacjonować Ci wydarzenia z boiska 8)
- Gumiss21
- Juventino
Ludzie ale ja się nie przjemuję tym że nazwałem nowy puchar
na pewno będziesz miała relacje obszerne i dokładne. Widzieliście nowe koszulki bo ja bym był chętny do zamówienia ale to się jeszcze obgada na meczu jakimś 

- Kozak92
- Juventino
Najbliższy bardzo ciekawy mecz to oczywiście Super Puchar, więc spokojnie można robić listę chętnych na ten mecz. Mecz w sobotę za tydzień, i raczej niektórzy nie powinni mieć problemów z powrotem do domu, bo mecz jest dosyć wcześnie. a co do koszulek no można obgadać temat ale to każdy zdecyduje czy chce czy też nie , ja osobiście kupię obie tylko zastanawiam się nad kolorami. Pozdro i dozo mam nadzieję w sobotę 11 sierpnia 

- Armandos
- Juventino
Siemanko ja wyjeżdżam nad morze i nie będę miał dostępu do internetu bo w ośrodku nie ma wi fi
jak by ktoś mógł to prosiłbym o relacje
. Za obszerną relację stawiam piwo
Nr tel macie zapewne :C . Chodzi mi oczywiście o SPW . No i jeśli jakieś transfery będą między 5 a 13.08 to też mnie możecie poinformować . Z góry wielkie dzięki