Kontuzjogenny?playmaker pisze:Chimeryczny?TheDomin07 pisze: Przeceniasz zdecydowanie Jovetica. Jest kontuzjogenny i chimeryczny.
Armero, to dobra opcja na lewą stronę do 3-5-2. Wyhasany, szybki Pan Murzyn. Dobry transfer.

Pazienza jest zbędny, ale czy marny? Raczej nie zdobywa się dwa lata z rzędu trzeciego miejsca w Serie A będąc marnym piłkarzem.MishaAveJuve pisze:CO do Pazienzy, chyba kpisz, mamy Isle, mamy Marrone, jest Asamoah i po co nam ten nędzny Pazienza?? bez sensy zupełnie.
Chilijska specjalnośćpavel88 pisze:Vidal się rozdwoił?

Właśnie kilkanaście minut temu przeszło mi przez myśl, że teraz wszyscy są w siódmym niebie kiedy kupujemy połowę Udine a półtora roku temu mówiono, że Marotta ze swoimi wtykami w Serie A może budować drugą SampdorięArbuzini pisze:Dziwie się, że hejterzy Marotty nie wytknęli mu jeszcze, że zamyka się tylko na włoskie boiska i nie wzmacnia ligi obcym zaciągiem. Co z Wami? Taka oczywista wrzuta, a nikt na to nie wpadł...

Tyle, że kupujemy tę lepszą połowę. Asamoah i Armero - dwóch okazałych Mudzinów to jest to, czego brakowało w minionym sezonie: wartościowy zmiennik dla MVP i w końcu lewy obrońca z prawdziwego zdarzenia. Do tego Isla - też niezły grajek i kumpel dla Vidala.Ouh_yeah pisze:Właśnie kilkanaście minut temu przeszło mi przez myśl, że teraz wszyscy są w siódmym niebie kiedy kupujemy połowę Udine a półtora roku temu mówiono, że Marotta ze swoimi wtykami w Serie A może budować drugą SampdorięArbuzini pisze:Dziwie się, że hejterzy Marotty nie wytknęli mu jeszcze, że zamyka się tylko na włoskie boiska i nie wzmacnia ligi obcym zaciągiem. Co z Wami? Taka oczywista wrzuta, a nikt na to nie wpadł...

o_O Kolego, pozdro&poćwicz.TheDomin07 pisze:Na lewą pomoc to jest Pepe i Giaccherrini.MishaAveJuve pisze:TheDomin07 Chciałeś chyba powiedziec, że Armero to gośc na lewa pomoc w razie konieczności na lewa obrona...
I to mi się podoba. 90% naszej kadry to dobrzy lub bardzo dobrzy piłkarze, więc mamy spokój na 2-3 sezony do przodu. Jeśli Armero i Jotetić/Dżeko zamkną mercato, to w następnych okienkach (zakładając, że transfery wypalą) wystarczy, że Beppe tu i ówdzie przypudruje nosek Starej Damie, wprowadzając kosmetyczne (acz istotne) zmiany, powodujące podniesienie poziomu podstawowej 11stki.Arbuzini pisze: Ktoś ma jeszcze wątpliwości na temat jego pracy (zakładając optymistycznie Armero i Joveticia)? Jeśli uda mu się zbudować taką kadrę, a wg mediów jest tego naprawdę bliski, to nawet nasz drugi garnitur (tak, zakładając kontuzje 11 zawodników!) jest w stanie walczyć o TOP3.

nom, do tego fajnie byloby sie pozbyc melo, Krasica i reszty nieudanych eksperymentow. Pablo Armero to niezly grajek, jeden z lepszych LO w lidze. Od Kolarova lepszy nie jest, ale zdecydowanie tanszy.deszczowy pisze:Tyle, że kupujemy tę lepszą połowę. Asamoah i Armero - dwóch okazałych Mudzinów to jest to, czego brakowało w minionym sezonie: wartościowy zmiennik dla MVP i w końcu lewy obrońca z prawdziwego zdarzenia. Do tego Isla - też niezły grajek i kumpel dla Vidala.Ouh_yeah pisze:Właśnie kilkanaście minut temu przeszło mi przez myśl, że teraz wszyscy są w siódmym niebie kiedy kupujemy połowę Udine a półtora roku temu mówiono, że Marotta ze swoimi wtykami w Serie A może budować drugą SampdorięArbuzini pisze:Dziwie się, że hejterzy Marotty nie wytknęli mu jeszcze, że zamyka się tylko na włoskie boiska i nie wzmacnia ligi obcym zaciągiem. Co z Wami? Taka oczywista wrzuta, a nikt na to nie wpadł...
Jeszcze jeden dobry napastnik i jest w pytę.b

Tak, szczegolnie, ze Pepe 98% meczy gra na prawej stronieTheDomin07 pisze:Drogi Kolego,
Na lewą pomoc to jest Pepe
A to ci druzynowy sabotażysta...TheDomin07 pisze:Przeceniasz zdecydowanie Jovetica. Jest kontuzjogenny i chimeryczny.
Czy to taki obronca pelna gebą? Koledzy wczesniej udowadniali, ze nie. Ale i tak jest OK.deszczowy pisze:Asamoah i Armero - dwóch okazałych Mudzinów to jest to, czego brakowało w minionym sezonie: wartościowy zmiennik dla MVP i w końcu lewy obrońca z prawdziwego zdarzenia.
A na kogo chcialbys przeniesc ta odpowiedzialnosc? Verrattiego ni ma, Sahina ni ma...zoff pisze:4-4-2?? Raczej nie. Pamiętajmy, że mamy w składzie Pirlo. I jestem ciekaw czy w tym sezonie, będzie to tak jak miało to miejsce w poprzednim sezonie - filar, czy też Antonio będzie starał się powoli przenosić ciężar gry i odpowiedzialność na kogoś młodszego.

Jest Luca Marrone i jest Pogba. W szerokiej kadrze też Appelt. Żaden nie jest registą z prawdziwego zdarzenia, ale każdy udowodnił, że ma papiery na rozgrywanie.Jacky pisze:A na kogo chcialbys przeniesc ta odpowiedzialnosc? Verrattiego ni ma, Sahina ni ma...zoff pisze:4-4-2?? Raczej nie. Pamiętajmy, że mamy w składzie Pirlo. I jestem ciekaw czy w tym sezonie, będzie to tak jak miało to miejsce w poprzednim sezonie - filar, czy też Antonio będzie starał się powoli przenosić ciężar gry i odpowiedzialność na kogoś młodszego.

Jacky pisze:Tak, szczegolnie, ze Pepe 98% meczy gra na prawej stronieTheDomin07 pisze:Drogi Kolego,
Na lewą pomoc to jest Pepe
A to ci druzynowy sabotażysta...TheDomin07 pisze:Przeceniasz zdecydowanie Jovetica. Jest kontuzjogenny i chimeryczny.
Czy to taki obronca pelna gebą? Koledzy wczesniej udowadniali, ze nie. Ale i tak jest OK.deszczowy pisze:Asamoah i Armero - dwóch okazałych Mudzinów to jest to, czego brakowało w minionym sezonie: wartościowy zmiennik dla MVP i w końcu lewy obrońca z prawdziwego zdarzenia.
zoff pisze:
Pokaż mi kolego statystyki że Pepe grał 98% meczy na prawej flance.
Może w Udine ale nie w Juve.
Armero radzi sobie w obronie nawet lepiej niż w ataku. Jest silny i niegłupi w tym co robi, lepszy od De Ceglie.

Ale ja nie mam zadnych wtyk ; )Ouh_yeah pisze:A Twoje super wtyki z otoczenia klubu wspomniały coś w ogóle o Isli zanim doszło do spotkania, na którym został już ugadany?

jakku1 pisze:To Ci ludzie, ktorzy pisza i udzielaja sie na VS je maja. Ja tylko przekazuje dalej informacje i moja rola mowiac szczerze tutaj jest bardzo niewielka - moglby to robic przeciez kazdy, kto ma dostep do internetu i troche orientuje sie w sprawach mercato.