Pre-season 2012/2013
- Marian.
- Juventino

Cieszy mnie, że Conte powołał wielu graczy z Primki. Może któryś pokaże się ze świetnej strony i zostanie włączony do zespołu?
Ciekawe co w kadrze robi Boakye. Jeszcze nawet nie było oficjalnego potwierdzenia transferu, a już jedzie na obóz. Generalnie to mam wielką nadzieję, że w tych wszystkich sparingach i meczach towarzyskich najwięcej szans dostaną tacy gracze jak Leali, Bouy, Appelt czy właśnie Boakye.
Dobrą wiadomością jest to, że Ci którzy brali udział w Euro będą mieli dłuższy odpoczynek, bo naprawdę sporo się w tym sezonie napracowali i zasługują na dłuższy relaks.
Czyżby Ziegler otrzymał drugą szanse?
Ciekawe co w kadrze robi Boakye. Jeszcze nawet nie było oficjalnego potwierdzenia transferu, a już jedzie na obóz. Generalnie to mam wielką nadzieję, że w tych wszystkich sparingach i meczach towarzyskich najwięcej szans dostaną tacy gracze jak Leali, Bouy, Appelt czy właśnie Boakye.
Dobrą wiadomością jest to, że Ci którzy brali udział w Euro będą mieli dłuższy odpoczynek, bo naprawdę sporo się w tym sezonie napracowali i zasługują na dłuższy relaks.
Czyżby Ziegler otrzymał drugą szanse?

- Qrczak
- Juventino

Myslę, że Masi pójdzie gdzieś bo nie ma dl niego miejsca u nas. Boakye ma większe szanse na pozostanie. Gdzieś czytałem, że to właśnie on ma być tym młodym napastnikiem do ataku.francois pisze:
PS Myślicie, że Masi i Boakye mogą być w kadrze na nowy sezon czy pójdą na wypożyczenie?
edit :
Mój 666 post :C
- Adrian27th
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Nie moge sie doczekac Tim Cup z Interem. W ogole przez poprzedni sezon jestem tak podjarany że gotów bym był oddać lato byle by się sezon zaczął 
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- bendzamin
- Redaktor

- Monte Cristo
- Juventino

A ja mam takie pytanie:
Kiedy jest losowanie terminarza Serie A i grup LM?
Fajnie sie prezentuja te stroje treningowe na zdjeciach.
EDIT: Dzieki Tabo!
Kiedy jest losowanie terminarza Serie A i grup LM?
Fajnie sie prezentuja te stroje treningowe na zdjeciach.
EDIT: Dzieki Tabo!
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2012, 13:04 przez Monte Cristo, łącznie zmieniany 1 raz.
- pumex
- Juventino

http://juvetv.eu/video/show/673
Sparing 11 vs 11 na połowie boiska. Biali 3:2 Niebiescy. Ładnie na początku biali obijają słupki
Sparing 11 vs 11 na połowie boiska. Biali 3:2 Niebiescy. Ładnie na początku biali obijają słupki

- zoff
- Qualità Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Może gierka zadaniowa. Za trafienie w słupek przyznaje się dwa punkty. W Barcelonie w La Masii każda giera właśnie tak wygląda :-Dpumex pisze:http://juvetv.eu/video/show/673
Ale powiem Ci, że jakby zagłębić to w tym szaleństwie jest metodaZawidowianin pisze:A potem się dziwic, że ładują w słupki i poprzeczki z Chelsea.
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2012, 16:11 przez zoff, łącznie zmieniany 1 raz.
- Zawidowianin
- Juventino

A potem się dziwic, że ładują w słupki i poprzeczki z Chelsea.
onliforpipul
- Gigi Buffon
- Juventino

Nie wiem czy dobrze przeczytałem, ale gdzieś moim oczom ukazała się informacja, która donosiła o sparingu Juventusu z reprezentacją regionu, gdzie teraz nasz klub przebywa. Podobno miałoby się to odbyć jutro koło 17.... :roll:
Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę
- tabo89
- Juventino

Nie dziś a 17.07 zagramy ten sparing wg gazzety
Aktualnie: http://www.juvepoland.com/text.php?id=1236
Aktualnie: http://www.juvepoland.com/text.php?id=1236