Sparing (17.07.12): Aygreville 1-7 JUVENTUS
- wojczech7
- Juventino
Jak ktoś znajdzie jakiś skrót - niech się podzieli.
Z tego co piszecie dobrze grał Quag - bardzo mnie to cieszy, bo lubię gościa.
Ciekawe co z Zieglerem. Może zostanie jako backup?
Z tego co piszecie dobrze grał Quag - bardzo mnie to cieszy, bo lubię gościa.
Ciekawe co z Zieglerem. Może zostanie jako backup?

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Asamoah wywalczył karnego? Arturo musiał 2pakman pisze:Asamoah - Vidal ta dwojka jesli Conte jakos to pouklada mogla by stanowic nowa sile pomocy w Juve

Wszyscy fapią do Richmonda, to ja pochwalę Masiego. Nasz najlepszy obrońca w tym meczu, a i posłał 3 takie piłki z defensywy, których nie powstydziłby się Pirlo.
Przyjemnie oglądało się poczynania trójki Asamoah, Wuczini, Q.
Aaa.. no i stanę w obronie Matriego, bo jednak nasz potencjał ofensywny w 2giej połowie był znacznie słabszy. Gol (tak, wiem że z karnego) i ładna asysta - dla mnie może być.
Lucio

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- IJK
- Juventino
Na Juvetv jest skrót
1 połowa
http://juvetv.eu/video/show/686
2 połowa
http://juvetv.eu/video/show/687
1 połowa
http://juvetv.eu/video/show/686
2 połowa
http://juvetv.eu/video/show/687
- Arty83
- Juventino
Zgadzam się, mecze z Benfiką, Herthą i Malagą na pewno powiedzą nam coś więcej ale miło się oglądało, tylko ten klops Lucio19 pisze:Po tym meczu nie ma sensu wyciągać wniosków, to był mecz na pokazanie się kibicom i tyle

- StaryDobryNedved
- Juventino
Ktoś pisał o Pasquato odnośnie Boakye, że też się pokazywał w sezonie przygotowawczym, a później go odesłali. Może i tak być ale zauważcie, że Pasquato skończy w tym roku 23 lata, Boakye ledwie 19 skończy. Pasquato pokazywał się jak miał 22. Boakye to co innego, mam nadzieję, że Conte weźmie go na trofeo tim i na mecze towarzyskie bo on jest kupiony do pierwszego zespołu, nie do primavery. Niech kolo pokaże na co go stać i jak nie zawiedzie to Conte powinien go zostawić.
- annihilator1988
- Juventino
Mecz z "ogórami" o "złote kalesony", nic szczególnego. Z całego spotkania, najbardziej podobał mi się babol Lucio 
- Łoles
- Juventino
Nie czytałem poprzednich stron a i samego meczu nie oglądałem ale może ktoś z grubsza napisać jak się zaprezentowała nasza młodzież?
"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Dzięki Ci za ten komentarz, bo już miałem stracić wiarę w ludzki rozum.19 pisze:Po tym meczu nie ma sensu wyciągać wniosków, to był mecz na pokazanie się kibicom i tyle
Chłopakom, którzy węszą konia trojańskiego w osobie Lucio, chcieliby wyrzucić Q albo Matriego, bo jakiś młody zawodnik zagrał fajny mecz tudzież wyciągają jeszcze lepsze, daleko idące wnioski, gratuluję. Głupoty. Ja wiem, można napisać, że jeden zagrał słabo, a drugi całkiem nieźle, ale jeśli mecz z Aygreville ma decydować o mercato, nie mam pytań.
- Qrczak
- Juventino
Dzisiaj najlepiej z młodych zawodników zaprezentowali Boakye i Masi . Pierwszy strzelił bramkę, miał nawet szansę na 2 jednak nie udało mu się. Nawet nie chodzi o bramkę, ale jego gra wygla bardzo dobrze : szybki, myśli przy grze, dużo widzi, a także bardzo dobrze sie odnajduje w ataku.Łoles pisze:Nie czytałem poprzednich stron a i samego meczu nie oglądałem ale może ktoś z grubsza napisać jak się zaprezentowała nasza młodzież?
Masi z kolei zaprezentował sie bardzo solidnie w obronie, a też potrafił pomóc w rozgrywaniu piłki, nawet raz zagrał ze swojej połowy prostopadłą piłkę na pole karne przeciwnika, ale chyba Pepe nie poradził sobie z obrońcą.
Jeszcze na mały + zasługuje Appelt bo na począdku nic nie grał, ale za to jak już się oswoił na boisku to fajnie pogrywał.
Reszta młodzików się niczym nie wyróżnuiała poza Bouy'em, który zagrał bardzo słabo ...
edit:
@Szczypek: Nikt (a napewno większość) nie wyciąga pochopnych wniosków. Tylko piszą, że młody Boakye zaprezentował sie dobrze i należy mu dać szansę w innych sparingach.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Wcale.Qrczak pisze:@Szczypek: Nikt (a napewno większość) nie wyciąga pochopnych wniosków. Tylko piszą, że młody Boakye zaprezentował sie dobrze i należy mu dać szansę w innych sparingach.
sprowadzenie Lucio miało chyba jeden główny cel, żeby przy nim Bonucci wyglądał jak geniusz defensywy. już chyba bym wolał dać szansę Sorensenowi niż staremu dziadowi bez formy.
Lucio masakra... podaj piłke przeciwnikowi i padła bramka..po co nam taki wiekowy zawodnik ? Doświadczenie rozumiem ale nic innego.. ogólnie Lucio jest słabiutki i nigdy nie przepadałem za nim ;|
Powinnismy sprzedać jednego z Matri/Quag, sprowadzić top playera i właśnie zostawić Boakye.
Jak ma ktoś odejść z dwójki Q/Matri to chyba nie ma wątpliwości kto na to bardziej zasługuje.
Te komentarze sobie wymyśliłem. Meczu nie oglądałem, to fakt, ale jak przeczytałem o błędzie Lucio chociażby to myślałem, że strzelił samobója, tymczasem on popełnił błąd jak Buffon, jednakże nikt Buffona z klubu nie wyrzuca, bo wszyscy wiedzą na co go stać i teoretycznie wszyscy wiedzą na co stać Lucio, jednakże niektórzy mają jakieś głębsze problemy z akceptacją jego osoby. Nawrócił się, to źle?Mam to samo zdanie , władze Juve powinny oddać Matriego i dopłacic 15 Mln ten chłopak teraz kompletnie nic nie gra... sobowtór zawodnika gdy strzelał bramki w lidze . Jovetica musimy miec !
- Qrczak
- Juventino
@Szczypek : A co ty nie uważasz, że sprzedanie Matriego, który już od dawna jest bez formy i kupno Jovetica z jednoczesnym zostawieniem Boakye jest dobrym pomysłem ?
A sprawa Lucio to nie tylko ten jeden błąd. Chłop nie radził sobie ogólnie z napastnikami takiej drużyny. Wcale nie mówie ,że odrazu wywalić go i sprowadzamy Sorensena, ale fakt faktem zagrał dzisiaj słaby mecz.
A sprawa Lucio to nie tylko ten jeden błąd. Chłop nie radził sobie ogólnie z napastnikami takiej drużyny. Wcale nie mówie ,że odrazu wywalić go i sprowadzamy Sorensena, ale fakt faktem zagrał dzisiaj słaby mecz.
- karosznurek
- Juventino
Oglądałam tylko drugą połowę. Największe wrażenie na mnie zrobił Boakye. Dobry mecz rozegrał oczywiście Vidal.
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
ze skrótów widać, że ten Boakye w ogóle nie ma lewej nogi, tzn ma ale służy mu ona tylko do podpierania... ale młody jest, ma instynkt, może się wyrobi...
jeśli Asamoah ma grać w środku to coraz bardziej ciekawi mnie nasza wyjściowa jedenastka w nadchodzącym sezonie...
jeśli Asamoah ma grać w środku to coraz bardziej ciekawi mnie nasza wyjściowa jedenastka w nadchodzącym sezonie...
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?