Sparing (17.07.12): Aygreville 1-7 JUVENTUS
- Dylan
- Juventino
Najlepsi w pierwszej połowie Caceres, Asamoah, Padoin,Quagliarella i Vucinic. Przeciętnie Pepe, Masi i Ziegler. Zupełnie niewidoczny Marrone. Lucio zawalił bramke i mial około trzy faule w okolicy pola karnego - spóznione interwencje. Poza tym jestem zachwycony naszą drużyną, jest wspaniała. :*
Ostatnio zmieniony 17 lipca 2012, 18:31 przez Dylan, łącznie zmieniany 1 raz.
- Włodar
- Juventino
Był wcześniej dobry link:StaryDobryNedved pisze:Poda mi ktoś jakąś fajną transmisję? Bo ta facebookowa mi idzie jak krew z nosa, tzn plynnie sie oglada ten mecz ale co chwila wywala.
Niebieski, z innymi odcieniami od połowy rękawów, ale najbardziej niepokojące jest to, że w miejscu gwiazdek połyskuje w słońcu coś na kształt taśmy izolacyjnej...;p Mam nadzieję, że wymyślą coś innego na mecze oficjalne (nie wiem jak u pozostałych, na razie rzucił mi się w oczy biały, oczywiście w innym odcieniu niż paski, kwadrat na koszulce Fabio)Arcadio Morello pisze:Strój bramkarski jest jakiś fajny?
- StaryDobryNedved
- Juventino
Mam nadzieję, że Vucinic od tego sezonu nie ma zamiaru grać z 9 bo śmiech trochę będzie. ;D Vuco to bardziej cofnięty napadzior, skrzydło a tu z 9 by śmigał i 10 goli na sezon. Licze na tego młodego Boakye!
- Darek-WLKP
- Juventino
Lucio masakra... podaj piłke przeciwnikowi i padła bramka..po co nam taki wiekowy zawodnik ? Doświadczenie rozumiem ale nic innego.. ogólnie Lucio jest słabiutki i nigdy nie przepadałem za nim ;|
- Mateuszello
- Juventino
Typowy sparing z lokalnymi słabeuszami z malutkiej miejscowości. Praktycznie cały czas posiadania piłki, sporo sytuacji podbramkowych.
Aktywna pierwsza cześć zdecydowanie lepsza niż druga, gdzie momentami wiało sandałem.
Wynik zdecydowanie za niski, trzeba to zakończyć z 10 bramkami
Wyrózniłbym przede wszystkim Quagliarellę: świetne piłki Fabio zgrywane w jakiś kosmiczny sposób piętą w powietrzu. Z pewnością będzie ich więcej w drugiej połowie.
Asamoah z Vucinicem z elegancją składali akcję. Marrone rozrzucił parę ciekawych piłek.
Obrony nie ma co oceniać, bo nie mieli iśe za bardzo kiedy wykazać (ładnie Masi ok. 5 minuty, wyprowadzając piłkę, uchronił ją od 2/3 zawodników).
Ofensywne boki? Pepe zdecydowanie lepiej się pokazał niż Ziegler.
Nikt z dzisiejszej wyjściowej jedenastki nie jest tym, który na swojej pozycji jest najlpeszy. A jedynie Vucinic, Asamoah i Pepe będą rotowani odpowiednio z Giovinco, Marchisio/Vidalem i Islą. Na prawdę wygląda to dobrze, skoro jeszcze nie ma z nami ósemki, która grała regularnie w minionym sezonie.
PS
Koszulki wciąż z łatami nad herbem... :lol: Jeden komplet bramkarski znany :?
Aktywna pierwsza cześć zdecydowanie lepsza niż druga, gdzie momentami wiało sandałem.
Wynik zdecydowanie za niski, trzeba to zakończyć z 10 bramkami
Wyrózniłbym przede wszystkim Quagliarellę: świetne piłki Fabio zgrywane w jakiś kosmiczny sposób piętą w powietrzu. Z pewnością będzie ich więcej w drugiej połowie.
Asamoah z Vucinicem z elegancją składali akcję. Marrone rozrzucił parę ciekawych piłek.
Obrony nie ma co oceniać, bo nie mieli iśe za bardzo kiedy wykazać (ładnie Masi ok. 5 minuty, wyprowadzając piłkę, uchronił ją od 2/3 zawodników).
Ofensywne boki? Pepe zdecydowanie lepiej się pokazał niż Ziegler.
Nikt z dzisiejszej wyjściowej jedenastki nie jest tym, który na swojej pozycji jest najlpeszy. A jedynie Vucinic, Asamoah i Pepe będą rotowani odpowiednio z Giovinco, Marchisio/Vidalem i Islą. Na prawdę wygląda to dobrze, skoro jeszcze nie ma z nami ósemki, która grała regularnie w minionym sezonie.
PS
Koszulki wciąż z łatami nad herbem... :lol: Jeden komplet bramkarski znany :?
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- Darek-WLKP
- Juventino
Juventus 4-1 Rzut Karny Matri
- pumex
- Juventino
Możecie się śmiać, możecie twierdzić, że z ukrycia prowadzę kampanię przeciw Pazziniemu, ale po kilku kontaktach z piłką Boakye widzę u niego spory talent
Oczywiście wszystko to pół śmiechem, pół żartem, ale naprawdę podoba mi się jego spokój i pomysłowość, od razu ma koncepcję co z robić z piłką i nie jest to podyktowane paniką. Chociaż wiadomo, mecz z pół-amatorami to marny wyznacznik.
Edit:
I CO??? GOL DI BOAKYE! 8)
Edit2:
Na razie rozczarowuje Bouy. Bardzo chaotycznie i niedokładnie gra, pewnie przez lekki stres

Edit:
I CO??? GOL DI BOAKYE! 8)
Edit2:
Na razie rozczarowuje Bouy. Bardzo chaotycznie i niedokładnie gra, pewnie przez lekki stres
Ostatnio zmieniony 17 lipca 2012, 19:00 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- Krystek
- Juventino
No brameczka Boakye'ego, założył siatę bramkarzowi. Podoba mi się nasz nowy murzynek :-D
Powinnismy sprzedać jednego z Matri/Quag, sprowadzić top playera i właśnie zostawić Boakye.
Niech gra w primce a Conte kiedy trzeba niech go bierze na mecze, widze w nim świetnego zawodnika w przyszłości, oby naszą gwiazdę.
EDIT:
Kto to wszedł z 19?
Powinnismy sprzedać jednego z Matri/Quag, sprowadzić top playera i właśnie zostawić Boakye.
Niech gra w primce a Conte kiedy trzeba niech go bierze na mecze, widze w nim świetnego zawodnika w przyszłości, oby naszą gwiazdę.
EDIT:
Kto to wszedł z 19?
Ostatnio zmieniony 17 lipca 2012, 19:05 przez Krystek, łącznie zmieniany 1 raz.
Forza Juve!
- pumex
- Juventino
Tak, zdegradujmy Boakye do poziomu Primki, skoro już strzelał bramki w SerieB. Ludu, myślta!ZawszeWierny pisze:Niech gra w primce a Conte kiedy trzeba niech go bierze na mecze, widze w nim świetnego zawodnika w przyszłości, oby naszą gwiazdę.
Uuu, już czas Bouy'a minął? Tak jak pisałem, bardzo niepewnie dziś wyglądał przez te paręnaście minut
SchiavoneZawszeWierny pisze:Kto to wszedł z 19?

- Deyvid
- Juventino
Bardzo dobrze się prezentuje ten Boakye. Przy Conte ma szanse wyrosnąć na prawdziwą gwiazdę, bo potencjał ma ogromny.
Natomiast Matri gra to do czego mnie przynajmniej przyzwyczaił w zeszłym sezonie.. Jak ma ktoś odejść z dwójki Q/Matri to chyba nie ma wątpliwości kto na to bardziej zasługuje.
Natomiast Matri gra to do czego mnie przynajmniej przyzwyczaił w zeszłym sezonie.. Jak ma ktoś odejść z dwójki Q/Matri to chyba nie ma wątpliwości kto na to bardziej zasługuje.