BERLIN || sobota 28.07.12 || hertha - JUVENTUS ZBIÓRKA 13:30
- Maciek01
- Juventino
Czyli nie pojadę na mecz chyba, że ktoś inny załatwi mi bilet... Szajse, dlaczego ci niemcy nie mogą sprzedać biletów normalnie tylko wymyślają jakieś głupoty@Maras@ pisze:Niestety ponoć tylko można zakupić za pomocą karty kredytowej (ja z resztą tak właśnie kupiłem).Maciek01 pisze:Jako, że nie mam aż tak daleko do berlina, to chciałem w końcu wybrać się na mój pierwszy mecz Bianconerich 8) . Ale widzę, że bilety można zamówić posiadając tylko kartę z jakimiś wytłoczeniami, a więc jeśli mam inną kartę to nie mogę zadebiutować na Juve, czy da się to załatwić jakoś inaczej?
PS. No i w ogóle witamy w gronie kibiców. W końcu pojawił się ktoś z ZGJak dotąd to tylko ja z Łykiem byłem

PS. Również pozdrawiam miastowych

- Łyko
- Qualità Juventino
Tak szybko się poddajesz? Oczywiscie, ze jest szansa kupna biletu przed meczem ale co jesli wszystkie zostaną wyprzedane? Masz sporo czasu, wiec nie wszystko stracone, ba bilet to pikuś, załatw transport to 90% sukcesu.Maciek01 pisze:Czyli nie pojadę na mecz chyba, że ktoś inny załatwi mi bilet... Szajse, dlaczego ci niemcy nie mogą sprzedać biletów normalnie tylko wymyślają jakieś głupoty@Maras@ pisze:Niestety ponoć tylko można zakupić za pomocą karty kredytowej (ja z resztą tak właśnie kupiłem).Maciek01 pisze:Jako, że nie mam aż tak daleko do berlina, to chciałem w końcu wybrać się na mój pierwszy mecz Bianconerich 8) . Ale widzę, że bilety można zamówić posiadając tylko kartę z jakimiś wytłoczeniami, a więc jeśli mam inną kartę to nie mogę zadebiutować na Juve, czy da się to załatwić jakoś inaczej?
PS. No i w ogóle witamy w gronie kibiców. W końcu pojawił się ktoś z ZGJak dotąd to tylko ja z Łykiem byłem
PS. Również pozdrawiam miastowych
- juveluck
- Juventino
Szykuje się, że trochę osób od nas będzie. Dlatego mam gorącą prośbę, aby wszystkie osoby, grupy, które zamierzają pojawić się na zbiórce, zadeklarowały swoją obecność. Na razie wiem o grupie "warszawskiej" podanej przez Boba oraz o grupie "wielkopolsko-lubusko-zachodnipomorskiej"
która przechodziła przeze mnie.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- @Maras@
- Juventino
Ja "przez Ciebie nie przechodziłem"juveluck pisze:Szykuje się, że trochę osób od nas będzie. Dlatego mam gorącą prośbę, aby wszystkie osoby, grupy, które zamierzają pojawić się na zbiórce, zadeklarowały swoją obecność. Na razie wiem o grupie "warszawskiej" podanej przez Boba oraz o grupie "wielkopolsko-lubusko-zachodnipomorskiej"która przechodziła przeze mnie.

- AdrianJuventin
- Juventino
Niestety ja odpadam. Nie dam rady finansowo. Zdecydowanie wolę opłacić składkę niż jechać na towarzyski
- Maciek01
- Juventino
Nie poddaję się, tylko mówię, że może przez te wymysły może być ciężej z zakupem biletu (przynajmniej dla mnie), ale wiem, że lepsza okazja na debiut w najbliższym czasie się nie przytrafi także postaram się coś załatwićŁyko pisze: Tak szybko się poddajesz? Oczywiscie, ze jest szansa kupna biletu przed meczem ale co jesli wszystkie zostaną wyprzedane? Masz sporo czasu, wiec nie wszystko stracone, ba bilet to pikuś, załatw transport to 90% sukcesu.

- @Maras@
- Juventino
Z tym miejscem niestety może być lekki problem, bo mamy już zaklepany komplet w aucieMaciek01 pisze:Nie poddaję się, tylko mówię, że może przez te wymysły może być ciężej z zakupem biletu (przynajmniej dla mnie), ale wiem, że lepsza okazja na debiut w najbliższym czasie się nie przytrafi także postaram się coś załatwićŁyko pisze: Tak szybko się poddajesz? Oczywiscie, ze jest szansa kupna biletu przed meczem ale co jesli wszystkie zostaną wyprzedane? Masz sporo czasu, wiec nie wszystko stracone, ba bilet to pikuś, załatw transport to 90% sukcesu.A co do transportu - prawdopodobnie jechałbym z bratem, ale czy w razie czego znalazłoby się dla mnie jakieś miejsce u chłopaków z ZG?

- Bob
- Juventino
1. Ja
2 . Brutalo
3. Piter
4 . Negocjator ??
5.Radgos
tak wyglada na chwile obecna lista osob co by jechała . takze do wtorku chciałbym wiedziec ile osob z wawy bedzie chciało jechac ,zeby ktos sie nie obudził dzien przed meczem . wiec panowie podejmować meska decyzje i sie deklarować na forum ! ja liste bede tworzył bo jak bedzie mało osob to busa nie bierzemy ze wzgledów !! a wypozyczy sie najwyzej jakies autko z wypozyczalni
2 . Brutalo
3. Piter
4 . Negocjator ??
5.Radgos
tak wyglada na chwile obecna lista osob co by jechała . takze do wtorku chciałbym wiedziec ile osob z wawy bedzie chciało jechac ,zeby ktos sie nie obudził dzien przed meczem . wiec panowie podejmować meska decyzje i sie deklarować na forum ! ja liste bede tworzył bo jak bedzie mało osob to busa nie bierzemy ze wzgledów !! a wypozyczy sie najwyzej jakies autko z wypozyczalni
http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- juveluck
- Juventino
Brałem Ciebie pod uwagę w grupie "wielkopolsko-lubusko-zachodniopomorskiej"@Maras@ pisze:Ja "przez Ciebie nie przechodziłem"juveluck pisze:Szykuje się, że trochę osób od nas będzie. Dlatego mam gorącą prośbę, aby wszystkie osoby, grupy, które zamierzają pojawić się na zbiórce, zadeklarowały swoją obecność. Na razie wiem o grupie "warszawskiej" podanej przez Boba oraz o grupie "wielkopolsko-lubusko-zachodnipomorskiej"która przechodziła przeze mnie.
ale też jadę. Dotrę razem z Łykiem 8)

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- AmericanPsycho
- Juventino
Wrocław - 4 osoby. Jedziemy autem.
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- @Maras@
- Juventino
Spoko okojuveluck pisze:Brałem Ciebie pod uwagę w grupie "wielkopolsko-lubusko-zachodniopomorskiej"@Maras@ pisze:Ja "przez Ciebie nie przechodziłem"juveluck pisze:Szykuje się, że trochę osób od nas będzie. Dlatego mam gorącą prośbę, aby wszystkie osoby, grupy, które zamierzają pojawić się na zbiórce, zadeklarowały swoją obecność. Na razie wiem o grupie "warszawskiej" podanej przez Boba oraz o grupie "wielkopolsko-lubusko-zachodnipomorskiej"która przechodziła przeze mnie.
ale też jadę. Dotrę razem z Łykiem 8)

No to ładnie. Widzę, że uzbiera się ze 20 (a może nawet więcej) osóbdelakha pisze:Wrocław - 4 osoby. Jedziemy autem.

- Bob
- Juventino
Kto wkoncu z Warszawy rusza ? zglaszać sie bo niewiem czy mam busa organizować na 9 osob czy na własna reke jechac w srode rano mam dać znac . pisac na forum lub na priv do mnie to ustale liste i trzeba bilety na mecz powoli zaczac kupować.
http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).